Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Dåligt med uppdateringar denna vecka...

Det har varit riktigt dåligt med uppdateringarna denna vecka.. Sorry... Vi har haft lite o göra...

Stefan har ju varit på taket hos Lars-Erik hela veckan o lagt om tak.. De e inte klara än... Men de hinner garanterat klart innan onsdag, Stefans sista dag, FÖR SEN GÅR JAG PÅ SEMESTER!!! i två dar :) Men, det är ju alltid nåt...

Såhär kan det se ut när de bär upp massonitskivor till taket tex... Har en massa bilder, men Nisse-Lasse skall få dem, så att han kan UPPDATERA SIN BLOGG!

i veckan har det blivit ok med motionen. Lagat mat åt gossarna, diskat o sen har jag gått.. Ena dan gick jag uppe i Safjället. Härligt med ljusspår o bra upp o nerförsbackar.. Sen en annan dag gick jag från Toltorpsdalen o hamnade i Rävekärr innan Stefan hämtade mig... Tycker inte om att gå på asfalt..

Stefans armar o händer har ballat ur... De har svullnat jättemycket, fingrarna ser ut som choritzos, o de somnar hela tiden.. Han kan inte ens bre en macka, innan de somnar... Nån som vet vad man kan göra åt det?

Jag o Stefan har väl inte haft en jättelyckad vecka... Knappt träffats, o när vi väl har kommit hem så har det varit soppas sent så att jag bara däckat... O helgen är lite för kort för en riktigt bra återhämntning... Därför skall vi bara ta hand om oss själva den lilla semestern vi har.. GÖTT!!

Två nya pelargoner har slått ut i växthuset!

Den första är P.Gibbosum, doftar underbart av skumbanan(lite jobbigt dock, när man pulvrar)

den andra är P.Echinatum Mrs Stapleton. Underbart självlysande lila färg!

Sen har det varit kusinfika också! Hos Patrik o Helena

Alla kom utom Jennie o co (sjuka barn) o Markus (spelade en avgörande match som de vann) Jättetrevligt var det iallafall, åkte hem runt halv nio.

Helgen har varit ganska lugn.. Vi var hos lars-erik en sväng igår, jag började måla, o killarna var på taket, men så kom regnet... O igår kväll kom Olle o Benny o sa hej. Var tur att jag hade slaggat på soffan i nästan en o en halv timme innan de kom, för jag fick köra hem dem vid tionsåret...Lars-erik har dock varit duktig idag o gjort klart nästan allting... (av råspånten alltså!) idag var vi en sväng hos Morm o Morf o sagt hej.. Nu blire slapp i soffan.. Mår sådär...

Pulvret går bra... Har "bara" gått ner tre kilo denna vecka.. Man är knäpp... Det e ju ett halvkilo om dan ugnefär... jaja... Hoppas att de sista går snabbt nu... det är så fruktansvärt tråkigt.. Känner mig seg o svag nu... O alla jag träffat denna vecka, som jag inte träffar så ofta, har sagt att jag ser helt förstörd ut... O Stefan har inte sett mig le på 4 dar... Känns hemskt... Allt bara för att man vill gå ner i vikt..

Snart blire middag för mig, o Stefan skall äta denna måltid:

Bestående av 250 gram tacos ships med ostsmak, á 470 kcal per 100 g, 200 gram cheddarost á 410 kcal per 100 gram, jalapenosar, stod inte hur mycket kalorier, och kycklingbitar, som itne var så mycket... Till detta självklart gräddfil och tacosås.. Detta är en måltid över 2000 kcal! Vissa har det bra...

"Bara fyra veckor kvar, bara fyra veckor kvar, bara fyra veckor kvar"

O bara två cm kvar (om vaderna)tills jag kan ha ett par bruna stövlar från Halens!!

Vickan

16 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 5 kommentarer
Heja Vickan, du är jätteduktig
Skrivet av Elisabeth den 18 Augusti 2009 14:48
klarar inte det...

Webbplats: http://www.nogg.se/stevick
Skrivet av Vickan... den 17 Augusti 2009 19:05
varför inte äta halvfart?
Skrivet av emma den 16 Augusti 2009 17:48
"bara fyra veckor kvar, bara fyra veckor kvar, bara fyra veckor kvar"

Webbplats: http://www.nogg.se/stevick
Skrivet av Vickan... den 16 Augusti 2009 17:37
dags att börja äta snart?
Skrivet av emma den 16 Augusti 2009 17:23
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida