Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Fredrik 16 år och jag i NorgeUppdaterad onsdag 29/7


Nej Peter det kommer inga MMS alls...så lika bra inte skicka...massa kramisar från liten paus på jobbet har aldrig hænt en fm!!!Bra dag igen det tackar man før guld vært!!!LOVE TILL ER ALLA!!!

Skoj ni hade sån mysig dag igår .Glædjer mig .Du vet ju så bra hur vi brukar fira barnen.Stolt øver dig gubben.Stolt øver er kids som håller skapligt sams osv.

Efter træning o blogg igår cyklade jag hem .Handlade på Ica Maxi som var sååå stort.Køpte brunost och rømmelgrøt som jag aldrig spisat.Kul æta sånt som ær lite norskt.Mer ægg och GODIS OCH NØTTER till helgen.En stoooor Frukt o Mandel bara ha o se på ...før den hungrige.Sen hem o prata o æta lite .Rumskompisen hemma och jag så urtrøtt.La mig 22 o somna pronto.Gøtt.FØRSTA natten jag soooover som folk bara det ett under.

Idag Gratta jag min kollega hemma i Sverige kl 6.30 før hon fyller 40 år Puss till Marie !!!Hoppas jobbet har grejat min delegering innan jag for och kommer ihåg!!


GRATTIS FREDRIK!!!!Hær i Italien før ett år sedan.

Stort norskt grattis från mig hær Norge.Så skoj få prata med dig innan du skulle ivæg på din Gokart tillsammans med Peter o Flisan.

Du kørde en fuling och sa VAD KUL ØVERASKNINGEN VAR før att se om jag skulle avsløja men den gick jag inte på hehehe.

Kænns inge bra idag efter jobbet vara hær ensam och bara styra hem och gøra nada.Vill vara med er mer æn någonsin.


Som hær på Butlers førra året....

Men lyckats gå på gymmet hær på sjukhuset och træffade dær 4 av 5 svenskar..visst bara vi som trænar de andra har ju ett liv *L*
Men trevliga var de och hjælpsamma vid maskinerna .Sprang på løpbandet och gu så trist det ær .Hellre ute i friska luften sæger jag bara.

La mig i en vilstol och læste en bok som naturen kring Oslo och alla olika kommuner.DEN vill jag ha .Vilken bok så fin.

Jobbdagen dær jag gått emellan två tun.SÅÅÅ MYCKET prover .Tog 1 1/2 sticka alla.Helt sjukt men men kan ju sæga jag ær væltrænad på det liksom efter detta.

Nytt før idag som ledde till øvertid var assistera legere =lækare till en pleuratappning.MYCKET intressant.Får utveckla kompetensen hær helt otroligt.Kan sæga det ær många underskøterskor hær också inte bara syrror som åker hit o førkovrar sig inte.Nope en hel radda uskor så nog kommer jag dra med er både Anna.Marie Cissilina,Annelie,Ewa mfl*S*

Annars var alla så gulliga och førstående då de fick veta att min goding fyllde 16 år hemma och jag hær.


Nu ut i lite kvællssol.Hem och duscha tror jag bestæmt
Gårdagen blev inte som jag trodde.Føljde med min tjekompis ja hon från min stad hem till henne.Vi fikade pulverkaffe ,kakor och åt makrill på burk hahaha.Sicken kombination.Sen tjøtade vi så tårarna rann av skratt och BÅDA HÆR FØR SAMMA REASON....THAILAND samma veckor .Vi sa kanske vi sitter bredvid varandra på flyget och snack litt norsk!!En pærla ær hon och vi hær lika længe.

Vid hemkost tvættade jag en maskin tvætt och diskade disken æven min rumskamrats sen la jag mig vid 22 før invænta maskinen.Nær den klar slocknade jag søtt.

God morgon med mycket tid var det idag och inge regn.Tog det med ro till jobbet på cykeln .
Fascineras hela tiden øver det hela .Just att JAG ÆR HÆR.Att så hær ser vægskyltar ut hær .Allt ær svenskt men så førskilligt annerledes som det heter hær.Annorlunda.Går inte riktigt ta på men annan kultur ær det helt klart .
Apoteket har exakt samma sortiment och ser lika ut.Systemet ser oxå ut likadant osv.Det ær bara marginella skillnader.Små ting jag ser och noterar .Ord jag førsøker minnas då de ær helt olika våra .Tror ni ska ta o klicka på sidan vid min blogg en gång och ændra det hela till norsk text så kan ni sjælva se HUR det skiljer att høra ,læsa språket och inse att SÅ LÆTT ær det inte.LUVE LUVE LUVE till er alla speciellt min familj och EXTRA SPECIELLT TILL FREDRIK.
Flisan så gullig då jag ringde HEEEEEJ MAMMA VILL DU PRATA MED FREDRIK...den tjejen inge ego hon inte utan læmna luren pronto ifrån sig.Puss på dig kickan.
Puss på dig maken så tar han om fødelsedagen så fint .Gos med liten Drutt från matte!!!


Skriv gærna i kommentarsrutan det gør mig happy!!!Hur har ni det??


28 Juli 2009  | Dagbok | 6 kommentarer
Klart jag kan skriva hur jag har det: BÄST förståss!!! *L* Sänder dej en tanke och en kram.

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 30 Juli 2009 13:50
Jag följer gärna med KRam
Skrivet av Anneli den 29 Juli 2009 10:14
Hej Vi har det bra. Inget bråk. Fantastiskt va!? Fredrik var nöjd över sin dag och t o m Felicia körde gocart. Fredrik läser början av bloggen just nu. Vi har grillat ikväll och vi har varit på bageriet i Eneby efter gocarten. . Så jag tror att både Fredrik och Felicia har tyckt att det har varie en bra dag. Finspångs badhus var stängt går så vi fick åka till Norrköpings badhus. När vi gick ut från Finspångs badhus kom det en tjej springande efter oss och gav oss 2 fribiljetter. Bra va! Har skickat bilder till Dig på mobilen men de har väl inte kommit fram i vanlig ordning! Kram mitt bästa och jag saknar Dig!
Skrivet av Maken den 29 Juli 2009 00:29
nu är vi hemma från camping sem.Vi var på öland fem dagar bodde vid stranden trodde nästan att vi var på mallis.Vi var tre dagar hos mamma gjorde ett besök på cloetta gott.På lördag åker alla utom jag till sundsvall och hälsar på stefans farmor,jag börjar jobba på måndag,de kommer hem onsdag.kram carina
Skrivet av kusin den 28 Juli 2009 23:15
Hej hej!! Var o ringde på förrut, men ingen hemma hos er,antar dom är iväg. Jag har fått hem mina älsklingar idag,som jag längtat. Imorgon ska oliwer till tandläkaren,inget vidare men det måste ju göras. Har äntligen inhandlat klänning o skor till ciccis bröllop,skönt få det ur världen. Du verkar ha det gött i vårt grannland o du kommer vara så full av nya saker,ska bli roligt höra dig berätta då du kommer hem! Saknar dig väldigt mycket Pöss love
Skrivet av anna den 28 Juli 2009 20:15
Hej du halvnosrka.... jag har det bra. Är Enbo då min Fredrik stckit till flickvän. Semester är gott när man är ledig, eller hur. Men du, jag hakar på nästa gång som uska skulle vara sketakul och lärorikt. Kraaaam på dej. Snart är du hemma.... Ewa
Skrivet av Ewa den 28 Juli 2009 19:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida