Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Fredag och fortfarande kaos hus!

Huset är en enda röra, hoppas att mattan kommer idag annars får vi vänta tills nästa veckan... jaja... vi överlever nog men det känns... blääää....

Sitter nu i soffan med mina två favorit karlar... De dricker kaffi å tittar på nåt jäkla fiske program...

Igår var jag till mamma och pappa och hjälpte dom att skicka in nån ansökan om jordbruket, sen röjde vi kontoret, Sandra kom och hjälpte till;) Det blev jätte fint, jag har några pärmar kvar att sortera och mamma har många pärmar, det var papper som hörde lite åt varje håll som låg och skärpade hemma hos dom!

Pappa var väldigt bekymrad när han kom hem igår, han hade nämligen passerat mellan Dybäcks och Vidviken och det såg ut som en ångvält gått fram där på vägen. Men jag hade pratat med Hultan så jag kunde förklara att nån ångvält var det inte utan en kunlig häst!;)

Idag kommer trollungarna hem! Mmm vad skönt det ska bli att få krama på dom lite... fast Lucaz får jag nog ingen kram av, han kramar bara på Rickard!

Ida kommer till Lucifer idag, då blir han glad...

Jag glömde å ge hästarna middag igår:( Skäms på mig! Jag hade lovat Ulrika och ge middagspasset men jag åkte bort till morsan å sen var det som bortflyget... Pinsamt!

Var inte hemma förän halvtio igår, då titta jag på film medans Rickard låg å snarka! Mathias skicka sms tio över åtta imorse å fråga om vi var vakna, det var vi ju eftersom vi vakna av messet;)

Ska försöka ta tag i alla täcken i baracken idag... Vintertäckena kan jag nog ta in för tvättning och fleece regn täckena ska bäras ut... Måste kolla över och lägga ut lite nya shabrak mm till Lucifer med!

Oj, nån har kört i diket i vintras!
3 April 2009  | Mitt liv | 1 kommentar
Ja, det är ju bara så... bevis finns ju att man jobbat stenhårt med sin vilja (elr hästens). Bra att du kan förklara för fundersamma Bovikare :) Kram
Skrivet av Hulta den 3 April 2009 16:10
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida