Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Våååååååår!

Upp tidigt i morse å skicka iväg barnen till skolan. Passa på å fixa stallet när jag ändå var ute... Känns skönt att vara klar med det tidigt...

Sandra å jag var upp till Hfs å fixa med lite grejor, handla å så... Sen passa vi på å sitta en stund i solen... Det är såååå skönt med vårvädret!

Thias har varit å fixat med baracken, det kommer bli jätte bra!!!
Imorgon får vi förhoppningsvis matta till köket, å vad härligt det ska bli, sen blir det till och fixa hem diskmaskinen... Är tomt och inte ha nån..

Har varit ut å borstat och fixat med Lucifer, han hade täcke på sig men ändå har han lyckats med förmågan att smutsa ner sig rejält... Det var tom lera under täcket! I huvudet och i öronen;) Men öronen fick jag ge upp med, det var inte populärt..

Barnen är hos mormor och morfar, men de kommer nog hem om en liten stund. Har fixat med hemsidan åxå, den börjar på och bli riktigt fin om jag får säga det själv. På torsdag ska Gun och jag lägga tränings planering, ska bli jätte roligt att komma igång med träningarna här igen!

Lucifer ska även få sin behandling på torsdag åxå, hoppas att han är bra i kroppen och att det inte är några stora grejor som måste fixas till...

Imorgon blir det jobba av, och när jag kommer hem så blir det förhoppningsvis att plocka iordning i köket. Bra skitit är det inne, det är helt otroligt vad smutsigt det blir fort... Jag städa igår och jag kan lova att det inte syns! Hoppas det torkar upp snart ute...

Helgen då... Hm.. den blir nog lugn. Hoppas att mamma bjuder på påskmat, men hon har inte nämt nåt om det så det lär det väl inte bli nåt av, ingen idé att skriva nån pik om det här heller för jag tror inte att hon läser min blogg;)

Den här veckan får vi äta ett mål mat om dagen, det har vi kommit överens om... Vi börja med det i helgen och det fungerar bra!

Nä nåt nyttigare än att sitta här kanske jag ska hitta på!
6 April 2009  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida