Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Jobbehelg med kalas och danstema!!Bild o realbildtemaLEDIG FREDAG -MED MEGASOVMORGON /TRÄNINGSEFM/SLAPPEKVÄLL------>

Intervallfredag

11.50


13.00


14.30


15.00


17.30


19.0020.0021.00
Lördag med start kl 06.45

Utstämpling kl 15.45 sedan hem och precis få se sonen och Peter vinna deras match mot Söderköping sen raskt hem för svida om.....Förbannade lite lätt att inte alla Felicias och mina kläder är gjorde i dubletter...FICK HÖRA ILLTJUT LÅÅÅÅÅNG STUND...MAMMA DU ÄR SNYGGARE ÄN MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ.VILL OXÅ HA SÅN KJOL OCH TUBTOP!Inte helt lätt vara smidig och pedagogisk i det stressade läget.Hade god lust byta om igen och ta säckiga jeans och en lånad stor tröja från Peter sminka av mig och gå upp lägga mig på golvet och skrika DU ÄR MYCKET SNYGGARE KLÄDD ÄN MÄÄÄÄÄJ!!!

Sonen muttrade...hmm mamma sådan mor sådan..Fan hon har ju damp jue.Bannade dampunge..var jag sån här??
Ehh ja det var du svarade jag lugnt ...speciellt med kläder men det var inte MINA kläder du ville ha *ASG*

Sen gick vi korta sträckan upp en bit till våra goda vänner där Sofi just denna lördag fyllde 40 år ung!!De hade precis fått sitt ursnygga kök klart vi bara gapade inför.


Vi fick San Fransciso drink och god ökorv,oliver och annat gott tilltugg .Italiensk touche såklart.WE LOVE ITALY.Vi åt grillad fläskfile samt grillspett ala Italien taste.Till det oändliga sorter välja på till.Hemmagjord potatisallad med syltlök.Något som var en mix mellan ris och pasta ihop med mozarella o oliver mm.Sallad med bla apelsin i .Grillade färska grönsaker såsom aubergine ,champinjoner ,tomater ,paprika mm.
Jeezzes såååå mätt så jag kunde rullat från bort.
Hemmabakade brödet som var en fucaccia gjord på bla bacon och västerbotttenost i var ljuvligSå gott det inte kom något regn och förstörde och att infran gjorde oss varma.Nice.Drutten som är BORTSKÄMD av denna hundvaktsfamilj visade sig verkligen från sin bästa TIGGANDE sida..kolla de ögonen.Hennes pappa var inte sen smuggla gott kött under duken...Vi andra gjorde sen lite spår av vårt hahaha.Kul se han sniffa upp fileerna.
Flisan nu på bättre humör hon försöker härma min stil av läppmaken ala afrikawomen*ASG*


Presentöppningen började efter maten.
Giraff älskaren Sofi med sitt kort från oss.


Hon blev väldans glad för THE GIRAFF som tagit många timmar finna.Många affärers letande.Så glad när så jag höll på kyssa expediten när jag fann en så fin .Supervacker verkligen helt i trä och handgjord.Synd man inte hade råda köpa den mindre kompisen.


Lite förstoring
Denna text behöver inga ord:Vi fick sms om att det var ett privaflyg där man åkt och ätit femrätters på en ort i Sverige...ja hon ska ju med mig till jobb måndag morgon hahaa.Bäst inte flyga för långt liksom.Så frän present.
Liqourica licör intogs.Ljuvligt gott.

Supedupertårta bakad av tonårsonen.Brandy o annat gott i kakdegen runt om.LIKE IT

Så till avslut på lördagen för Drutten han firades denna dag istället för den 5 maj.Denna familj diggar honom mycket och har en massa kul i matförrådet.


Blunda sa vi *ASG*...Okej så Drutten...WOW så gott ett år sen o fler o fler ljus:)


Lite avslutbilder på de vackra blomstren bla från oss de gula och så kramen till vår giraffälskande vän och så gick vi hem och landade vid midnatt..skulle ju upp i ottan för mera jobb....Klara färdiga ät..räknar 1,2,3, sek!!!SÖNDAG start kl 6.45 på jobbet....

En skön dag .Lördagens lax var denna dag karrestek med vinsås och grönsaker och underbar mousse till efterätt.Går äta med ögat.
En hel del anhörigsamtal och min syrraelev som hade sin näst sista dag och jag gjorde hennes slutbedömning.Så härliga ha studenter som kommit så långt i sin proffessionella utveckling trots sin ungdom.
Hon hade bakat cookies med dinkel och chockladbitar i.

Målet denna söndag var ju kickans avslutningsdans på sin streetfunk.Såg ju genrepet i torsdags redan.


Filmade allt denna gång och hann bara med ta ett kort när de igång för att tackbuga.


Jag hade ilat in för köpa bukett efter jobbets slut halv fyra och hon blev lika glad och förvånad detta år.Givetvis fick hennes kompisar Wilma och Tilde en varsin uppdragen ur buketten.Kul se dem i sån lite cool stil från allt puttinutt man klätt dem i förut på dansavslut.

Avslutar med buketten och har efter hemkomst 18.00 i varmare och soligare Norrköping gå direkt upp för att sova bort den lilla fritiden till att bli väckt kl 20 med att maten var klar.
Ätit och druckit bubbelvatten.Inte en helt okej eftermiddag måendemässigt men det tar sig och säkert helt ok imorgon igen.

Lider med min goa Rödtopp numera kallad Topsen som är genomförkyld.Precis det vi varit livrädda för inför lördagens Göteborgsvarv.Lider med dig gumman men på 5 dgr är du garanterat fit för att göra Götet med de andra lopporna som inte ska löpa..och en svart loppa *ASG*.

Nu se repris från Robinson och sedan nanna gott inför nya veckan som ja är planerad ut i fingertopsen jag menar topparna!!!

11/5
PALLIATIVUTBDAGMÅND-----ÄTA UTE JOBB>
12/5
TIS-----------LEDIG DAG------ÄTA UTE JOBB>
13/5
ONS---JOBBEDAG ANNORSTÄDES---NT KNATET KIKA PÅ DOTTERN>
14/5
TORS --JOBBEDAG ANNORSTÄDES--->
15/5
FREDAG HALVDAGS JOBB SEN GÖTEBORG------->
16/5
LÖRDAG --->BEVISTA GÖTEBORSGVARVET-------->
17/5
SÖN------>GÖRA GÖTEBORG---------->
18/5 --------VECKA ANNORSTÄDESJOBB...SEN MAMMA LEDIG 3 v>


10 Maj 2009  | Dagbok | 2 kommentarer
Jackan och kjolen...men nära var du..hihi Kraaaaaam

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 11 Maj 2009 22:52
Å så mycket fina bilder och grattis druttlutt från oss här nu också. Skrattade gott åt den första bilden men tofflorna...så det kan gå. Fin present- giraffen! Nu sängen och snart sova skönhetsömn. Trött. Kramen till dig!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 10 Maj 2009 22:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida