Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


NU händer det grejer!

Först o främst började jag på helfart i torsdags! Går över förväntan, men det e ju helt klart svårt... Men men.. Jag skall hålla på fram tills den 16e (då jag för övrigt skall va modell, tjohoo :P) Så får vi se hur mycket jag gått ner tills dess... Har gått ner 2.4 kilo på 3 dar, iofs bara vatten känns det som, men det är ju nedgång på vågen iallafall... Men det kanske blir en vecka eller två till efter London också... Vi får se hur psyket mår :)

Bustjejer

Liten trött Leah

Lilly smilar!

Sen så var jag på bio med flickorna igår. Så himla snälla barn... Vi såg på Pettson o Findus.. Lite småhistorier som det alltid brukar vara, men vi fick se när Findus kom till Pettson.. Så Findus heter egentligen Findus Gröna Ärter =) Gullit... Så Klös heter egentligen Dole :)

Här är lite bilder på Händige Jonas, samt min kusins fantastiska växthus!! Så ni kanske förstår att jag vill bli klar med mitt växthus, även om man inte kan jämföra dessa två... Så högt i tak, sån rymd, sån harmoni... Man känner sig hemma helt enkelt... Vill ha!! Sen :P

Sen kom det spontatbesök idag med! Olle med putmage, Emma med snygga jeans, en soffisgt blonderad Christina o en pappa Bertil :) Tråkigt att man inte har det bättre iordning hemma än vad man har, men, det e jag som bor här, jag trivs... Ibland =)

Sen har i ju grejat lite här hemma...

Jag har grävt lite där vi skall ha trappsteget in till växthuset....

O Stefan har satt upp nån list på utsidan...

Så här såg Stefan ut  när jag kom hem igår... Motvilligt fick han en puss...

Sen fick han kånkat upp stenen o lagt den på plats o fyllt på med gulmelerad sjösten! Det blev så bra! Fast vi behöver tre-fyra säckar till... Bidrag mottages tacksamt :)

Ytterligare ergonomiska bilder... Pressenning läggs ut över växthuset....

De sista skivorna är uppe!

O jag har börjat måla!

O Stefan har satt upp fönstrena, de valvade! Så snygga! O målade där jag inte nådde..

O jag har målat med den gröna färgen med! Men den täckte inte alls lila bra som den lila... Så vi får köpa en till... O vart köpte vi den? Jo, på Ullared... Men som tur var finns det en återförsäljare i Mölndal med, så vi söker där först innan vi drar till Ullared igen...

Sen fick vi städat o snabbinrett! Så här skall jag ha det hela sommarn!

Här skall jag ha en skänk samt lite zinkflak..

Underbart!

Här skall jag ha ett vitt "slagbord" i mitten o zinkflak vid de lägre fönstrena....

Här skall jag ha.... Jag vet inte riktigt... Funderade på planteringsbordet, men det blir nog en liten pelargoniumoas där istället, för de vilda... på zinkflak förståss....

Så här ser det ut nu! Så tjusigt så! O snart kan folk få komma på sporadiska inflyttningsfester :)

Sussie gör sig bra på kort

Imorgon börjar dagen jättebra... Lasset ligger kanon, o så får vi hoppas att det e lagom o göra med! Sen hoppas vi att Stefan får köpt färg, så att jag kan måla en sista gång! O ATT TAKET KOMMER I VECKAN!!

O nu ringde nattchauffören o frågade om han skulle backa till på Dagab direkt så jag slapp stå i kö imon... Gulle han! Men jag vet inte om det är tillåtet... Men jag har aldrig stått i kö där innan, så det är nog ingen kö imon heller... Annars har jag ju betalt för o vänta med.... =)

Tjing från oss!

 

5 April 2009  | Växthus | 1 kommentar
Det blir ja bara såååå snyggt!!!!
Skrivet av Gunilla den 5 April 2009 18:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida