Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Stegräknarekord på Världsrekordshelgen i Halvmaraton!!Halvt steg mot nästa års mara...


Helluuuu.Ser er*L*fast ni inte tror det:)...

Trogen skara som tittat in varje dag sedan jag senast bloggat!!
Kul o ändå roligare då du skriver en hälsning!!


Hur Göteborgsresan varit??


Jo den var växlande med mycket sol!!!Boendet i bunkern var en upplevelse för alla girls inkl vår bodyguard vi hade med oss hela resan....tillika min äkta hälft.


Krubb

Maten var bland det godaste jag spisat både den Italienska pastan på Restaurang Bellini och firarmiddagen på Grekrestaurangen på Linnegatan jag redan glömt namnet på var otroligt gott.Grekspett när det är så stora att man kunde nöjt sig med ett utan att gå därifrån mer än proppmätt.Flera fick lämna då det inte gick få ner mer haha.

Maten före loppet som jag och C intog var även den en hit i år ...Glenn Strömbergs kycklingpasta mycket vällagad o kryddad .


Sista bilden på oss innan väskinlämning.

Frukosten var väl ja på lördagen rätt slut då vi kom *ASG*..men vi fixade till så vi stod oss ändå .Buffen var väldans engelsk på nåt vis och ja ägg o bacon var helt okej trycka ner ihop med gröt.

Kikar upp och undrar om jag är HUNGRIG i detta nu och svar ja !!!!men för sent äta så här på kvällskvisten så skriva om det blir ju som ögongodis.Baklava i magen som var mer än mätt...och upprörd efter loppet.Mat...Mycket ofta och gärna i både snacks,godis och blandade fina måltider.
Jordgubbar längs Slottskogen...=romantik!!

2 timmar efter målgång ...


Väder

Få se vad ska mer avhandlas..Väder...SOL med lite vind sa jag ju.Kyla på kvällarna.

Nästa ämne Hälsa

Hälsan hos medföljarna var väl 50/50.
Tre genomförkylda och så en djäkligt ond stortå /trampdyna.
De förkylda kunde ju göra stan bäst de ville.
Stortån fick vackert landa på rummet och TYCKA SYND OM SIG SJÄLV.
Hon fattade inte varifrån smärtan kom smygande på torsdagen då veckan varit tämligen vilsam utan massa löp utan promenader osv.Men som om nån nerv kommit i kläm och stårtån gick ej vicka på och än mindre gick det att gå som folk utan att vilja gråta.Trampdynan under vänster stortå var som minerad av värk.
Så hon pepprade sig med Voltaren /Panodil och hoppades på ett under!!

Undret kom aldrig utan lördagen var smärtsam och ett stycke TEJPRULLE 10 minuter för start kom att rädda lite samt MEDUCIN som gjorde henne ljuskänslig och solkänslig.

Det "lilla löjliga disbråcket och den brustna vaden" de lös minsanna åtminstone med sin frånvaro så kommer en SKETNE STORTÅ OCH TRAMPDYNA och förstör nöjet ..LAGEN OM ALL......

Vad var det nu för den icke informerade läsaren som skulle göras...

Jo ca 30198 steg skulle löpas runt Göteborg tillsammans med över 53000 andra lika glada!!


Jag och löparvännen C startade av naturliga skäl inte i samma startgrupp.
Skälen var liksom hur vi löpte förra året samt att C är född löpare i mina ögon.
Så otroligt duktig är hon.Nu är det så att folk som roar sig med se tiderna och aldrig sprungit en halvmara på 2,1 mil de fattar inte riktigt tjusningen i det hela och att man tävlar med sig själv för att slå sina egna fjolårstider .Dessutom är det vägen dit likt just en förlossning som är själva tjusningen i sig.
Ålder går ej skylla på i detta fallet för det är många guuuubar o guuuumor grånade som löper som gudar/gudinnor.Näe teknik/fysik/träning /envishet är goda ingredienser.

Tid med spring i ben...

Resultat.Vi slog fjolårstiderna med 6 min och jag 10 minuter.Det var liksom det vi firade.C kunde sälla sig bland eliten tycker jag med sin supertid.
Jag var supernöjd från att velat bryta efter 5 km.


Som föda barn lika glad efteråt ...


Varvets feeling 2009

Varvet var tyckte vi VÄRRE ÄN VÄRST i år.Tungt som bara den pga att man nu visste hur och vad som skulle komma bakom varje krök.Hade högre krav på sig och för min del pga av värken i foten som så småningom efter 5km domnade bort av smärta *ASG*.
Försökte verkligen köra jämnt tempo för att hålla hela vägen och det gick.
Extrem kick återigen att köra upploppet inne på stadion .
Extremt tungt löpa Avenyn då benen var stumma och så trötta.Same same liksom från förra året.
Trängre i år .Tog massor av tid försöka ta sig fram de första 3 km.Som en propp av folk o ingen tog sig förbi.Helt klart en massa minnen man samlar från varje lopp av känslor osv.
Att maxa sin kropp till det yttersta .Att få nå sitt mål för i år av löpkänsla ihop med så många .Helt klart häftigt .


Träningsvärken priset??

Inte fullt så hemsk som förra året och då är beskrivningen en nära hugga av benen upplevelse.
I år var jag stel och orörlig när jag klev ur sängen söndagsmorgonen.Gå trappor en mardröm.Ryggfilemusklerna i kramp.
Men inga onda fötter/blånaglar!!Tån/trampdynan i stort sätt okej och DET SKULLE JAG VILJA HA EN FÖRKLARING PÅ ..ehhhh ska man löpa 2 mil asfalt när man har typ som ett giktanfall eller??
Dagens smärta har väl varit i trappor på jobbet.Tagit hissen hahaa.
Sätta mig ner smärta.Svårt gå på muggenvärk *ASG*.Ja det är smällen man får ta liksom .Priset=...VÄRK och en fin medalj och ny sportflaska .Det är vad man får plus en banan och en kexchoklad vid målgång.


Mest Irritation

På väg ner ...kan bara säga GPS och riktigt vråla ut det.Önskar oss en GPS!!
Tänk så mycket tryckkokshumörskänslor vi skulle slippa i vår bil när vi är på resa OM vi slapp ENRIO...HITTA:SE...och farbror Johns vägbeskrivning.
Det ihop med en fot som dunka motorbåt kunde gjort mig galen där på väg åt ja fan o hans moster ...Roligast var nog när maken kliver ut UR bilen och stoppar hel kö"!!!..för att fråga då han tröttnat på gissningar..Visade sig att hon till höger=JAG just pekat rätt för det var en söt U-SVÄNG som saknades bara...(vet jag är bääääst *ASG*)
Att heta Anna o hamna i mobilluren med mig väsandes just då gjorde att hon trodde jag var allmänt lack på henne *ASG*..tur du inte var med i bilen där o då ...eller JO SYND DU EJ VAR MED för då hade vi kört rätt jue.men där och då jobbat halvdag...trött sleten...ont som fan med bara lust få upp foten i vädret kunde jag inte låta tip top..nope.Ville bara hitta prinskorvgatan eller vad den nu hette ...

Hemresan upprepade sig .Vi hitta inte ut ....kartan hitta vi lite försent..Men men en turk ...med sin fru på Jetmacken sittandes för att dra skäggstrån i spegeln i deras bil från hennes haka....ja maken turken han hjälpte oss under tiden på sin brutna härliga göteborgsdialekt köra mot FLYGPLATSEN och INTE MOT MALMÖ som min kära höll på att ratta oss..Så ja då var liksom vi på väg 40 mot Jönköping till slut lätt leende...


Gulligast

För maken hade då tagit sig in bland funktionärer för att filma o fota mig..vilket jag inte visste..vad han missade var just MIG ...samt att bestämma ny mötesplats...så så här finurlig såg jag ut då han kom till slut efter 40 min o försökte förklara sig .Tyckte ärligt synd om han.Fick en så fin blå ros i år.Han som förberett sig så mycket o så hade jag bytt tröja till den vita.Hade håret utsläppt som han trodde var uppsatt osv ...Inte lätt hitta bland alla tusentals som kom i mål.Några som däremot ROPADE och såg mig var mina goa vänner från annat nätforum!!!!Tack goa Stjärna o Cissilina att ni kom.
En jag känner vägrar löpa detta varvet för att man måste seeda(springa till sig en tid som gör att man hamnar i en startgruppe utefter den) sig till loppet och klämde en kommentar att LÖPA ett sånt här varv och inte vara elittränad skulle då denne aaaaaaldrig göra.Kikade på antal startande som INTE var elit och ja som sagt jag log för mig själv....så många mänskor kan ju inte ha fel liksom.
Undrar om det var därför vederbörande inte önskade mig lycka till då vi senast sågs?För jag är ju inte elittränad ...eller hur var det nu? *ASG*Bara skadad....

Synd för denne att missa vara med och bli VÄRLDENS STÖRTA HALVMARATON som det då blev i år.Dessutom ett så glatt lopp för Göteborgarna vet HUR man hejar och hur man är en bra publik till skillnad mot förlåt Stockholmarna o även Pekingborna.

Ja vad man får ja....resten får man ju köpa...Så till


Shoppingen

The girls tog ju maken med sig för lite stadsrunda medans jag svettades ut hela min vätskereservoar.Men han shoppade inget haha.


Han hade mest kikat ut vårt hotell 2011*ASG*

Vi hittade nya träningskläder på Sportmässan som var riktigt bra priser på.
Annars var shoppingen inte det jag var där för .Hade inte ens lust gå i affärer.
Lust för att njuta och bara vara på söndagen.Vi gjorde Liseberg en stund och där shoppade vi något kuligt till Felicia och hennes vän tillika min sjuka jogging Tops som stannat hemma för sjuk för vara med o snora bland de andra.Guld värt veta kickan i så tryggt förvar.
NU BLIR DET ANDRA BULLAR DU GUMMAN !!!

Jag bara måste ju få inviga dig i bajamajjeköerna!!!


Landade klockan 20 efter att ha tryckt i oss en supergod pizza hemma och valde se Robinsonreprisen från datorn och bara lämnade allt för att softa ner till en natt i sköna sängen.

Dagen som fångats idag...

Jobbedag i Nyköping avklarad idag och jag fick stiga upp kl 7 och slutade 17 .Landade hemma 18 och då möttes jag av storstädat hem .Luktade ljuvligt både av skurat och av god mat.Vägen till en kvinnans...går rakt igenom ett städat hem!!!
Peter varit pappaledig idag och gick ihop med Flisan till skolan imorse .Härligt för dem.Längtar till mina dagar såååå.Nedräkning.

Mycket tankar som "huserar"just nu i skallen men börjar med planera veckan som komma ska och den är jobbfylld ända till fredag kl 17 pip.


Denna bild får avsluta denna löparblogg..sådan mor o far sådana barn!!!Medaljvecka i fam Mupp.


Någon vi alla nu längtar efter som landar hemma imorgon fm är denna krabat!!
Han fått vara hos sin urfader och tillika uppfödare sedan torsdags och har fått daglig rapport om hans bravader.Fick frågan vad man skriver i en blogg idag...Ja kikar upp...nåt sånt här ...Tagit 30 min o det är längst vad det får ta skriva..men härligt är det dela ..dela ord...dela upplevelser..Photobucket


Tisdag

Linka kalinkadag

Vaknade och satte fötterna i golvet och AJ smärtan var tebaka i trampdyna +stortå med ny kraft...
Hade tejp hemma så jag tejpade stortån och under dynan och så på med stödstrumporna och iväg till Nyköping.
Rond med för mig ny doktor men det gick ju bra.Skönt man besitter så lång erfarenhet inom geriatriken.
Vid lunch iväg hem till mitt ordinarie jobb för att ha personalmöte där hela efm med vårdplaneringar och annat.
Efter jobb hämta väskan till sonen och så iväg hem och landade kl 17.15 i strålande solsken.
Nannat min powernap och fräsch i skallen igen.Faaast först kom sonen o ville visa nåt kul...sen kom Flisan och ville visa nåt mindre kul .Hon hade fått studsleran att fastna i Druttens SKÄGG o då klippt av det...så ja lite lätt hackig sömn var det.

Flisan strålande glad och leker med sin kompis.Hon pappa och Drutten har idkat löpning på travbanan idag .Kuligt hade de haft.
Druttlutt han var uberglad se oss.Riktigt glad så där att man ser o hör vad de säger .Love my dog.La sig o nannade på min mage en stund efter jobbet.

Nu googlat på just smärta trampdyna stortå..och funnit ...att man får mikrofrakturer vid överbelastning i foten och att nerven då kläms åt och orsakar svår smärta.JO TACK kan jag skriva under på .Nerven borde alltså varit fri under söndan o måndan då efter loppet eller ??Så nu vet jag och det känns alltid bättre.
Bra med internet.

Kvällen är ..ung..och hoppas att Desperate Houswife förgyller den måste kika i tidningen.

TIDNINGEN ja ..idag var sonen med på hela fyra bilder under sportdelen i NT .Jätteskoj var det och han stolt förstås.
Nu språka med han om skola o annat .Han öppnade just en konversation bäst hänga på medans tonåringar ORKAR PRATA!!!!Onsdag...

Nu tagen både framifrån och bakifrån:)

Sug på den rubriken lite.Behöver inte säga mer för att JAG ska fatta innebörden i den rubriken.
Denna onsdag fick en start jag hade kunnat varit utan.Men det är "smällar "man får ta och dyrt kan det bli.
Påverkade mig hela arbetspasset milt sagt.Men som tur är som vis person skrev plåt är plåt o går o laga.
Fotskrället sämre än sämst idag dessutom och smärtan bitvis outhärdlig trots pilleriller.På minussidan utgjorde en avklippt kabel från Telia så allt IT ur funktion på jobbet.
Det var minusen.

På plusmenyn idag stod möte med en vän .Lunchmenyn vi hade välja på var lasagne alt schnitzel med ädelostsås.Valde det sistnämnda och så fick vi till en date på en timma som lugnt hade kunnat varat flera dagar i prat!!
Tack goa Liza för idag.YOU MADE MY DAY SIS.

På plusmenyn läggs även till en förstående arbetsgivare.Sånt underlättar mycket .Det är A & O kan man säga.
Familjen också med på plusmenyn.Stöttande förstående make gjorde det lättare att andas.Sonen ringde orolig och det värmde.
Kort sagt förståelse gjorde dagen lättare ta sig igenom.Arbetskamraterna där jag vikarierar var och är riktigt goa allihop.
Långa dagar upp halv sju o hemma vid 18....
Så ja nu väntar en SOVMORGON den första på en vecka.Ska njuta som få.
Dock blir den enda färden jag gör denn kristhimmelsfärd den att fara o jobba på min ordinariearbetsplats 13-21.30 ...

Ska sätta mig o trampa träningscykel för att lösa upp lite spänningar sen blir det tidig kväll.Känner mig rätt ur led.......kraschad eller vad jag mer kan ge för liknelse passande till rubriken för att tala i gåtor.

En olycka kommer sällan ensam undrar om denna sällade sig till tidigare eller är nystart på flera.18 Maj 2009  | Dagbok | 8 kommentarer
Jag springer inte någon MARA, jag är! *ASG*

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 20 Maj 2009 11:19
Ja den lampan sneglade jag också på. Fast jag spånar bara och vet ju inte ens vilka luckor det kommer att bli i köket. Så först måste vi ju bestäma oss för det och sist kommer köksbord och lampa. Kramisar!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 19 Maj 2009 23:19
Tycker du är superduktig som tar dig runt...det kräver karaktär och jävlar anamma...God on you girly! Synd vi inte hann att prata mer tidigare idag, men helgen är långledig kanske blir tillfälle då. Kramis Sis
Skrivet av Martina den 19 Maj 2009 20:06
Vad duktig du har varit.Du såg ju inte ens trött ut orättvist. Vi mår bra jag har varit i ullared på tejehelg vi hade super kul shoppade i åtta timmar drack vin pärondrinkar och jordgubbstekila spelade mini golf efter deinkarna gud va vi va bra.När jag var borta köpte stefan en husvagv så i sommar blie det västervik det ska bli jätte kul vi måste höras snart så vi kan planera in något i sommar.kram kusintj
Skrivet av carina den 19 Maj 2009 18:41
Va duktig du är!!!! Trevliga bilds & läsning..Kram!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 19 Maj 2009 12:30
KRAMEN
Skrivet av Anneli den 19 Maj 2009 07:07
Å vad du har varit duktig. Skönt att du inte har lika ont som förra året. Fast lite måste det ju kännas att man gjort något liksom...hihi. Fin mat på tallrik och blev vrålhungirg. *s* KRAAAAM och suss gott.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 19 Maj 2009 00:05
Tack för en superhelg,ni båda sååå duktiga!! Jag kör bilen till maraton nästa år som jag lovat*L* Härlig läsning puss o kram
Skrivet av anna den 18 Maj 2009 22:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida