Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Det närmar sig!

Var hos husbyggarn idag. Mathias är så himla trevlig... Vi passade på att ta lite priser på vitvaror o köks/badrumsinredning, så att vi kan jämföra med annat.. Allt "ingår ju inte", utan är det tex en kommod vi inte vill ha, drar de ju av det priset från vårt kostnad... O det e ju bra!

Stefan släppte av mig på vägen hem, så att jag gick innervägen istället... Gick bra, men får nog skaffa ett par nya skor... Ha ett par i bilen så att jag kan byta efter jobbet... Börjar bli skönt nu,.. Känner mig mer avslappnad o jag får tänka lite... utan att hyperventilera... Det är ännu skönare..

När jag kom hem var grillen laddad o det var nästan glöd.. Jag sprang in i duschen o när jag kom ut hade Stefan lagt på flintasteken.. O jag förberedde sparrisar :) Så sjukt gott med grillad sparris... Detta var semster-feeling...

Appropå semester så skall vi iväg helga gänget i jli.. Emma, Olle, Gelic, Matt, Stefan o jag... Hoppas att olle får igång på Capricen... Åker fredag eftermiddag o kommer hem på söndag.. Sol o bad hoppas vi, grill o minigolf defenitivt...

O på tal om semester, så kunde jag inte hålla mig igår... Jag skrev packlistan till Danmark.. Helt sjukt, jag vet, men jag älskar verkligen Danmark.. Det är nästan bara bra minnen därifrån! Så imon skall vi hämta resväska hos Tore, sen blire kalas hos Morf.. Köpt massa presenter till honom :) Hoppas han blir glad!

Nu skall jag maila Mathias, Tjingeling!

25 Maj 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida