|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(2) |
|
(6) |
|
(6) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(8) |
|
(6) |
|
(11) |
|
(10) |
|
(6) |
|
(3) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(4) |
|
(3) |
|
(7) |
|
(8) |
|
(9) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(9) |
|
(7) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(8) |
|
(9) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(10) |
|
(9) |
|
(11) |
|
(9) |
|
(12) |
|
(15) |
|
(13) |
|
(9) |
|
(13) |
|
(16) |
|
(13) |
|
(15) |
|
(14) |
|
(11) |
|
(12) |
|
(14) |
|
(19) |
|
(16) |
|
(18) |
|
(15) |
|
(19) |
|
(27) |
|
(38) |
|
(21) |
|
(14) |
|
(9) |
|
(11) |
|
(15) |
|
(18) |
|
(21) |
|
(21) |
|
(20) |
|
(14) |
|
(10) |
|
(10) |
|
(8) |
|
(8) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(12) |
|
(8) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(6) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(8) |
|
(12) |
|
(10) |
|
(17) |
|
(13) |
|
(17) |
|
(15) |
|
(12) |
|
(16) |
|
(10) |
|
(8) |
|
(9) |
|
(9) |
|
(6) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(6) |
|
(9) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(7) |
|
(9) |
|
|
(73) |
|
(15) |
|
(22) |
|
(45) |
|
(19) |
|
(24) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(13) |
|
(21) |
|
(11) |
|
(149) |
|
(11) |
|
(6) |
|
(234) |
|
(44) |
|
(4) |
|
(3) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(89) |
|
(4) |
|
(10) |
|
(117) |
|
(24) |
|
(4) |
|
(91) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(12) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(20) |
|
|
|
|
Inlägg: 1100 |
Kommentarer: 3901 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Påsken....
.....närmar sig och med tanken på vilket väder o före det är, är det bara till att hålla sig kring stugan.
Aron och hans kompis Razmus klev upp 06:30 Vi åt frukost, sen gick dom ut för att köra bob o skoter. Jag passade på att baka mitt fina knäckebröd. Gjorde två satser ~MUMS~
Här är receptet, för Ni som vill prova på det;
”Fjällbrudens Knäckebröd”
250 gr mjölk 15 gr jäst 25 gr honung 10 gr salt 50 gr smör 250 gr grahamsmjöl 200 gr special vetemjöl 5 gr hel anis 5 gr hel kummin 5 gr hel linfrön
o Blanda allt noga o Plasta in o Låt stå o dra i kylen över natten o Kavla ut lämpliga kakor o Nagga o Baka 190 grader, i mitten av ugnen, med luckan på glänt, tills fin färg
LYCKA TILL!
På detta bröd, brukar jag smöra en blandning av fin riva Västerbottensost som är blandat med äkta smör. Brödet passar utmärkt på påsk- och julbord som tilltugg eller som en aptitretare.
Trevlig helg!
|
4 April 2009
| Smått o Gott
| 2 kommentarer
|
|
|
|