Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Blandad kompott

Det var några dar sen! Helgen e ju så himla lång! (O får gärna vara längre!)

Åkte till pappa i torsdags. Tog en sväng förbi Ytterby o skulle se om familjen Zachrisson var hemma, men det var dem inte.. Synd, har inte sett dem på så himla länge... Känner mig som en gammal tant när jag skriver detta, men jag minns ju Matilda när hon inte ens kunde gå på Arnold o Susannes bröllop, o nu är hon längre än mig!! Ujuj...

Eftersom dem inte var hemma spontanringde jag Maria, som var hemma en liten stund, så jag drog dit på ett spontanbesök. Mycket trevligt!

När jag kom till farsan hände inte så mycket till en början. Pappa åt en massa go mat, jag tog mig en shake... Sen tog vi faktiskt på oss kläder o tog en promenad ner till Kareby! Det gick riktigt hurtigt fram, tjötade lite med folk i affären, (vann presentkort på 50 spänn på Tempo :P) o sen gick vi hem till Marlene o Goran, Angelika Karans föräldrar o drack vatten. Spatserade hem tillslut, o gjorde inte så mycket mer... Tvättade lite sängkläder o gick o la oss ganska tidigt...

I fredags vaknade vi med tuppen både jag o pappa... Jag sprang in i duschen o pappa åkte o köpte tidningarna... Sen dammsög jag bilen samt tvättade rutorna... Tyckte att jag var riktigt duktig där... Vid nio åkte vi upp till Sollebrunn.

Vi började med att åka till kyrkogården, Erska kyrka. Det är en riktigt fräck kyrka, den är åttakantig, o det skall tydligen inte finnas så många sådana...

Erska kyrka

Farmor o farfars grav

Farfars fars o farfars mors grav

Sen tog vi oss en tur i Sollebrunn.. Hittade ett så fint växthus! Åhhh... Man blir alldeles sjuk....

Därefter åkte vi till Inger o Ingemar.. Har inte träffat dem på flera flera år. Det var riktigt mysigt... Eftersom jag går på helfart så kände jag att jag att det inte skulle vara några problem, o det var det väl inte heller, men jag fick ju inte smakat på hennes goda saft! Det är synd, för den är så fantastiskt god!

Inger vill inte vara med på kort...

Blåsipporna o rödsipporna hade slått ut! O några fick flytta hem till mig!

Sen åkte vi hem o jag drog o handlade lite mat till gubbarna... Under tiden jag var borta hade de eldat den suspekta högen, där vi inte riktigt vet vad det fanns i... Passade på att skrämma bort Gunilla så att hon inte flög åt fel håll med kvasten =)

Jag har fått en altandörr!

O de har rivit det gamla växthuset! Så nu skall jag bara städa upp där...

De har fått igång det gamla härket! Bytt glödstift o pumpat däcken!

Igår började vi dagen lugnt... Vi började röja i skjulet, o elda upp allt brännbart därifrån, samt elda upp det gamla vedskjulet. Jag har inrett växthuset, o planterat om nästan alla blommor, har lite vilda kvar, samt de pelargoner som stått inne i huset... Skall, även sätta potatis o ge tomaterna o gurkerna större krukor....

Ett av få kort på mig o Stefan

Jag öppnade kafé igår med, Vickans diner! Det blev mos med prinskorv o stekt ägg på papptallrikar som vi åt på i växthuset. Bananen e i telefon o därmed med på kort!

Vi hade riktigt gott väder igår! Det var linne när man planterade om o bar krukor!

O sen lekte vi heta stolen!

O heta bordet!

Nu är frukosten o bloggandet klart, så nu skall vi dra oss ut i solen o se vad vi skall hitta på idag! Uppdateringar kommer!

Tjingeling

 

12 April 2009  | Trädgårdsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida