Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Jul, helt jävla värdelöst.

Nu är det julafton, tror jag? jag har ingen koll på vad som är juldag, julafton och allt vad det heter.

Förra året när vi jag gjorde nutidskryss till skolan och våran foto/graf lektion så ställde jag frågan "vad hände på julafton?" jag hade tre olika svarsalternativ och INGEN av dem var rätt. totalt misslyckad är jag. jag vet fortfarande inte vilket det är. Återuppstod eller föddes? det känns som om man kanske borde veta det, men vad tusan jag har många år kvar att komma på vilket det är, förhoppningsvis.

Well jag sov skitdåligt inatt, (bor på hotell i Göteborg bara för att ingen av oss ville vara hemma) min lillasyster och jag sov i en dubbelsäng. Ungen kunde inte ligga still och rullade på mig hela tiden. Min bror snarkade som fan. Helt jävla värdelös, jag var sur som en anakonda utan skinn när jag vaknade. Usch.
Mamma tyckte att vi barn var för smala så vi fick massa choklad. värdelöst.
sen åkte i och handlade mer julklappar. Jag är mest nöjd med julklappen jag fick av Natalie, Svartrödrutiga vantar och ett par snygga stora solbriller (tappade mina gamla på Hultsfred i ett av tälten)

Jag hatar den här dagen, den är onödig. Jag vill inte känna att "den här dagen är bra så länge jag får julklappar" det känns ju lagom dåligt. Nästa år ska jag fanimej supa mig skitfull även om det innebär att jag får supa själv. Bah, död åt tomten.


Imorgon ska jag hitta någon att leka med, om det går vill säga.

Resten av jullovet ska jag leka lite med Robin, supa, kolla på film med Jakob och försöka leka med Staffan. Jag ska vara hemma så lite som möjligt också.


Jag är så jäkla sugen på att hoppa av skolan sen också. jag kommer få IG i för många ämnen och jag orkar absolut inte göra något åt det. Jak er lat arbetshest.
24 December 2006  | Mjäk | 1 kommentar
HEJ JAG HETER MAJ JAG ÄR NEGATIV :D

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 24 December 2006 19:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida