Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Boende...färdvägar i Norge
Vardagen i Norge...vägarna dit och hem.....o the roomFörsta leiligheten .Inhyrd hos norsk vanlig familj som hade denna lgh byggd för dottern som nu då flyttat hemifrån.Perfekt.Jag trivdes verkligen där .Helt tyst.Kände mig trygg och kort sagt där hade jag kunnat bo OM jag haft min rumskompis jag sen fick .För tvåsamheten var kul och trygg den också.Särskilt när du fick nån du kunde vara dig själv med.Love ya S.Hoppas du har det bra hemma och planerar din långresa för fullt.Här drömde jag om sitta i solen men solen var inte på min sida.Sista dagen innan flytt fick jag 2 timmar läsandes bok och jag njöt.


Fönstret om kvällen med liggläge från Ikea bäddsoffan kikandes på Norska program som alltid landade på Paradise Hotel sena timmen .Danska versionen textad på norska och tänkt på svenska.SÅÅÅ NORDISK jag kände mig då...Köket i rummet.Laga mat.Nope.Men jag hade min shaker och ägg och kaviar.Långt därborta skymtade sjukhuset.Det innebar NERFÖR på ditvägen kl 6.30 och rejält uppför på hemvägen vid 23 tiden.Detta huset passerade jag många ggr.Fint hus tyckte jag.Under tunneln...Nu börjar det luta...Vid denna top var jag rejält flåsig o svetten på ryggen bakom ryggan gjorde sig påmind.

Så gick flytten efter en vecka till nästa område och det visade sig vara rejält mycket längre därifrån till jobbet .Ny cykel som såg ut vara super mot den 3 växlade DBS ala 80 tal med fotbroms jag haft innan.Skenet bedrog den kastade av mig som jag skrev om då när det begav sig.Jag var ju duktig informera alla om hur dagarna var då jag var där.För att backläsa klicka blogg överst och sen almenacka.Är du norsk så kan du få denna blogg översatt klicka till vänster så ser du.

Nu kör jag mest bildresume...

Nya rummet var fint .

Badrum likaså.Köket bra och kort sagt bra utåt sett.Stort ombyggt hus i funisstil där alla inkl mormor o morfar o farmor o farfar hade lgh.Väldigt väldigt fint.Skulle lätt kunna bo så om jag hade svärisar och päron som funka så fint som dessa gjorde.
Minus var lyhört från den barnfamilj som vi hyrde hos.
Toan paj och stod och lät om man inte stängde den .
Luften därinne jättekvav
Byggarbetet utanför hos grannen där grävskopor och stenknack sabbade de få sovmorgnar jag hade...
En dryg 20-25 min cykelväg i turbotempo skapade jordens kondis.Att bestiga Himalaya det sista lyckades jag aldrig med utan drog cykeln det sista med kramp i vaderna och genomsvett var gång.

Gjorde en joggingtur för kvällsjobb en dag och fatta då HUR högt boendet låg.Villorna var sjukt fina och andades att detta område var nåt verkligen att bo i.Mycket fint .Fotade inte dem förstås av igenkänningskäl.Mellan detta huset kunde jag skymta sjukhuset.Lite mer normal bebyggelse.Undrade länge om inga våningshus fanns men hittade på min busstur mot Oslo en hel del områden.

Hittade denna bilden från där jag bodde och se HUR JAG SABBAR HELA ESTETIKEN genom ha fått hela persienn att ramla ner..
Det tog inte lång tid förräns pappan i fam ville fixa det ...Tro ja att det störde den perfekta image som fanns .


Så ja det jag minns allra bäst är nog dessa färdvägar till och från arbete ihop med jobbdagar som kommit och gått i rask fart.Konstigt nog så toppar nog ändå de få tillfällen man gav sig ut på rövarstråt och kiknade av skratt.Men så är det vem vill minnas den grå vardagen ??Idag har det varit onsdag hela dagen.
Sov länge länge jag och Drutten.Sprang en tur i husses joggingskor gjorde vi också.Skönt men tungt.
Solade en pyttestund.Fick så underbart valpbesök.Bilder annan dag.
Tack goa G för Hello Kitty godis i form av kamera och godisrör hälsar Flisan .Vi tackar för de syltade kantarellerna i mega burk.LOVE IT.

Jobbekvällen gick i sin takt.Varit hungrig sen jag kom.Maken lockade med ost och kex vid hemkomst.Älskar mögelost.Nu plottrat ner detta och har så enorm DJUPTÄNKNING som jag brukar säga när jag är i djupt grubbel.

Kan inte säga så mycket mer än att det rör sig om ett dödsfall.Tror många är skakade idag .Så begravning blir det för mig om en vecka ungefär att gå på.
Så oerhört sorgligt.Vila i frid T.Dina peppande ord till mig innan jag for bär jag med mig .ARG .ARG på den orättvisa vår jord med oss människor visar .Sjukdomar man bara få lust utrota osv.Näe ikväll är jag ledsen.Gonattkramen

19 Augusti 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Tänker på de små.... Kram
Skrivet av Maken den 21 Augusti 2009 10:45
Kramar om massor!
Skrivet av Anneli den 20 Augusti 2009 09:27
tänker på dig gumman! Kram
Skrivet av Sis den 20 Augusti 2009 07:56
beklagar sorgen.Hoppas inte det var någon allt för nära..sov sött och låt tankarna rulla..kram
Skrivet av cissilina den 19 Augusti 2009 22:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida