Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


JAG VILL HA SNÖ **PRONTO**

Nu tycks denna däringa stånkiga sommaren vara här för HUUUU så varmt det har blivit! Tur att jag har 1 morgonpigg matte som tar med mig ut i skogen på tidiga morgonpromenixer, uffar jag bara!
- Jodå jag har fostrat tanten väl, som ni hör *fnrr*

 

Så imorse fnattade vi iväg på en ganska tidigt promenix kring Kviberg och skogen däromkring. Men även om vi var ute straxt efter kl. 8.00 så var det varmt...Huuuu!
Vi gick inte såå långt i värmen så därför ansåg matte att jag kunde träna skulten lite också. Som om hon inte behöver det själv liksom, uffar jag bara. Gruffel!
Bl.a fick jag hålla koll på matte. Dvs ibland när jag fnattade för mig själv och vände mig om så var hon borta. UHUM! Då fick jag vända åter och leta efter henne...Och här är 1 bild från 1 av de tillfällen när jag kom susandes genom skogen och hittade tanten;

 

Vad som händer resten av dagen här i kojan vet jag inte så noga. Men någon mer långpromenix blir det inte förrän senare ikväll då det är svalare ute igen. För huffa..i värmen är det inte lätt att vara 1 mops, uffar jag bara!
Eller vad uffar ni andra?!

 

*FnattFnatt* från Sture (som helst trynar inne när det är varmt ute)

 

30 Maj 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Vi promenixar inte heller på dagen.Ligger på klinkerplattorna och pääääser!Men Matte har lite hyss för sig med oss ändå!Bra hyss ni gör med,gömma sig i skogen är skoj.

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 1 Juni 2009 12:56
Vi fick en promenix vid 6 tiden på morgonen igår. Däefter låg vi bara på tomten som döa sillar....tom BIGgan har det lite tufft i denna värmen. Se vid 22 tiden fick vi en runda igen, då var det underbart ute =)

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran, Biggan o Kjell-Henry den 31 Maj 2009 06:37
Coolt mentorn att du vågar gå lite ifrån tantalona ibland..men dom är ju lite slipad tanterna, dom går liksom och gömmer sig för oss för att bekräfta deras makt, fnys. Ja ja söta bilder på dig underbart snygge mentor Sture :=)

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Gabbinos den 30 Maj 2009 18:40
Joo, vi gillar inte heller att gå på prommis i värmen. Fast vi gillar att ligga i solen , bara man slipper röra sig nått mer än för att gå o dricka lite då o då. Du får fostra din 2-bening till att gå upp tidigare, om du tycker det är för varmt kl 8. Igår tex, väckte Stefan vår mamz kl 04.15. Fast det är klart...det blev inte nån vidare lång promenad just då....

Webbplats: http://www.nogg.se/borjestefan
Skrivet av Börje&Stiffe den 30 Maj 2009 13:36
Huffa vad jobbigt det måste vara att må dåligt av värmen så. Själv ligger jag gärna i solen och gottar mig. Min människa tycker att jag är galen, men så är hon ju rätt omdömeslös också :o)

Webbplats: http://www.nogg.se/trasselrasmus
Skrivet av Rasmus den 30 Maj 2009 13:31
Jo vi uffar att vi gillar sommaren, men vi vill helst bara vara på tomten och ligga och vila eller busa. Promenader i värmen är inget för oss, men mamzen har köpt oss varsitt kylhalsband soms ka fungera bra har vi fått höra. Vi återkommer med rapport när vi provat dem :) Vad söt du är där du kommer susande i skogen!!!! Hoppas resten av din & mamzens dag blir lika härlig!!! Uffs från Qurre & lillStrimman

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Qompis (Strimman) den 30 Maj 2009 12:04
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida