Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Midsommar

Första delen av midsommaraftonen spenderade jag på jobbet. Sen hämtade Nicke upp mig och vi åkte vidare till Linda & Sebbe utanför Uppsala. Där var även Lindas lillasyster & hennes pojkvän. Vi började med att äta jättegod, traditionell midsommarmat. Det var ju risk för dåligt väder, så jag hade laddat upp med långkalsonger. Nu hade vi rätt så fint väder på kvällen, men det var inte alltför varmt så långkalsongerna var ett bra val!

Efter maten var det dags för 5-kamp som blev en 6-kamp. Vi var 3 lag med 2 personer i varje och lottningen gjorde att jag & Nicke var i samma lag.

Tävling 1: Strutfotboll. Här gick det väl sådär för vårat lag. Nicke var ganska duktig, men det gick mindre bra för mig. Vet inte om det var Nicke som var dålig på att dirigera eller om det var jag som var dålig på att bli dirigerad. Jag råkade springa in i ett glasbord. Glasbordet klarade sig, ifall nån undrar. =)

Tävling 2: Hund ska hämta krabba i kompostgaller. Här lottades var sin hund till lagen. Tävlingen gick ut på att den ena personen i laget skulle släppa ner krabban i kompostgallret. Sen skulle den andra personen släppa hunden som då skulle springa och hämta krabban genom öppningen på baksidan av kompostgallret och sen apportera den tillbaka till föraren på snabbast möjliga tid. Här visade sig att den snabbaste hunden inte är den fortaste, utan gamla Nike (snart 11 år) visade att gammal är äldst genom att lösa det hela på det smartaste sättet. Jerry körde varianten plöja-genom-gallret-från-framsidan. Jag & Nicke hade Sune i vårat lag och både han och Jerry hade samma tid; 1 sekund långsammare än Nike.

Tävling 3: Äta jordnötsring utan att ta den med händerna och utan att röra golvet. Här lyckades jag & Nicke ganska bra.

 

Tävling 4: Slå in en spik på minst antal slag. Här lyckades vi också ganska bra. Även jag som typ aldrig spikar.

Tävling 5: Pennan i flaskan. Inte min starka sida, men Nicke var duktig. Skulle anta att vi kom sist i det här momentet. Jag fick inte pennan att sluta snurra.

Tävling 6: Irländsk julafton. Ord är överflödiga! Bilden får tala om hur den här tävlingen gick för dom flesta!

Efter 6-kampen grillade vi. Eller grillade vi innan den irländska julaftonen?? Kommer inte ihåg! =) Sen gick vi in och spelade Super Mario Bros. Oj, vad roligt det var! Vilken nostalgitripp! Och jag kom faktiskt ihåg några av tricksen i spelet.

Dagen efter tog vi en promenad med alla hundar (Jerry, Sune, Himla & Nike) i skogen. En fikapaus blev det också. Efter promenaden packade vi ihop våra saker och åkte hem. TACK alla som var med för en supartrevlig midsommarhelg!! =))

Sune & Jerry

Farmors mor Nike, pappa Sune & Jerry.

22 Juni 2009  | Blogg | 6 kommentarer
Wow vilken midsommar.. Så kul att hundarna fick ingå i tävlingen. Hoppas ni har det bra i värmen nu kramar från oss/ Lotta, Dino O Ebba

Webbplats: http://nogg.se/lyckornaslabradorer
Skrivet av Lotta den 27 Juni 2009 13:11
Det ser verkligen trevligt ut på bilderna, vännen! Hoppas du hör av dig när du är upp... Kram Anna

Webbplats: http://skrivanne.wordpress.com
Skrivet av Anna B den 25 Juni 2009 09:53
Kul å se blderna :-) eller?! Vi får snart ta en kväll till med Irländsk julafton och Mario!! Kram Linda
Skrivet av Linda den 25 Juni 2009 03:44
Vill bara påpeka att det var Super Mario 8-bitars. T1 kom ihåg ALLA tricks i Super Mario, sjukt efter alla år!
Skrivet av Nicke den 24 Juni 2009 21:45
Vilken härlig helg ni haft! Här har det också varit kanonväder och hundarna har fått sitt också! Nu blir det jaktkurs i dagarna 2 Ha det bra /Agneta

Webbplats: http://www.nogg.se/tyra
Skrivet av Agneta den 23 Juni 2009 21:49
Tänkte precis gå in o gnälla på att du inte bloggat på länge, kul att jag då fick se bilder från er roliga midsommar!:D Kul bilder!:) TACK!!! för att du ställde upp och servade oss i regnet på lydnadsplan! Idag har jag tragglat själv och vet du, han kirrade rätt alla 6 skick! Tjoho!:):) Sååå stor skillnad på Jerry som blivit en riktigt stor kille och ursnygg sådan!! hoppas vi ses snart igen, stor kram!

Webbplats: http://brandwold.se
Skrivet av t3 den 22 Juni 2009 20:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida