Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


...

...HUFFA HUFFA HUFFA !!!

 

Är det inte det ena så är det nåt annat, uffar jag bara. Så får jag inte lägga tassetårna på tangenterna så är det alltså matte som går och ställer till det så att jag får 1 storebror att uppfostra. HUFFA!
Och för att göra 1 långt uff till 1 kort uff så kan jag uffa som så här...;

- Matte har råkat träffa på 1 "vit soffa" som bor i 08 av alla ställen. Och inte blir jag lugnare av att denne "vita soffa" har 1 Dansk/svensk gårdshund som kallar sig för fabbo Rasmus. Uhum. Och denne fabbo Rasmus måste jag alltså få lite fason på, om jag uffar så. Varför?
Jo, för att han hade inte 1 endaste rÅsa pryl och detta var givetvis MOI nödgad att åtgärda BUMS! Så numera går han gladerligen runt med 1 rÅsa gummipip och viftar lyckligt med sin lilla svans. Ingen knorr där inte, alltså *fnrr* men han är 1 glader prick ändå. Jag måste bara göra honom lite mer manligt rÅsa, med andra uff. Uhum! Och så här ser han ut...

 

För övrigt så mår jag helt tipptopp-finemang. Mina spiror är helt återställda och min kondis börjar sakta men säkert att återvända. Nu väntar jag bara på att det ska bli varmt i vattnet också så att jag får börja att simma.
Och däremellan så träffar jag även Mirran för lite allmänt sniff och kuliga promenixer. Jag bodde förresten där under den gågna helgen, men vad vi gjorde låter jag vara ouffat av den händelse att matte skulle råka läsa här på min Nogg-sida *fnrr*

Men trots att matte både har försummat mitt Noggande och ordnar så att jag får 1 fabbo Rasmus att uppfostra så har jag kommit på 1 kul grej med det hela ändå! Vad det är? Jo, med lite flax så kommer jag ju att kunna gå på mopsträffar i 08 och på så sätt få träffa alla kuliga MaffiaMopsar i den knugliga hufvudstaden framöver!
Helt perfekt, med andra uff!
 
Avslutningsvis så vill jag uffa till alla er som har undrat över vart jag tog vägen att ni är så väldans omtänksamma allihop! *Knorrviftningar å Sture-pussar till er - och skäms på mig som bara försvann utan 1 endaste uff* Men inget tråkigt har alltså hänt här i kojan utan det var bara matte som inte lyckades veva igång datorn åt MOI. Gruffel! Men nu ska här bli ordning igen så sant som jag heter STURE!

 

 

*FnattFnatt* från Sture

28 April 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 14 kommentarer
Härligt att ni mår bra och "bara" är upptagna med kuliga saker ;))) Hoppas att vi kan träffas för ett rus i 08 i sommar. Det vore lajbans ;))) Puss på trubben från oss.

Webbplats: http://www.nogg.se/hedda
Skrivet av Hedda, Ettan & Simon den 3 Maj 2009 16:02
Shit asså.Allt på sin plats numera-då kan man följa bloggen med roooo framöver.

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 1 Maj 2009 19:54
Hallojse Brossan Blev orolig ett tag men kul att du och mamzen är tillbaka i datan. Grattis. Ses vi på söndag mopsrus på Kviberg??

Webbplats: http://nogg.se
Skrivet av marco den 1 Maj 2009 11:00
En Rasmus har jag i samma port som tant B - men han heter Robin och papzen är dubbelt så gammal som din mamz så någon vit soffa är han inte, fnrr fnrr Mamz sa det senast igår till mig - om inte Sture kommer tillbaka innan helgen ska hon skriva brev och fråga om din mamz är död och begravd eller om hon förmodligen bara är kär, fnrr fnrr Nu sparade vi visst ett frimärke, tack tack, mera gotter till mig, tfjifjf tfjifjf

Webbplats: http://www.nogg.se/millemanza
Skrivet av mILLe den 29 April 2009 19:19
:-) Kul för er båda....

Webbplats: http://www.nogg.se/HUMLANOCHMYRAN
Skrivet av Ingela Humlan Myran den 29 April 2009 14:54
Hoppsan, hoppsan! 1 stycke fabbo Rasmus? Hmf, å ingen knorr....hmm, låter mysko. Han ä nog bra i vilket fall som helst. Å så välkommen till baka i cyberrymden.

Webbplats: http://www.nogg.se/briang
Skrivet av FabboEvert & Lillan den 29 April 2009 11:53
Välkommen tillbaka och så kul för dig att du har fått en storebror. Du har ett tufft jobb nu att få ordning på honom

Webbplats: http://www.nogg.se/prastbacken
Skrivet av Prästbacksligan den 29 April 2009 11:26
VÄLKOMMEN TILLBAX!!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kerstin o Birgitta den 29 April 2009 07:49
välkommen tillbaka! vi ser framemot dina besök här uppe i huvudstaden!! :)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny, ringo å eva den 28 April 2009 22:40
Woooohoo...där va du ju...igen...sköönt..:)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsenfridolf
Skrivet av fridolf & willgot den 28 April 2009 22:08
Gratta din mamz från oss! Qul att hon träffat en vit soffa =) Det var inte dåligt att få en hel storebror på köpet, hoppas du lyckas uppfostra honom Sture... (mamzens kompis moster föder upp Dansk/Svenskar och de är ena riktiga busungar =) Ååå vad roligt det skulle va om du kommer upp hit till fjollträsk (som Stockholm kallas i norrland) på mopsträff!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Qompis (Strimman) den 28 April 2009 22:02
Så där ja, nu känner vi oss trygga igen :O Som Mentor har man ju ett STORT ansvar, eller hur ?!? Kram o välkommen tillbaka till cybern

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Hudikmaffian den 28 April 2009 21:35
Mjeuuuuuuuuuu Sicken tur att din Mamz lyckades återbörda sig till dig efter sin utflykt i 08! Säg till när du forsar upp, så ska jag invänta dig på min station o dela lite kladdkaka med dig! Prrrrrrrkrrrrrrrrr å neee den är brun o inte råsa!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 28 April 2009 21:18
välkommen tillbaka sture! Vi har saknat dej! :D

Webbplats: http://nogg.se/oddie
Skrivet av Oddie den 28 April 2009 21:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida