Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


Rottneros

I helgen har vi varit på SSRK:s utställning i Rottneros som ligger i Värmland. Rottneros Park var ett otroligt vackert ställe!! Jag & Linda åkte iväg med hundarna (Jerry, Himla & Sune) i fredags. Vi bodde på vandrarhemmet i Fryksta och Ulle & Mio bodde också där, så vi skulle hinna ses lite extra under vårat korta Värmlandsbesök.

För Jerry var det debut i unghundsklassen i och med att han fyllde 15 månader 1 juli. Dom var 6 anmälda i klassen, men det var bara 4 st som var med. Jerry vann klassen och fick HP av domaren (Ragnhild Ulin) som tyckte så här om honom: "Tilltalande hane med välformat, vackert huvud och vänligt uttryck. Väl ansatt torr hals. Tillräckliga vinklar. Lagom kropp och benstomme. Platta tassar. Vacker överlinje. Rör sig med bra driv, stramhet och stil. Bra pälskvalitet och temperament."

Jerry var även med i Sunes avelsgrupp tillsammans med halvsyskonen Greta, Uno & Elton. Gruppen blev BIS-2. Dagens absolut stora höjdpunkt var Himla & Linda!! Eller vad sägs om följande resultat för den nyblivna unghunden? BIR, CERT & BIS-3!!! Inte konstigt att Jerry är så kär i Himla! =)

Det var trevligt att träffa en massa vänner i Värmland! Och TACK Ulle & Linda för trevligt sällskap i helgen och för all hjälp med allt möjligt!!

Jag hade inte med kameran i helgen. Här kommer en bild på Jerry som vi tog hos Linda när vi kom hem:

Nu tar vi semester från bloggen, så om jag inte får nåt infall att skriva nåt här under semestern, så blir det ett uppehåll ett tag.

HA EN TREVLIG SOMMAR & GÖR INGET DUMT!! =)

6 Juli 2009  | Blogg | 2 kommentarer
Grattis till snygg Jerry! Attans att vi inte sågs fast vi tom var på samma ställe i fredags! Var nämligen på vandrarhemmet för föreläsning med Fida Sundberg! Ha det gott! Kram // K
Skrivet av Kristina den 7 Juli 2009 15:17
Grattis till den snygga platsbrorsans debut i ukl!!! Här har det slappats i veckor... men nu blir det andra bullar och full fart med träningen igen...;-) Allan-brallan har lärt sig ett nytt trick: Hon plockar jordgubbar, smultron & hallon direkt från plantorna. "Småfolket" är rätt sura på henne...;-)!! Ha det gott i sommar och hoppas vi syns till hösten!! Skånekramar från oss
Skrivet av Gunilla & Aliz den 6 Juli 2009 18:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida