Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Vaktande av 1 st koja

Jag är fortfarande kvar och fnattar runt å p*nkar revir i 08 och kommer så att vara/göra 1 tag till. Så ni som har uffat att ni vill träffa mig (vilket jag tycker är jättelattjolajbans att ni vill det)...Vad uffas om att ses om nån vecka eller så? Jag kan uffa mer exakt om vilken dag jag kan träffa er längre fram då matte har mer koll på planering å sånt. Tänk att hon inte kan låta mig sköta sånt själv, uffar jag bara. Gruffel!
Igår kväll fick jag dessutom stanna hemma hos tant M och vakta koja å sambokissar själv. Mmm för fabbo Rasmus, den lella smitar´n, har åkt på kollo och lämnade mig själv med allt slit såsom vakteri av sambokissar etc.
Här är 1 kort på Sol-Britt som har kommit på 1 ny kojplats...

..och här är 1 kort på fabbo Rasmus och mig;

 


Vad 2-beningarna gjorde under tiden igår kväll?
- Jo de var å lyssnade på 1 massa schlagers och självklart var de så pinsamma att de stod i mitten allra längst fram också. Uhum. Och här kommer 1 nytaget kort på tant Sarah D.F som matte tyckte var bäst i årets Melodifestival och som även var och ylade på schlagerkvällen igår...

 

Och i vanlig ordning vet jag inte vad som händer resten av dagen. Inte mer än att jag ska gnuffsa på min tjurmukkel som jag fick igår i alla fall.


 

*GnuffsGnuffs* från Sture

31 Juli 2009  | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Uff i kojan...din/deras uff du vet vad vi menar :) Jag-SirD var ej med på dansen i helgen, jag vaktade valpkojan våran...på håll alltså för jag har inte ens fått träffa de där pipsakerna ännu, fnys!! Men d ska bli nu i veckan säger mams...hoppas Hedda håller med uff uff :)

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Gabbinos den 3 Augusti 2009 15:57
Mjauuuuuuuuu *vifftar med tassen* Jag vill ha besök! Nu! Pronto! Jag har fått en liten otäck pipande varelse som ny sambo pälsklump! *drägglar* Å så säger StorMatte att jag inte får smaka på den *gnööööööl* LillMatte o hennes kamrater ylar så snart jag kommer i närheten av det lilla livets plastbalja. Masa dig hit! Nu!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av VildaVille den 1 Augusti 2009 12:24
Underbart att du blir kvar ett tag till, hör av dig Sturemannen, Kitty Kulspruta vill träffa den man sm vi pratar så mkt om här i kojan!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Telgemaffian den 1 Augusti 2009 10:05
Vad roligt att du blir kvar här i 08 lite längre! Ååå vad Sol-Britt är söt där hon ligger på sin nya plats =) Tur att de har dig Sture som passar kojan och sambokissarna när de är ute och ränner! Bättre vaktmops finns nog inte ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsarnaqurreochstrimman
Skrivet av Qurre & Qompis (Strimman) den 31 Juli 2009 21:45
Jag blev lite orolig när du sa att du skulle gnuffsa på din tjurmukkel ;) men så såg jag att jag tänkte fel. Våran matte tyckte också att Sara var bäst och skulle ha vunnit på Melodifestivalen. Ha det gott i 08 Sture Hela Prästbacksgänget

Webbplats: http://www.nogg.se/Prastbacken
Skrivet av Prästbacksligan den 31 Juli 2009 17:54
Har du kul i 08, StureGulle.... Jag är i Svenstavik, dina gudbarn ska dansa imorgon ;-) Håll knorren för dem!! Kakan blev BIM-valp i Ransäter förra helgen :-) Puss puss från ditt Våffelhjärta*****

Webbplats: http://www.nogg.se/MopsVafflan
Skrivet av Våfflan&Brenda& Kakan den 31 Juli 2009 16:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida