Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Hejdå Sverige...Nu blir jag SYKEPLEIE I 3 veckor
15-19 augusti


Ja dagarna som gått skildras i ett bildspel nedan.

Kan säga att vi fyllt dem med bara ting som berikat så mycket.
Västerviksdag med kusinwitamin och hennes fam och vänner.Den var helt ljuvlig.Varmt och skönt och så härliga människor vi mötte hela dagen.Jag fick agera fiskrensare och kort sagt en riktig toppendag.
Torsdag i vila och packning som tema men med spontan vänskapskväll med lite avskedstema för båda fam som skulle ut och åka.En till Cypern och ja en halvfam till Norway.
En fredag i stans tecken där klippning och hämtandes av biljetter ingick.Snabbt hem för att svida om och via en timma i solen innan avfärd till Bergs slussar*L*
där då Tomas Ledin gjorde sin konsert i högform.På bilden i dagens läs lördagens Aftonblad kan man se armen på mig hehehe.Ehhh ja jag kan se den...
Vi körde som alltid picknicktema och jag så glad ha mina goa väninnor med likt storebror o hans vänner.Vi körde efterfest i LKP och sent styrde JAG dem hem sovandes o olika konstiga huvudställningar.Maken torde ha ont i nacken idag.
Dagen idag är ju då avslutsbilderna bra på att informera om.STORA BRUNA GOA SONEN hämtades kl 19 på Arlanda och vi så glada ta emot honom och hans kompis i vänthallen.
Samma tripp gör jag imorgon efm med start kl 12.24 med tåg från NKP station.Flyget går sen lite senare och torde landa i Oslo vid 19 hugget.
Har redan fått se att norrmännen är änglar .Säger bara det.Vilket hjälpsamt folk.
Min hyresvärd hon sa direkt i telefonen att när du kommer till stationen så ring mig så hämtar jag dig .Sen sa hon och du jag är ledig måndag så går gärna upp och skjutsar dig första dagen till jobbet...EHHHHHHH chockad och bara SÅN stor sten som föll med känslan av otillräcklighet av forsla 20 kg väska osv samt försöka hitta sjukhuset per fots samma kväll vilket jag nu då slipper...

Har idag pluggat datakunskap och den oroar i nuläget.Så många moves i deras DIPS system innan man ska göra något i journalerna.
Men men det finns värre ting oroa sig för.Allt brukar ju lösa sig och skiter det sig ja då får man leva med det också.Its Life.

Men modig känner jag mig och jag hoppas på att jag kommer fixa jobba som sykepleie där på Europas största och modernaste sjukhus.ULTRAMODERN är ordet .
Såg på deras hemsida a-hus.no.com att det är såååå big och såååå konstiga tekniska lösningar jag aldrig sett maken till.Så från min mer åldriga värld till en värld där robotar styr i korridorerna och lämnar mat och lämnar tvätt osv.


HEJDÅ och massa kramar till er alla kända och "okända".Ses i augusti om jag inte hittar en norsk ängel och dess dator ....man vet aldrig.Kommer inte vara mobilnåbar .De jag kommer sakna så jag blir tårögd redan nu de kommer jag givetvis ha kontakt med .Min älskade lilla familj.Men 3 v går fort och det kommer i gengäld ge oss 3 v vintersemester...så har vi lovat tänka allihop när saknaden blir för stor//Jena18 Juli 2009  | Dagbok | 6 kommentarer
Rikare = upplevelser och inte ekonomiskt även om det också stämmer.

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 20 Juli 2009 21:54
Kram på dig och du fixar det här Åsa. Lätt som en plätt du vet. Snart är du hemma och betydligt rikare. Kommer trots allt att sakna dig. Hörs!

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se/
Skrivet av Sanna den 20 Juli 2009 21:53
Sköt om dig och ha så trevligt!!! Kram!!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 20 Juli 2009 18:18
Ha det så jättebra bästa vännen, love you Sis
Skrivet av Sis den 19 Juli 2009 13:09
Kramar i massor och hade Maja varit 1 år äldre hade jag åkt med dig KRAM LUV!!!
Skrivet av Anneli den 19 Juli 2009 10:45
fäller en tår,kommer sakna dig massor!!! love you soooo much. Detta kommer gå så bra,du e bäst! Puss på dig
Skrivet av anabanana den 19 Juli 2009 00:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida