Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Kräftkalas, kräftkalas!

Jupp, igår åt vi det! Börjar ju pulvra nästa måndag, så nu passar jag på att äta sånt som jag verkligen vill ha... Igår var det kräftor, idag kommer det att bli kyckling i lergryta!

Vi brukar ju ha årlig kusinkräftskiva, men vet inte hur det verkar iår.. I måndags ringde jag å min brors vägnar o spanade på hur folk kände... En hade ingenting planerat i första smset, men i andra så hade de så himla mycket att göra, så de skulle komma om de hade tid.. Då tappade jag lusten... Nu är det onsdagen den 12e som gäller, men vi kan inte då.. Stefan hjälper ju Lars-Erik att lägga tak, o de skall ju hålla på så länge de kan för att Stefan skall känna sig hyffsat avslappnad veckan efter, då vi har ett par dars semester... Jag jobbar ju dessutom, o med tanke på tiden o hur trött jag är på vanliga kvällar, så funkar inte det för mig.. Dessutom så pulvrar jag då, så... Men, vi får la se...

Imorgon kommer den nog slå ut! Min P.Radualifolium! Den ser jag verkligen fram emot! Skall vara "smuts brun-orange"! Tjohoo!

Jag slog upp mina trötta ögon kvart i sex, o kunde inte somna om... Låg kvar i sängen o tittade på tv, o lyckades somna 20 minuter mellan halv 9 o tio i nio, tills en mygga surrade i örat.. Ussch.... Sen slog Stefan upp sina blå, o det blev frukost!

Vi drog oss ut o började regla baksidan!

O så här långt hann vi.. Sen packade vi ihop o åkte till Mediamark o köpte kamera.. Blev en sony... Blåmetallic. Jätteglad! Köpte en box om Göteborg till Stefan, o Wii fit till mig... Har invigt det, o det är riktigt roligt! Jag har perfekt balans, men musklerna är det tydligen sisådär med säger den... Min "FitPiggy" håller ordning på tiden, o Stefan är GRYM på rockring!!!

Imon blire regling av andra sidan, sen isolering så långt som vi har, samt pappning... Vid dåligt väder drar vi nog till Kareby!

Tjing

25 Juli 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida