Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


måste man må?!


De senaste veckorna har jag mått sämre och sämre, blivit deppigare och mörkare inuti. Det beror på minnena, som borde göra mej glad, glad för att jag har dom och att de är fina minnen... Glad för att jag fick möjligheten att lära känna er båda - underbara vänner.
Men...

I förra veckan var det redan 1 år sen jag lämnade A-L så svårt sjuk och när flyttlasset åkte med mej till Visby så åkte hon in på sjukhus, hennes familj och vännerna där i M. och även alla i V-ås och jag saknar er! För 1 år sen ringde jag till dej A-L, vi pratade, du fick höra på koltrastens drillar via mob.tel och vi skrattade och grät i telefonen... Jag packade 1 stort paket fullt av Gotland och skickade upp till dej på sjukhuset, du blev så glad! Blåelden och den stora pionknoppen,syrenerna, semesterbrochyrerna, de fina mjuka stenarna och fossilerna från stranden... Vi pratade och pratade om barnen, pelargonerna, familjerna, sjukdomen och vi saknade varann i telefonen.

Sen finns nästa stora sorg -

I nästa vecka är det redan 3 år sen Lotta-Potta dog och du ä oxå mycket saknad och definitivt inte glömd! Dina pelargoner står här och växer, Charlotta blommar så fint, Min gamla aprikosa är ljuvlig, den har jag delat med mig av till många... Godshill, Minnie, Mrs. Tarrant och de andra.
Vi hade två likadana skyddsänglar, din är hemma hos dej och min är här hos mej...Hoppas den skyddar din familj nu!

Mina älskade och saknade vänner - jag tänker ofta på er, saknarer och jag vet att vi ses senare, tills dess sköt omvarnadra och pelargonerna i himlen. Kramiz Anna-Carin

       
29 Maj 2009  | CANCER-på liv och död | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida