|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(4) |
|
(3) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(8) |
|
(4) |
|
(12) |
|
(8) |
|
(7) |
|
(7) |
|
(12) |
|
(21) |
|
(21) |
|
(10) |
|
(8) |
|
(13) |
|
(31) |
|
(58) |
|
(51) |
|
(52) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(217) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(0) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 344 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stekt rödspätta “Belle Meunière
Stekt rödspätta “Belle Meunière” I originalreceptet används hela rödspättor, men du kan naturligtvis även använda filéer. Servera med kokt potatis.
Antal portioner: 4 Ingredienser
4 flådda, hela rödspättor salt 1 dl vetemjöl 50 g smör
Till servering: 2 tomater 1 citron 100 g färska champinjoner 2 msk smör salt och malen vitpeppar 1/2 dl hackad persilja
Annons:
Annons:Gör så här 1. Sätt ugnen på 175°. Krydda fisken med salt, vänd den i vetemjöl och bryn den sakta med den skinnfria sidan nedåt. Vänd och bryn andra sidan. Lägg upp fisken i en smord, ugnssäker form.
2. Skiva tomaterna i 6 skivor vardera. Skala citronen med kniv och skiva upp den. Stek champinjonerna i smör och krydda med salt och peppar. Fördela tomat, citron och champinjoner på fiskarna.
3. Ugnsbaka fisken i ca 4 minuter. Värm under tiden en stekpanna och bryn 50 g smör så att det skummar. Strö persiljan över den färdiga fisken och häll till sist över det skummande, brynta smöret.
|
7 Juni 2009
| Meny Mat och Bak recept
| 0 kommentar
|
|
|
|