Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


KALAS, raketer och absolut ingen fylla.

17:31

Yes imorgon blir det till att fira nyår med en massa folk, de flesta känner jag säkert inte, men vad gör det. Vi ska uppernbarligen till Krook, kan bli spännande (eventuellt dunderkaos) Sen någon gång under kvällen tänker jag dra mig till Majas "Rut" och se hur festen artar sig där, jag har inte träffat Maja på hela jullovet vilket är lagom dåligt.
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, jag tänker i allafall tvinga jakob att ha glitterspray i håret. Undra om jag ska ha med mig min snygga partyanka, just när jag skrev det dök det upp ett namn i mitt huvud som passar honom aldeles utmärkt, det får helt enkelt bli "Herbert" Frågan är om jag inte kommer att slarva bort honom eller eventuellt få för mig att äta upp honom i mitt sinnestillstånd, kan ju vara aningens dåligt isåfall. Äsch Herbert får stanna hemma, stackarn. Fast han har ju i och försig utsikt från min balkong. Grattis,FREDAG: Jag vaknade och åt frukost och åkte till skövde och lämnade av Robin där. Efter det åkte jag med tåget till Falköping för att leka med Linus, vi köpte cigaretter och åkte buss till Lilla Blå, där vi drack kaffe och cola och pratade om allt möjligt, spännande och kanske givande. Ska jag vara helt ärlig så var det en av dem bättre stunderna på lovet, det är ganska sällan jag och Linus leker själva, det finns nästan alltid nån mer, så det var häftigt. Vid 17 gick vi bort till resecentrum och väntade på Jakob och min buss, när jag kom hem följde jag med till mammas vänner och åt middag, skitgott fast ganska trist. Vid 20 gick jag hem för att senare springa till bussen och sen ta tåget till Jakob. Erik var också där fast dem spelade Tv-spel, BAH lagom tråkigt. Jag kom fram till att det är det största felet på killar. Att dem gillar att spela data/tv-spel och dessutom kan göra det HUR länge som helst, värdelöst.
Jakob hade roliga magnetpilar som jag lekte med. Vid 01 eller 02 gick Erik hem och jag vet inte riktigt vad vi gjorde då. Rökte och diskuterade våran "framtid" möjligtvis, huruvida det ska bli något av oss eller inte. Jag känner mig osäker.

Nu på senare tid har jag börjat tänka på att skita i skolan sen efter sommaren och åka till England och vara aupair eller något, fast jag vet inte. Det känns läskigt att jag isåfall skulle vara utan Jakob, Staffan, Linus och Maja en längre tid. Värdelöst. Åh, jag är jättepå att åka till Holland och jobba på en ridskola, det vore skitkul, om jag fick rida hest då och inte bara göra skitjobb.

Lördag: nu ska jag hem till Åsa, Hejsan.


Snygg bild på mig och Maja från i somras när vi söp hos mig, (jag, Maja, Jakob och Staffan)30 December 2006  | Mjäk | 2 kommentarer
Jag hade och väldigt trevligt, Maj. en fika till inom en snar framtid. Bilden var lite halvskrämmande, Maja ser skitläskig ut.

Webbplats: http://www.nogg.se/remembertomorrow
Skrivet av Lajnus den 31 December 2006 00:13
den bilden slår nog allt...

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 30 December 2006 18:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida