Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Mammaledighet med mersmak....Måndag

Måndagens skolbesök blev en lektion o en gympalektion.Räckte fint för mig som inte kunde sitta utan mest stod på knä vid hennes bänk eller stod upp o hjälpte de andra.Bra skolbänkarna är så höga numera.

Gick sen en promenad och bänkade mig i bikini i solstolen .Läste Celiakiboken i ett nafs 200 s drygt.Intessant o då går det undan.
Lagade lite wok o alla spisade.
Åkte bort i övredelen i vår bygd och kikade lite ...Märkligt sammanträffande.

Fick draghjälp av Topsen min goa vän så vi gick en långpromenad i kvällssolen.Så gött få språka av sig lite och få upp lite puls.

Var väldans trött på kvällen så vi la oss skapligt men det hade vi inge för då sonen behagade komma hem efter midnatt o hans långben hörs i trappan..faaaast erkänner jag hörde inte ..Sover jag ja då sover jag...
Synd det inte går smitta maken med samma sovserum.

Tisdag

....Solig,varm,vilsam och språkinlärning pågår för fullt....Förutom det en riktig skitdag*ASG*Lättat 2 kg miiiinst.Skönt slippa SE GRAVID UT nu på mammaledigheten.
Provat en dag utan värkpiller men inser nu att jag nog behöver mina Voltaren ett par dgr till.
Sonen haft studiedag så han och jag kompat varandra finfint.Väcktes av telefonen vid 9 hugget men det var direkt ingen otid bara det att LJUDET stör enormt.
Hann aldrig upp o ner i tid heller...kan ju stressa ihjäl sig på så vis:)
Synd jag inte då visste att det var min SIS som ringde för det är väl typ du ska kan få väcka mig genom telefon då:)

Kickan o sonen myst efter skolan en stund o kikat gamla album.Hate databilder ...det innebär jag inte längre gör fina album tyvärr.Borde men just det bordet går bort.Finns så mycket annat pyssla med liksom.

Vår granndam som arbetat med att sköta gårdar i sitt yrkesliv hade vänligt nog skyfflat ogräset runt vår häck längs med gatan medans jag sov imorse.
Riksbyggen börjar jag undra om jag ska ta ett snack med för de har nu kontrollanter som kollar just OGRÄS *ASG*....om det nu är sant o inte en fuling från vår styrelse ...för att få alla att rensa.
Det är nämligen så att den andra föreningen som just sköts av Riksbyggen där växer OGRÄSET VILT !!!Hur som det finns annat för den hjärnskadade o ryggskadade syssla med just nu än att peta i häckarnas rabatt 3 ggr/månaden.
Finns ju liksom lite TOMT O OGRÄS INNANFÖR att sköta som räcker o blir över i nuläget.Jag hade dessutom rensat järnet för inte alls länge sen.
Tror bestämt min goa tant ska få en Lycklig Lotta i år igen.För hon gör mig lycklig......


Ikväll stundar förhoppningsvis Desperate Houswife o jag laddat med lite cashewnötter.
Sonen o maken på fotbollsträning .Kickorna leker på 3 ..hoppas jag funkar prima.
Drutt o jag nyss inkomna från ljuvlig runda .Alltså en parentes ATT det luktar gott ute just nu!!!Helt gudomligt om ex syrenen.
Då Drutt kikade upp ur ett grässtråk såg han ut precis som så här förut:


Photobucket
So long.
26 Maj 2009  | Dagbok | 1 kommentar
Ja av syrener blir man glad av och det är som när man gick i skolan med avslutning och allt. Du kanske skulle byta och ta hundens Rimadyl istället *s* Skojar men du kanske skulle behöva annan medicin. Ha en strålande dag nu och krya på dig! Kramis

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 27 Maj 2009 13:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida