Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Valborg i goa vänners lag!!Härlig jobbedag med sol på en balkong på rasten intagandes fiskbullar i hummersås och knaprandes morötter så fick jag smärre allergichock.Attans så allergisk jag blev .Björkpollen de riktigt yr nu.
Skulle ,hade ambition komma iväg 15 då jag börjat halvtimma tidigare men nope bidde 15.30 ändå.Hämt av Drutt o så hemåt i värmen.
Fick en timma att hämta hjärnan på lite sen iväg med kickorna till dansen.
Kände att energitjuvar hindrade mig från stanna där så jag styrde vidare till att shoppa grejer till hennes blivande discokalas sista maj.HANNAH MONTANA tema blir det .Skoj för nu begränsas hon inte i år av antalet att bjuda då vi ska ha det i vår lokal.


Svidade aldrig om så mycket utan behöll blusen på och samma jeans.Bättrade på makeupen och så gick jag och Flisan över till Goa Annapanna o hennes familj ,släkt och vänner.

Tack goding för allt härligt du ordnar och ALLTID lika trevligt.Kände att hon som jobbat natt och sovit minimalt styrt med allt i matväg och förberedelser borde få vila vila lite.Ville bidra för inte är det den som är ensamstående som alltid ska bjuda .Vi hade alla med oss kött o dryck men som sagt MAT/TILLBEHÖR kostar mer än man tror .
Mitt favvorödvin Copertino avnjöts till goda köttet och massa tillbehör.
Nya cidern Peach Melba var mild och ja god men inte som min nya sommarfavvo Passion/Jasmin som det inte hade mer på bolaget *suck*

Sen gav vi oss iväg bort till elden där den numera är en pytteliten i storlek som brasa.Fick höra orsaken.Tydligen har man krävt brasvakt förr om åren och några i herrlaget fått ligga hela natten för att vakta den tills den slocknat.
Kan gärna se en pyttebrasa som även den släcks av eldsjälarna i fotbollslagen.Ideella föräldrar som ger massor av sig själva helt gratis.
Undrar om "folket" fattar det .Att hela eventet är IDEELLT!!

Hur som tycker de gör det så bra.Nåt för alla barn att göra och i år var det sonens lags tur att vara värdar .I orange/gula västar gick de omkring och tog väck barn från plan när fyverkeriet skulle starta.
Skönt då visste jag vad HAN gjorde denna Valborg oxå :)

Eldslukare hade vi år också och inte alla som hade en sån att tända på elden inte !!!


Tebaks till Annapanna & CO.Kallt som alltid Valborgskvällen gjorde att jag berett mig med vinterjacka och hade kunnat haft mössa också helt klart.
Tinade raskt upp av goa skratt som haglade.Stoppade magen full med Chockladbollar,glasstårta ,jordnötter och chips.

Att det ryms så mycket i en liten mage *konstatera*långt efter.


Tog Flisan i en vagn sovandes och stegade hem och bar henne upp.Hewomen.
Maken kom efter lite senare med Druttbert.

Bilder från kvällen
Efter skönt uppvaknande bara ta denna SOLIGA 1 MAJ an.
Inte stått på barikaderna och demonstrerat.Inte åkt i värmen för se massa motorcyklar fara förbi.Inte ha en karuselldag med allt tjat det innebär av köpa köpa.Have been there done that!!!

Näe bara lapat sol i bikini som en katt och njutit av att som arbetare ha en LEDIG DAG!!!!LYX LYX LYX och fredag när den är som bäst....rörelseplaner finns oxå insprängt denna dag på eller annat sätt förstås.

Nu avnjuta en smoothie maken och Flisan shoppat ingredienser till .
Det är vi värda !!

Winnerbäck strömmar ur våra högtalare...Höjde max till låten jag HUGGER I STEN!!!

Nu väntar bara sköna dagar med härligt party tomorrow.Vi köpt present till vår goa vän som gått ut utbildning till LOGISTIKER.Kommer bli en helt ljuvlig kväll.Dock slutar den nog inte i deras bastu som det brukar då vi är där utan näe blir nog annat slut med så mycket folk som är där.
1 Maj 2009  | Dagbok | 1 kommentar
Har också solat idag men det var nästan för varmt. Nice huggorm...hihi! Härligt med Freddan som fick ta ansvar och det kan te sig lite lamt men är viktiga uppgifter trots allt. Så det är ju skoj att de får medverka. De växer då! Nu sängen och sedan upp tidigt och se om vi kan flytta vårt lusthus imorgon. Det ska bli intressant...hihi Kramen från mig!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 1 Maj 2009 22:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida