Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Kommer du ihåg hur det var förra sommarn?

Jag fick en sån där noja i morse. Sån jag bara brukar få till jul och midsommar. En städnoja med andra ord. Vet inte riktigt varför den dök upp, men min teori är att vaknar man av doften från avslagen öl, några helger i sträck, ja..då får man små men.
I alla fall har jag putsat fönsterna, bytt gardiner, dammsugit madrassen och knä LÄS KNÄskurat golvet här hemma. Nu är det så rent att jag utan någon som helst uns av tvekan i blicken skulle kunna slicka på golvet och ändå känna mig fräsch.

Idag, precis som alla andra dagar har jag inte fått något av värde gjort. Var uppe med tuppen, dvs före fan. Har sökt lite jobb, får se hur det blir med det.
Jag blir helt jävla galen av att bara gå här hemma och drälla.
När till och med Hem till gården har tappat sin glans (mitt förut favorivprogram) eller när man funderar på att kanske ta ett tag i trädgården, ja då har man sannerligen en meninglös vardag. I alla fall var jag ute och gick typ 5 kilometer igårkväll, mina ben känns som gelé. Som gelebjörnar! MUMS!
i alla fall ska det bli nya tag, jag måste nog förbättra min kondition.
Det här intagen av föda kommer ta död på mig, bokstavligt talat.

Hade en trevlig helg i alla fall. Johanna Marielle Sara och jag satt hos Jimmi och drack lite i lördags, sen bjöd Marielle på popcorn. Det brukar som bli en vana nu såhär på lördagskvistarna. Gratis smakar bäst så att säga.
Inte helt otippat slutade det med att vi hamnade på krogen tillsammans med alla andra. Det var inte speciellt mycket drag, men jag och alla andra lyckades ändå stanna där tills stängning. Träffade inga kändisar alls, vilket va rätt surt. Dock dök Niklas upp i ett senare skedde. Och dessutom gjorde jag tydligen av med mer pengar än vad min plånbok egentligen tillåter, och förtärde nog mer alkohol än vad min kropp behövde. Är fortfarande lite arg på att jag aldrig fick den där ölen jag blev lovad. Jävla fascist.

Dagen kommer nog inte att erbjuda allt för mycket, men så går det om man befinner sig i bodsjön. Här händer det aldrig nått.
Inte för att det händer något i piteå heller, men piteå låter åtminstonde mera retro än bodsjön. Det kan jag faktiskt hålla med om.
Vid det här laget inser jag vikten av lyckan att ha körkort, men kan medge att bilen kunde gått en aning hårdare.
Nej, nu ska jag sluta klaga. Ingen tycker ändå synd om mig förutom mig själv. Men lite självömkan måste man få ha ibland.
Nu ska ska mot alla odds duscha och göra mig lite snygg.
Lite städad måste man ju se ut om man ska besöka Piteå-stad. Sveriges svar på stockholm.
Måste bunkra upp inför morgondagens bravader. Så gött mos på det hörrni!

Stay sharp // Lilly

Love you Jimmi <3


21 Augusti 2009  | Eftertänksamhet | 1 kommentar
Kom och städa hos mig ! :D)
Skrivet av Jimmi den 21 Augusti 2009 10:50
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida