Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Jahaja...

Då var campingen bokad! Om ett par veckor drar EOAM jag o Stefan till Dalsland o campar en helg! Tack Elizabeth för tipset! Jag ser fram emot minigolf! TURNERING!!!

Idag var det en intressant dag på jobbet... Jättelugnt, flängde till Abi två ggr o lite andra ställen, fram o tillbaka, hann både äta mellanmål o lunch stillaståendes o inte i farten.. Det är inte vanligt! Sen ringde Lambert o frågade hur mycket plats jag hade kvar.. 7.70... Jag behövde 8... Åkte ut till Christer som hjälpte mig att lasta om lite o sen skulle jag ut till Marstrand o hämta delar från Telefonica Blue, den gick ju på grund igår.. Ringer mamma o frågar om hon ville följa med, o hon var jättepostiv till det! Hämtade henne i Rollsbo o drog ut.. Vägarna e ju lite smala, men det gick ju... Sen hittar jag stället vi skall lasta... O kommer fan inte in med släpet! Försöker backa in, men det går inte.. läpet går in men inte bilen...En busschauförr hjälper till, men jag kan inte följa efter med bilen, dollyn på väg in i ett staket o bara... NÄÄ!! Kör fram, men då har bussen kört fram, så vi kommer inte förbi varann.. Då kommer en snäll XC90 o börjar dra bort suggor som stod i vägen... O tillslut kommer vi förbi varann, jag kan räta upp o vi får lasta över gatan... Går o tittar ytterligare en gång på godset... de har tagit bort mer  mer... o det visar sig att det inte ens tar 1.5 flakmeter!! O här står man med ett 25,25 meter långt ekipage, i höjd med en skylt som säger att man får vara max 18 meter, kl 17 en måndag eftermiddag? Glad? Inte direkt...Under tiden har några brandmän stått o tittat på oss, mamma trafikpolis o jag chaufför... De säger åt mig att hoppa in i bilen så att jag kan kolla en runda de har.. O det visade sig att jag fick bryta mot reglerna (med deras tillåtelse) o köra mot 18 metrarna o tog en sväng runt, hur lätt som helst o jag o mamma gasade hemåt... Det som irriterar mig mest är inte att jag inte kunde backa till, jag kunde det helt enkelt inte, utan att där står jag o sett till att 8 flakmeter e kvar på min bil, o att det knappt tar 1.5 flm... O två timmar övertid, när HML kunnat hämta in det på bara nån timme... Suck! Sne? Ja!

O nästa vecka drar vi till Sthlm.. Hoppas att det e lite på onsdagen så att vi kan få snålskjuss upp till Sthlm, så att jag kan träffa Dennis.. Kan bli kul! O besöka Era Garden! Det skall bli ännu rolgare!

O på fredag, torpet! Mamma chaufför, vi får sova i "riktig" säng.. Gött! Funderar på att ha min guldklänning... eller en grön.. Hmmm...

I övrigt i helgen hoppas jag att min kusin skall höra av sig.. Jag kan få hans växthus gratis! Får ha det till ettåriga växter, det svämmar över i växthuset!! Så vi får montera ner det, o montera upp det, o det hade vi kunnat göra lördag/söndag....¨

Sen är det nog hyffsat lugnt... Har tandvärk.. Jävar tandvärk... Men inte så att jag dör... än...

Tjing

15 Juni 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida