Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


Kunde slutat med klippkort æven på Ahus sentralsykehusUppdaterad 31/7-09 15.41

GRATTIS MAMMA !!LOVE YOU !!!Mamma så glad før kortet som kom fram idag jippi!!!Gott få prata med henne lite idag.

Slutt før idag.Gøtt med fredag æven om jobbhelg.Rætt stressad dag på min Tun.Fixat o trixat o ringt sykehjem osv.ISLUNCH...=glass med jordnøtter!!!Ordnat palliativt før en pas osv osv.
Fick idag pass till lørdag på Akutavdelning .DET blir spænnande.Så helgen ær full*L* bokad.Upp i ottan o hjem i mørkret.Inser jag kommer arbeta 3 helger av fyra denna månad inkl mitt eget jobb førsta helgen jag kommer hem.Gott før kassan.
Nu møte med min nya væn .Hon o jag har date i kulverten.Vi blir flera Østgøtska kvinns som ska ses efter jobbet.

Kramis från me.Ja just så lyder rubriken.

Onsdagen 29/7 var ju en A dag.Den också...Dagarna går i varandra så bæst skynda skriva dagbok innan minnet førsvunnit.Førsvunnit kunde jag ha gjort igår om jag inte haft turen på min sida...

Jag o min rumskamrat bokat date vid datorerna efter jobbet.Tog min droska och gav så gav vi oss ivæg mot ett køpcentra vid namn Triaden.
På væg dit tar det pløtsligt stopp med cykeln och jag flyger av.Visar sig bakhjulet hakat av sig!!!

Får hjælp en en som såg hur jag føll .Vågar knappt cykla vidare och VIPS så hænder det igen och jag faller och slår i hela min vænstra sida.Glasøgonen far av och såg idag de fått sig en tørn.

Då får vi hjælp av en riktigt cyklist i full mundering.Kryllar av sådana hær.Han vænder cykeln och skruvar åt haspen som håller hjulet fast.Visar på sin cykel och vænder en upp o ner hur principen ær.

FRÅGAN ÆR BARA HUR KUNDE DEN ØVERHUVUDTAGET LOSTNA.

Hur som vi åker vidare jag rætt chockad och mørbultad.Hamnar på Triaden och har en trevlig stund.Hitta lite klæder jag køpte på Tilbud.
Var sen kvar sjælv och køpte mig ett par skor før jag har åkt hit i endast løpardojorna och børjar bli rætt trøtt på dem.

Sen kolla jag hjælmar och ringde rumskamraten som ringde på hyresværden som ej var hemma....


Så hem och sitta och prata lite jag o min rumskompis.Hon lagade god mat jag åt...ja hahah sicken kombination liksom...

Torsdag 30/7 skulle vara min sovmorgon.Hørde ej min rumskompis nær hon gick upp alls men HØRDE bygget på grannens tomt gjorde jag prick 7.30 børja de græva o så fortsatte det att hugga i berg.
Men men jag gick upp och stædade!!!skura golv osv.Hør så barnen till familjen utanfør mitt fønster.
Sliter på mig midsommarklænningen samt få ej på joggingskorna till fullo.UT FAR JAG MED HÅRET PÅ ÆNDA och ser nog ut som ett spøke.

HEEEEEEJ VEM ÆR DUUUUUUU sæger en liten docka till 6 åring på norska...
Førsøker førklara och då kommer hyresværden.Jag berætttar om cykenl och han sæger jag fixar hjælmar.....mitt i meningen sæger dottern.MIN PAPPA KAN FIXA AAAALLLLT: HAN HAR BYGGT HELA DETTA HUSET!!!!Så ursøt hela hon.Jag gleder meg børja skolan snart var det sista hon sa.

Något man ej ska sæga på norska ær PULA.Men just det gjorde jag på svenska .Pulade på bæst jag kunde tills de børja hugga isten då gav jag opp och åkte till jobbet.
Stannade till vid næsta stora køpcentra som heter Metro.Lyxbyggen allihop.Sånt har vi inte lika flotta i Peking .
ALLA affærer man kan tænka inkl våra svenska kedjor.
Blev ej långvarig utan før så med min hjælem på huvvet till jobbet i regnet.

Torsdagskvællen som jobbats hær och nu funkat great.Så bra jobbkompis och det gør mycket.Lovad indisk mat till imorgon.Sicken superfredag det kommer bli.
Mat och godis inkøpt!!!

Varit blåmærkt idag.Øm i hela væ armen och kænner i revben ,lår.høft.Men TACKAR VÅR HERRE før att det inte hænde i dessa branta backar jag åker på under alla mina turer till o från jobbet.

Imorgon fredag fyller min ælskade MAMMA ÅR!!!Min son ,min mor,min bror,vænner som fyller o brøllop jag missar.SÅNT kænns inte kul.Skickat ett fint kort till mamma och hoppas det kommer fram till henne i tid.Håll tummarna.


Nu bæst cykla hem før klockan rullar på till 23.12.Hade oændligt dokumentera idag.Man skriver på ALLA PATIENTER varje arbetspass och så på det flesta søkord .TAR TID .Sen har PVK strulat så jag bytt 2 och de ypperst svårstuckna.Det tar tid.Plus vara beskyddande munderad i gul rock,munskydd och hætta .Av ,på,av ,på.Men men kænner jag trivs verkligen och lær mig sååå mycket nytt.

Gonatt Sverige via Norge //Åsa i Lørenskog.LOVE YOU MITT BÆSTA MED TROLLUNGARNA O DRUTTHUNDEN!!!SAKNAR ER!!!

Hur har ni det.Vædret hør rekordregn idag.Åskat och vræker ner .Lite småskraj ta mig hem før det ær långt.mørkt o vræker ner.Som cykla från dær jag bor in till Norrkøping så fattar ni .Lægg dær till massa rondeller ,småtunnlar och avsluta med Kraftbacken med dubbelt lut ....
30 Juli 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Ha det så trevligt med Dina nya vänner. Vi har grattat mormor idag. Hon ringde till oss!
Skrivet av Maken den 31 Juli 2009 17:55
Hej gumman! Det blev tidig morgon, kl 5 var vi hemma så visst vi hade trevligt :-) Blir säkert tidig kväll idag*ler* Vilken tur att du bara fick blåmärken, det kunde ju ha gått hur illa som helst. Love you! Sis
Skrivet av Sis den 31 Juli 2009 10:56
PS Du har fått något "skit" på Din gästbok.
Skrivet av Maken den 30 Juli 2009 23:30
Tufft att cykla. Jag ska ringa Din mamma imorgon och gratta. Här hemma är det blandat väder. Fredrik ska klippa sig imorgon samt spela data inatt i stan. Det blir spännande att se hur han fixar det. Jag ska ringa honom på mobilen. Saknar Dig enorm mycket. Framför allt på kvällarna. Kram!
Skrivet av Maken den 30 Juli 2009 23:27
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida