Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Vilsam diskbråckshelg
Vilsam helg till ända

Trots nyutblommade diskbråcket så har helgen varit fantastiskt skön:)
Lugnt.Vilsamt .Vänskapligt.
Goa vännen sa nu när jag är hemma o våra gubs inte kommer sitta allena o ta ett par bärs kan du väl komma över och ligga i vår soffa lika gärna som du ligger i er.

Så efter illamående pga Voltarenpillren så gick vi över och ja det funka finfint ligga där och se på Robinson och äta way to much candy !!

Promenader är underskattat och jag ger inte upp min stegräknartävling i första taget.Attans vad jag kämpat ur underläge i den mest hela tiden .
Såg en hade veckosumma på över 144000 steg .Undrar om hon hade slagit följe med Gert Fylking o co förra veckan *ASG*.Rimlighet folks rimlighet.
Attans vad jag är bra som ändå inte ger mig .Druttplutt har haft mig som ledare i kopplet många turer hela helgen.Mycket skönt och jag njuter av naturen både då det regnar och när solen skiner .

Stolpa upp dagarna är svårt i efterhand känner jag men vet att Peter o Freddes fotbollslag fixade klå IFK borta med 3-0.Är så djäkla glad för deras lag som nu ligger i topp i deras serie.SOM DE KÄMPAT sen de började spela och nu på sluttampen vänder det o de får vinna .TJOHOOOOO så glad är jag för det.


Så ja sitta och jag är inte kompisar men det gör inget LIGGA GÅ OCH STÅ funkar prima o sitta korta stunder i nuläget det började jag med igår.Vet ju precis vad jag ska göra för bli bra i ryggskrället efter förra vändan.Se där ja .EN FÖRDEL alltså *ASG*.Ett plus ...

Kanske skulle banta en 16 kg också som jag gav mig på då i nov ..så man raglar omkring som en rännsnål i vassen i sommar!!!
Näe .Men att hålla vikten är viktigt.Jättelätt gå upp och jobbigare gå ner och det ska inte ske.Det är bara jag som kan se till och styra .Älskar ju glufsa o äta liksom.Det värsta just nu är att morfinprep och förstoppning inte är nån bra kombination.Laxdroppar i all ära men inte funkar de på mig i alla fall.Ja ja nog kommer det ut nån gång ...

Apråpå glufsa och äta.I helgen stundar en mycket trevlig sill/grill fest och den tänker inte jag missa för nåt i världen.Maken iväg på Elitloppet med sin kompis som han missat enda sen kickan föddes då hon alltid fyller just den helgen *ASG*

Discokalas förbereds nu för fulla muggar .Inte så svårt för schysst dukning kirrad,musik,mat,tårta,godis o snacks och ca 11 st åttaåriga girls vad mer behövs??
Kort sagt en förberedelsevecka.
Hon är så kul i år.INGA ÖNSKNINGAR utan "jag blir glad för vad jag får "har det hetat o heter.
Blir till att baka supergoda hemmagjorda glasstårtor till söndan iallafall.Vit choklad i dem bla.Annars behövs inte så mycket bakning för inge direkt släktfirande ändå.
Kanske hon och jag bakar mer för att det roligt göra något tillsammans efter skoldagarna.


Nu stundar skolbesök i Flisans klass.Mina ungar var jättelyckliga imorse då jag allena tog hand om frukosten som sonen annars sköter själv med hjälp av Peter.
Drutt o Peter redan iväg liksom.
De stirrade stort på ägg och fil med jordgubbar ,glutenfri havregröt kokt i kastrull osv.
Stirrade tillbaks och sa ja detta är ingen vana...jag vet men jag kände för piffa till er morgon lite nu när vi alla var samlade!!!
Deras ögon kom jag på senare var nog mer att se mig vaken och inte arg som ett monster med mitt morgonhumör:)
Sorry älsklingen du missade det med en 10 min jag vet haahahaa.

Skoldagen hennes är mest träna inför deras musikal nästa vecka så jag får gå en lektion o kika idag och inte mig emot .Skön start på veckan för både mig o ryggen.

FÅNGA DAGEN ...ja de ska jag bli världsbäst på har jag förstått för jag vet att dagarna kan vändas upp o ner på 1 sek.

So long.


25 Maj 2009  | Dagbok | 6 kommentarer
....nej inte du med! Det räcker att hunden har det jobbigt med sina diskbråck. Fasen vad illa Åsa. Krya på dig massor nu. Kramen

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 25 Maj 2009 22:13
jo tack..ödet kan slå till fort..och det är inte alltid solsken..dottern blev överkörd av en moppe i lördags..hon lever men cykeln är skrot..så fånga dagen..detär stor vikt på dom orden kram Lena
Skrivet av cissilina den 25 Maj 2009 21:09
Hurra för Åsa som är så fantastiskt tålmodig och positiv.... Diggar dej för det.. Kram
Skrivet av Ewa den 25 Maj 2009 20:47
Härligt att läsa att din helg ändå varit bra, trots mer skit än någon behöver. Tycker verkligen det får räcka med otur för er nu. Hoppas du har en bra dag i Flisans skola...och att du försöker vara lite rädd om dig också. //kramarom

Webbplats: http://www.blackeyes.nu
Skrivet av Liza den 25 Maj 2009 13:24
Ta hand om dig och ryggen...Kram!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 25 Maj 2009 10:30
luv
Skrivet av Anneli den 25 Maj 2009 09:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida