Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


SPAAAA-Dag!

Ja, det var vekligen inte dumt! Gud så skönt!

Först började jag dagen med en promenad. Skulle hitta mer björnbär, men ack nej, två ynka hittade jag... Efter det rakade jag benen, åt frukost o vid tolv drog vi oss mot stan! Kom dit, bytte om, o började i vattnet, som ni kan se :) Ägget kallas bassängen, va 150 djup, förutom i "ägget" i mitten, för där var det soppas djupt att man kunde hoppa i!

ansiktsbehandlad

Sen relaxade vi lite o så var det tur för min ansiktsbehandling, som inte alls var tråkig... Som vanligt försöker de ju pracka på en en massa produkter, men jag skall försöka satsa mer på Dermalogica, än på Kerstin Florien.  Dock hade Kerstin Florien ett fruktansvärt gott extrakt av hallon som drar ihop o skyddar ansiktet... 710 kronor... Nääää....

Sen hade vi en slapp timme med lite bad o så igen, o kl 16 var det dags för Stefans floatingkur. När han kom ut var han helt lyrisk, kunde bara säga "vilken jälva grej!". Då har han legat naken i 30% salt vatten, med en näsa, ett par fingrar, ett par tår o en snopp ovanför ytan :P O han somna... O drunknade inte... Man ligger tydligen inne i nån kapsel. 40 minuter motsvarar 3 h djupsömn... Så till skillnad från mig så var han pigg när vi åkte därifrån, inte jag... Vid halv fem kom Linda, min massör, o tog in mig i ett rum o gav mig 50 minuter spamassage. Som om jag inte var avslappnad sen innan av ansiktsbehandlingen. Fruktansvärt go olja använde hon, o hårbottenmassagen (och öronmassagen!) var verkligen inte dum!

Färdigspaade

Sen traskade vi hemåt, Stefan handlade mat, jag vatten, o så blev det nervarvning i soffan.

Idag vet vi inte riktigt vad vi skall göra... Vädret e sådär.. Kanske bio o shopping? Vi skall köpa en extern hårddisk framöver iallafall..

Imon åker vi till Karin i Småland, pelargonkompis! Skall bli riktigt roligt. Har lite pelargoner jag vill göra mig av med, får se om det är nån som är sugen på o köpa dem. Annars får jag väl annonsera ut de på Pelargonsällskapet sen. Under dan skall jag även ringa o se om pelargonmuseet har öppet imon, det e ju typ nästan på vägen :)

Nä, nu vet jag inte om jag skall hoppa på min karl o väcka honom, wiia, promenera eller gå ut i växthuset... Hmmm.. Nåt blire...

Tjing

21 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida