Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Ledig måndag med kokosolja,jobbeshoppingtisdag med kvällsjobb...rondonsdag med --------:)
Söndagskvällstjejmys följt av kokosoljemåndag

Då jag i söndags landat hemma bara för att packa om väskan och sedan ta Kickan o dogen med tebaks i bilen för att vista vän med barn över natt.
Väl där grillning och en underbar kväll.Lugn och skön och bara så varmt och tropiskt kunna sitta ute till efter midnatt.
Flisan så glad få träffa en av sina bästa vänner.
Tips på nåt väldigt gott är att marinera fläsk och grilla.Mycket salt och annorlunda äta mot alla kareer o annat man lägger på grillen*S*.Spareribs honunglaserade var oxå mycket delikat spisa.Min favvocider ...i kvällsljuset o lite Coronaöl och ett glas rött ...Fortsätter i reklamens tecken ...På måndagen var solen lika strålande som utlovat.
Vi gav oss upp och iväg tidigt.Hade handlat megamatsäck så vi skulle stå oss.
Begav oss utanför stan ett par mil och låg så där och badade och solade länge.
Hade med oss kalla ...i en hink full med is.Drutt låg där under paraplyparasoll och vaktade dem:)Kändes väldans osvenskt men så gott och ljus öl gillar jag och extremt mörkt.
Fick ett nytt smycke av Flisan...på .....
Fick dessutom låna lite olja...KOKOSOLJA= solen tog rejält....
Drutt badade och tillika ungarna hela dagen.Ett toppensommarlov hittills tycker hon.Mycket vänner blandat med lediga dagar och roliga happenings.
Man måste inte alltid göra massa saker för ha det bra.Det borde vi semesterk...ta svenskar lära oss.Skryts hej vilt om allt man både ger barn och sig själva under sina knappt ynka 28 dgr semester man har.Nån form av självhävdelse kan jag tro.Eller försök till att locka andra till avundsjuka.
Känner igen mig själv i det massor.Det man själv kanske uppfattar som normalt görande kanske för den "ensamma "uppfattas annorlunda....Var och en gör som den uppfattar är semester..TUR är väl det.
Är det inte det vi språkar om i dessa tider så är det vädret .Är det det enda vi kan gnälla om eller?Antingen föööör varmt eller fööör kallt.Mittemellanlandet...lagomt.Vi styrdes så kosan tebaks till stan i vännens bil och jag och maken åkte så hemåt och stannade för Glasstankning i vår kiosk som har så god glass.Bidde en båt denna dag.

Flisan och jag cyklade sen en kvällstur en runda.
Maken hade jobbat sin första heltidsdag så han somnade ovaggad.Jag hade en date gå på om jag önskade och ja jag knatade över vid 22 till goa vännen och där möttes jag av tjejmys på altanen.Blev ett glas rose och massa tjejtjatter till seent.
Bara sen hem hänga upp alla våta handdukar och knoppa för att invänta en grann lång sovmorgon...


Shopping med kvällsjobb

Sov till jag vaknade kl 9.30.Sedan upp ringa lite viktiga samtal .Iväg för att shoppa lite på Maxi då Drutten var utlånad över natt till goa vänner.Bidde lite smått o gott.
Styrde så till jobbet för en jobbekväll.Mycket styra med men bra arbetspass ändå.Jag positiv på nåt vis och tar inte åt mig så mycket utan jobbar på och försöker skaka av neg energi från alla håll.Gillar ju mitt jobb o inget ska få ändra det som sagt oavsett semestertider osv.
Åkte för tvätta bilen efter jobbet och köpte mig ett skrovmål på Sevenelven.Lite Thainötter slank ner oxå i en påse.
Var smått irritated pga av en insident som "någon" ringt om tidigare under arbpasset .Sånt som inte får hända tyckte jag .Tog det med mig in i sömnen.
Landade i sängen vid midnatt.


Rondonsdag med ........som avslut...


Upp med tuppen .Lyssnade på Rix FM där inte har nåt till övers för Alex som pratar som vikarie.Bara stänga av o åka i tystnad.Vägen våt av nattregn .Luften klar.Lämnar in Drutten till sovande mor.Han hade hör o häpna inte väckt henne utan lagt sig trött i hennes säng...kors.
Upp till jobbet stämpla in.Påbörja planering av ronden som jag planerat ta själv då jag var den som jobbar dagen efter dvs tors ..ja fre o lör oxå förresten...
Fick magkramp av mackan jag åt och fick så ronda med tarmarna i kramp...allt går.Gick över med lite kramplösande medel.Läkare kopplade till oss som är superdupertoppen ronda med.Lätta ha med att göra.Goa prata med och ändå proffsigt.Kan man ju bara gilla.
Så rast där jag la mig ute en stund på en dyna för slappa lite .Svårt när varva ner när man har så mycket efterjobb kvar hela efm.
Styrde efter jobbet då jag var precis klar med det viktigaste ner för hämta Drutt.
Han trasslat in sig kopplet ute med mor i rullatorn så hon hade fått ha han lös hela vägen hem.Tur han är så lydig.Stackars mor.Jag trassla ut alltihop och krama henne o åkte vidare.Hämtade upp trött maken kl 16.30----


Vad vi gjorde på kvällen blir det om i en annan dagblogg...Nyfiken...såklart annars tror jag inte man skulle läsa en blogg överhuvudtaget!!!

Nu se minnesprogram om Michael Jackson.Sedan krypa ner för att vakna till pannkaks och soppedagen...Såg vi får fisksoppa på jobbet ..det ska jag beställa att spisa.

Så glad för helgen är så bra planerad.Vi blir barn o Druttlediga totalt hela helgen from fredag.Ska bara jobba dag lördag annars festlig helg.Fånga dagarna ja det gör jag på bäst sätt.Dock svår klona sig lördagen och har valt göra det jag tackade ja till först och som innebär att jag och Peter dessutom för en kväll på hela sommaren före jag åker då vi gör något kul ihop.
GULD VÄRT OCH FLISAN O DRUTTEN FÅR TOPPENHELG DE MED.

Dagens klokskall

En del människor är så snåla de inte skänker någon en tanke...

Här nere i kommentarsrutan kan du skänka en tanke..o det går skriva anonymt....
För läsa äldre bloggar klicka blogg överst ...1 Juli 2009  | Dagbok | 1 kommentar
Ville bara önska dig en fin och härlig helg. Kram!!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 3 Juli 2009 20:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida