Living on the edge
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


måndagen den 11:e maj

Kära bloggläsare, nu är jag här igen!

Det har varit en konstig men rätt underhållande helg faktiskt.
Fredagen spenderade jag hemma väntandes på min härliga karl som skulle komma hem ifrån jobbet, jag minns inte riktigt vad jag sysselsatte mig med men jag hann få i mig 2 folköl iaf, hujedanmig inget partande här inte.
Iaf karln kom hem och vi tittade på film och mös.

Lördagsmorgonen spenderades sittandes i soffan med frukost och Peter på besök då vi planerade Swedenrock-resan. Vi hade bara ett enda problem och det var att vi ville ha ett röjjigt åk att köra ner i så Thomas satte sig på blocket och lyckades fixa fram världens coolaste Cheva-van för ynka 7500 spänn, besiktigad och redo att hämtas så vi ringde till Haggen som körde ner oss till götet runt 19-tiden på lördagskvällen och så körde vi hem den samma kväll och vilket ÅK sen!! Vi var hemma vid 8 morgonen därpå men Thomas kunde inte slita sig från bilen utan tog sig en extra tur och var hemma igen nån timme senare haha.

Thomas farsa som är en gammal rallykalle tittade på miraklet till bil och kunde bara konstatera att vi hade gjort ett klipp. Bilen hade inte ett enda fel! LYCKA! Så nästa helg så ska bilen pimpas.

Idag så har jag jobbat och sedan tvättat o städat inför flytten. Allt närmar sig med stormsteg och jag tar bara emot det med öppna armar!!
Äventyr!!!!

Träningen går sakta framåt, jag gör åtminstonde något litet varje dag "många bäckar små" som ni vet ;) Och ser till att gå åtminstonde 2 raska promenader eller powerwalks som en del säger i veckan men det får hamna lite åt sidan denna vecka då jag tänker lägga tid på att röja lägenheten.

Nu tänker jag göra lite röv-övningar och lägga en ansiktsmask som jag köpt för många månader sedan som jag i städningen hittade i en påse i en låda i klädkammaren. Fynd. ¨

Adios!


11 Maj 2009  | dagens | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & denise persson                                             Skaffa en gratis hemsida