Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


En bra måndag


En bra måndag inte alltid det går att skriva.Men med sovmorgon och få vakna utvilad där lugn och ro präglar de närmsta timmarna det är guld värt.
En kort kylig Druttenprommis för att sedan fortsätta varva ner eller upp till att åka på första arbetskvällen efter långledigheten.


Det stod att sån här kylig start på Juni har inte Norrköping haft på över 50 år och det borde ju SMHI veta som ju ligger här.

Ringde "nya" bilverkstan de som med så kort varsel en fredag efm bytte både olja och tändstift.Tala om problemet i luren och han luska ut direkt problemet.
Fick komma innan jobbet och de tejpade det som "gamla" verkstan sabbade en gång och då tejpade.Gillar denna mentalitet där man som kund får akut snabb hjälp...gratis dessutom.Dessa killar besöker vi gärna igen när vi får problem.


Styrde sen med bil som inte hoppa som lille skutt alternativt tvärdog mot jobbet.Fundilerade då jag redan hört mig för med jobbet och då fått veta att två välkomstsamtal var bokade på efm åt mig.Det gjorde att jag inte tyckte mig ha lust ha Drutten med vid dessa.Hörde med mamma och hon kunde ta honom med så kort varsel som att jag stod utanför dörren hennes då jag typ ringde...

Sen kunde då färden upp till jobbet starta.Så härligt faktiskt få svida om.Småsnacka i omklädningsrummet och få krama om kollegorna igen.
Många glada heja och grattisrop till vinsten i stegräknartävlingen.Fått så fint diplom med vinsten i resecheckar så jag skulle nog ha det i ram:)

Arbetspasset gått toppen och avslutade med trycka in RYSK BANANTÅRTA innan jag åkte hemåt i den ljusa kvällen.
Drutten har gjort många glada då jag hämtade han vid 18 snåret från mamma.
Så go liten Borderterrierhund som lunkar omkring och pussar på tanterna eller farbröderna som vill hälsa.Inge påflugen han inte utan går där som en liten Drutt och druttar runt.

Nu hemmavid och varva ner i bloggarnas värld.Mumsat smörgåsar med keso och ost och två stora glas mjölk.Drutt tuggar tuggben och slaskar och smaskar vid mina fötter.Maken ser på fotboll.....

En dag och kväll i HARMONI ...mitt älsklingsord efter TACKSAMHET.
Att få känna harmoni då och då gör mig åtminstone oerhört tacksam.

Lite HAKUNAMATAFEELING DÄR ALLT BARA KÄNNS BRA FÖR ETT SLAG!!!

Precis det önskar ja smitta till dig som läste!!!

Nu ska jag och maken testa nåt nytt mer om det en annan blogg:)
15 Juni 2009  | Dagbok | 3 kommentarer
Ja man får bara hoppas att SMHI har fel denna gång opch värmen kommer som ett brev på posten. Det skulle kännas gott om inte annat! Midsommarkramar om vi inte hörs innan.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 17 Juni 2009 15:03
Harmoni finnes här denna kväll. Jämtar nöjda, jag nöjd...Kram!!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 16 Juni 2009 20:17
Kramizzzzzzzzzz
Skrivet av Anneli den 16 Juni 2009 08:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida