Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Ingen fika idag..

Det blev ingen fika för floristtjejerna idag... Skulle träffat Erika o Camilla o bara tjöta lite, men lilla Molly hade fått halsfluss, så då blev det inget... Tråkigt... Stressat hela dan för att hinna bli klar i hyffsad tid, men det e sånt som händer.. Nu fick jag o Stefan en skön hemmakväll istället! Maten är i ugnen, vinet är öppnat o allt e kirrat!

Går på pulvret på måndag... Inte lika laddad, MEN DET SKALL GÅ! Jag är bestämd! Nu, denna veckan, har jag ätit allt jag verkligen velat.. Kyckling bland annat, tjocka revben blir det idag... Lax på söndag.. Imon vet vi inte riktigt.. Har inte lagt upp dan än... Men som sagt, jag är laddad! 6 veckor.. Here I go!!

Det finns hur mycket sticklingar som helst att ta i växthuset.. Ett perfekt tidsfördriv nu när jag pulvrar....

Ytterligare tidsfördriv är min WIII... Den är riktigt rolig.. (har träningsvärk i magen!)Just det, att man får fler grejer att göra ju bättre man blir på vissa grenar o ju längre man tränar! Viktkurvan har redan börjat röra sig neråt (jodå, den väger dig med, o beräknar BMI)... E grym på rockring! O yogan är också jätteskön att ta några minuter med, men vi har lite lågt i tak... Trist... Har inte(vet inte) kommit på om man kan sätta ihop flera övningar samtidigt, så att det blir mer som ett pass, utan att man behöver trycka på fjärrkontrollen o byta ställning mitt i så att säga... Är det nån som kan Wii Fit, så säg till!

Imon är det 3x30 års fest hos Alberth!  Han, Michael och Kristoffer har fyllt år, så nu blire fest i stan... Vi vet inte hur vi skall gå tillväga bara.. Buss/taxi eller svärmor? Har dock inte frågat svärmor än.. Det får Stefan göra....

Nä, Nu vet jag inte vad jag skall göra... Inte detta iallafall.. =) Tjing!

31 Juli 2009  | Vardagsblogg | 2 kommentarer
Vad? Att Stefan får fråga dig? =D

Webbplats: http://www.nogg.se/stevick
Skrivet av Vickan... den 31 Juli 2009 19:02
Ja det tycker jag oxå ;-)
Skrivet av Gunilla "svärmor" den 31 Juli 2009 18:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida