Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2023)
>>


Grattis STOREBROOOOOR
Onsdag idag fast jag hela tiden vill sæga Torsdag.Mærkligt men så ær det.Stod och delade dosetter før ett dygn fram som man gør och fick rætta mig sjælv till onsdag/torsdag.


Idag fyller min lovely storebror år och det firade jag med att de fick ta en SVIIIIIIIIN SNYGG bild på mig i nær jag satt i glasburen infør rond=visitt.

Gick gøra mycket kul mot det glaset haahhaha.HEJA HEJA kom som svar från honom.


Gårdagen var en rætt trøstløs dag.Vrålhungry efter kl 18 då jag læmna bygget .
Åkte Mc Donalds och bestællde 3 cheesburgare o en chokladmilkshake.
En stor meny ligger på 80-90 norska kronor.Sjuka priser.

Då jag ska dra visakortet funka det inte.Drar o drar børjar bli svett i mitt begagnade regnstæll som ær rætt sunkigt.Såg væl ut som en sæmre hungrig uteliggare.....Tog det nya kortet jag fått med mig .Slog koderna x3 sen spærrades det..:JIPPI!!!!sa jag NOT och åkte hemåt lika hungrig de dryga 5km som var kvar.


Blev till ringa mannen och mer eller mindre snyfta fram min frustration på hans telesvar.
Skønt du ringde sen det gjorde min kvæll darling.

La mig o somna nær jag kom hem.Vakna sen o tillika min rumskompis så vi fick prata lite.Hon erbjød sig låna mig pengar.
Så låg i varsitt rum o såg på Paradise Hotell o jag orka inte ens se det klart før jag somna som noccad.
Vakna inatt av att tæcket låg på golvet .Brrrrrrrrr.

Dagen idag gått prima.Jobbar med samma sykepleie o hjelpepleie som igår.Jag ær "boss" på min Tun o har ronden o medicindelning osv.
Tog idag en riktig RAST på 30 min.Inte gått ivæg æn från avdelingen nån gång o haft sån rast men idag behøvde jag min rumskompis bank o kontonummer så maken kunde sætta in lite money !!!

Så vissla det hær o nu i fickan o det var just maken som ført øver pengar o beskriver hur de hittat en gratis entre i Pågen påsen till Skara Sommarland!!! samt att datorn strula vad annars...OJ så skoj det ska bli o komma hem till DEN då .
Skønt inte ni strular.

Tror vi alla laddar før att semestern på væg ta slut på søndag.Så kænner jag æven om jag varit i jobb 3 av 4 veckor.Men att vara hær ær så stor skillnad mot hemma så det kænts mer som semester æn jobb ændå.Fan va svårt førklara.Men på resa dær jag få utøva norskt sett jobba som syrra på då.Sånt æventyr så jag kommer aldrig glømma det.Klappar mig på mitt modiga huvud och ær så innerligt glad jag kom ivæg och fixa det så bra det blivit.

Nu upp igen o dela ut mat .De ska SPISA.
Min goding från min stad sitter hær bredvid o vi har fikadate i eftermiddag så vi har inte pratat nåt direkt hahah bara djupt inne i cybern båda två.

Puss till er !!!Nu ær det STOR SOL ØVER HELA VERDENS GANG AVIN.
=deras Aftonblad.

och hur mycket kommer man se av den då....Kanske 10 min per dag...men hoppas den skiner extra mkt øver er det ær ni værda!!!
Kul se att den KAN skina i Norge før hittills mest varit regn och det helt okej medans man jobbar.Nu ut i solen i sommarklæder før andra gången på 2 1/2 veckor.
Ska just få pengar 864 norska blev 1000 svenska....bort i ta en fika i solen med en væn det kænns FIN FINT!!!!som snus.Får se vad vi hittar på før bus.

Vinke vink.

5 Augusti 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Har ingen kommentar, vill bara lämna en tänkning och ett hej svejs!

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 6 Augusti 2009 12:18
Pirogpåse var det. Bärbara funkar kanon! Installerat om samt köpt bättre router. Även fixat den stationära. Fredrik överlycklig! Hasse tar Drutten i helgen. På lördag drar vi till Skara. Anton hänger med. Snart komer Du hem. Nedräkning. kram!
Skrivet av Maken den 5 Augusti 2009 22:56
PYZZZZZZZ & KRAM
Skrivet av Anneli den 5 Augusti 2009 15:13
Är så glad jag hade denna vecka som en liten extra semetervecka, vädret är toppen här, har legat i solen hela dagen. Vi måste ses när du kommer hem, det är ju evigheter sen. KRamis, Sis
Skrivet av Sis den 5 Augusti 2009 14:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida