Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


VAB måndag/Möhippetisdag/Rondonsdag med gäsp
Vård av barn måndag


Jaha skrev en megalång dagbok och så vips var allt försvunnet.

Blir en light variant nu.Måndagen firade med att vara ledig och den gick till att leka sjuk med dottern som ju var sjuk.Sov bort i stort sätt hela dagen det enda jag minns...Nästan...


Jobbedagstisdag följt av Möhippa för blivande bruden M

Just här hade mycket text lagts ner och får se när tiden finns igen för skrift om jag kan skriva lite mera till bildspelet.Det kan annars få tala för sig självt tills dess...
Snacka om växlande väder:)

Rondonsdag i trötthet

Behöver väl inte orda om sömnen som var minimal.Dock gått prima ronda och hinna allt till hör och häpna kl14 fick jag se att jag slutade.Flisan börjat frita i stan .Sommarfrita och stortrivts där.
Jag landade SOLSTOLEN vid hemkomst i bikini.Ovant mellan skurarna.Somnade pronto och vaknade lätt dreglande på kudden.Snyggve jag vet:)

Flisan glad få leka med sin kompis och det kan aldrig bli för mycket eller för många.
Jag också glad få leka /prata med mina vänner och kvällen ikväll tämligen oplanerad efter att ha rört på påkarna.Drutten varit med på jobbet idag och skött sig som Dr Drutt .Han säkert villig få röra sig på alla 4.
En stund senare.Härligt höra vad ni tycker är semester.Själv är det att ta dagen som den kommer oavsett vad jag hittar på.Apråpå hitta på så kommer jag snart emigrera till vårt grannland i 3v.Det blir min "semester" i år utöver den vecka hemma jag startar med fredag kl 16 PIP!!!(hade ju 3 v mammaledigt i maj så klagar INTE)
Jag ska där arbeta på ett Universitetsjukhus som sjuksköterska.En MEGAUTMANING och den ska leda till en 40 års resa för hela familjen/vänpar Mars 2010.

Just därför ska jag nu se en ny norsk serie som startar alledeles nu.Hunter ...
Måste öva snack Norsk!!!


Datorn vår spelar på sista refrängen...bråkar och djäklas.Sparat alla bilder på extern och garderat mig.5 1 /2 år verkar han hålla denna manick....

Så OM jag inte bloggar som vanligt kan det bero på jag är ute i cybermörkret dvs inte in nån rymd utan bara IN REAL LIFE!!!
8 Juli 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Hej Åsa! Är det idag din semester börjar? Hoppas på en väderförbättring, är normalt inte en vädersnackare, men efter den här långa värmeperioden vi hade så längtar jag efter mer, för min del så kan det aldrig bli för varmt, hellre det än kallt! Framförallt så gillar jag det som händer i samhället när solen skiner och värmer, människor tinar upp och blir socialare på alla sett. Stockholm är en katastrof vid dåligt väder, helt öde många gånger! Vad bra att du är sjuksköterka ett av de viktigaste jobben inom vården, visst behövs läkare och annan personal, men när det gäller att få hjulen att snurra så är sköterskan hjulets nav (ogillar egentligen liknelser,ler) Jag har ju en blogg till, en patient och smärt blogg, skapad som en förfrågan om det behövs en ny patientsmärtförening. Frågan är med ja besvarat på alla punket, professorer, läkare, sjukgymnaster och andra yrkesgrupper har jag fått possitiv respons ifrån, men sjuksköterkerna i sverige har en gemensam smärtförening för de som jobbar med dessa frågor, fast det gått över ett halvår sedan så har jag inte fått någon respons eller ens kontakt med denna sammanslutning, mycket konstigt. Ja, det här med föreningsverksamhet är en värld för sig, så jag ska inte dra några förhastade slutsatser ifrågan. Men smärtfrågan ska belysas änne mer och det jobbar jag för fullt med, men iblan så åtar jag mig lite trevligare uppgifter som att hjälpa till att göra livet "drägligare" för trafikskadade! Ha nu en fin semester och fredag och helg! Kram ifrån Peter!

Webbplats: http://www.oumberligating.blogspot.com
Skrivet av Peter Olofsson den 10 Juli 2009 09:36
Ja, fy tusan vilken förkylning jag åkt på, säkert samma som Flisan. Kramis till er. /Sis
Skrivet av Sis den 9 Juli 2009 15:31
En kompis hamnade på ett nybyggt sjukhus i Oslo. Mkt krångel där med det mesta...inga fikarum hade dom planerat, dom rummen var medicinrum osv. Fast det berodde ju på att allt var nytt så...det har nog blivit bättre nu. Kram!!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 9 Juli 2009 12:14
Håper du hår det gøy i Norge, men vi lærer vel sett og hørt før du drar. Klem fra Gunilla

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 8 Juli 2009 23:59
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida