Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Sensommardagar som gått...med min favvolåt .
Idag blir det inga Norgebilder den som spar han har..lite hemifrån istället

Veckorna rusar på och dagarna som tömdes ur kameran innehöll en del bilder på blomster som jag ju älskar .Måste tebaks o ta reda på vad den lila rosbusken hette.UNDERBAR.

Flisan iklädd vad hon vill och bäddat ner Drutten i vagnen.Den hunden är tålig han.Allt från att som jag hört rastats i en cykelkorg ...på hennes cykel i sommar till detta .

Drutten fick besök innan jag for o jobba häromdagen.Härliga tyskterriervalparna vid namn Piraya o Torebror...Torebror är bara sååå fint hundnamn tycker jag och han var först och störst och just Torebror!!

Tror mitt smeknamn hade blivit Tore eller Brolle ....här tror jag det blev Olle till slut :)


Så gött se sin hund busa med de små och vara så go med dem.Önskar mig ofta en valp men måste ju ha mer tid och en hundvakt som tar 2 för 1.


Gårdagskvällen bjöd på snabbhemresa från jobbet.Snabbt in igen och lämna kompisens dotter hos frissan i tid.
Flisan och jag gav oss iväg till att parka bilen sen in bland jyttret av folk.Rekord med folk i år kände jag .Alla törstat efter solkväll och så kom den så lägligt.

Vi bestämde oss för att äta och jag sa vad som helst utom Mc Donalds.Blev så supergod sallad med äkta fetaost och salami mm till mig och köttfärspaj med sallad till kickan.Avslut stor chokladboll.Mums och gött få sitta ute i solen.

Våra vänner mötte upp och så gav vi oss av mot spelplatsen igen i Vasaparken.
Märkligt men SÅ MÅNGA jag kände igen som gick förbi .
Slutade med att Flisan hade sina 3 bästa tjejvänner bredvid sig .


Denna fick hon av en av dem häromdagen.Superfin och texten säger allt.Att vara en go kompis det är viktigt i livet på alla plan.

Då vi tyckte det blev tradigt för vi stod ju inte så nära som förr om åren så sa både hon och jag NU ÅKER VI HEM vid 21 tiden.Vi hann höra Måns och Flisan är smart.Hon sa men mamma han sjunger exakt samma låtar varje gång de kan ju höra hemma åk nu!!!!!

Väl hemma fick jag ett glas rödvin och så landade kvällen.Njöt av känslan veta att fredagen kunde bli sovmorgon igen.

Sagt och gjort.Idag har jag o Drutt MEGASOVIT.Länge länge.Legat och fundilerat massor.Somnade så om igen och vaknade lika fundilerande.Tänkning i deep water.
Kändes till slut bättre och gick så upp och ut direkt med honom som oxå börjat vakna .Toppenhund som kan sova så länge utan att det trycker på.
Då pratar vi upp vid lunch!!!

Regnat hade det gjort mellan första uppvaknandet och andra.Ovanligt? Not?
Nu har en kort runda gjorts.Gröt spisats med underbara BJÖRNBÄR jag bara går ut på tomten och plockar.Alla skryter om sin blåbär men näe jag är nog mer skrytsam över dessa blåa ting .Inte behöver jag få diskbråck över plocka dem heller!!!

Kaffet med två mackor intagits och så ringer min kompis Topsen och ikdar löpning inom en timme!!!Visst ja folk jobbat och deras dygnsrytm lite annorlunda..vill hela tiden säga annerledes..vissa norska ord fastnat fint.

Se där jag kommer nog vakna till liv även denna dag.Premiär för mina nya löpardojor.De gamla adidasen började låta som en fågel i Norge när jag sprang.Det visade sig att mellansulan släppt.Så med halva summan på dem tebaks kosta jag på mig marknadens bästa skor.Ascics kommer ta mig mot Stockholm Maraton 2010 som en nybakad 40 åring om inte livet vill något annat .

För det har livet lärt mig och många senaste dagarna att ALDRIG TA NÅGOT FÖR GIVET.Aldrig.Lev som om varje dag kunde vara din sista och se aldrig tillbaka utan njuta här och nu .Drömmar och mål viktiga men viktigast är att vara rädd och sig själv och varandra .
Grät Flisans tårar igår då hon hörde om dödsfallet.Hon ha sånt empatiskt hjärta den tösen.
Nästa helg blir en märklig helg.Begravning fredag och bröllop lördagen....
Som svar på frågan om personen var nära ...inte släkt.Men tillräckligt nära oss alla i vår bygd.Tillräckligt nära mig på många plan.Kort sagt en syster en vän.En mamma som gick alldeles för tidigt från sina barn mot sin vilja mot den hemska sjukdom jag kommit att frukta.Det värsta denna person var att bli pratad OM utan pratad TILL var honnörsorden.Den devisen höll jag och kommer fortsätta hålla.
Idag ska vartenda steg vara för dig .Himlen fått en ängel till .Säger som jag sa i ett av våra samtal .Inom er är ni alltid tillsammans vad som än händer.Lägger som sista bild idag in en gåva jag fick som tack för fin omvårdnad av en patient i Norge.Så underbara är dem.Riktiga rosor som står för alltid.Luktar inte och alla tål dem.

Nu stundar fredagsmys.Maken lejd att handla .Blir tacofisk ikväll med ris och imorgon grill på ett poolparty vi bjudna till.

// Önskar er en go go helg kram Åsa
21 Augusti 2009  | Dagbok | 4 kommentarer
Oj vilka fina björnbär. Jag har i skogen plockat åkerbär, hjortron & vilda hallon. Inte så mkt av varje dock. Hoppas helgen är fin. Kram!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 22 Augusti 2009 19:25
Vilken fin blomma du fått, verkligen vacker. JAg såg oxå idol Robin men kom inte på hans namn...han är så snygg (lite ung dock - slemtantsvarning :-) Love you!
Skrivet av Sis den 22 Augusti 2009 12:18
Nu myser vi på Åsa och bilderna hemifrån är inte helt fel de heller och glad att se Druttlutten också. Kramen

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 21 Augusti 2009 19:56
Hade vi vaarit friska hade det blivit Rix igår men icje sa nicke.... Blommorna är UNDERBARA... LOVE YOU!
Skrivet av Anneli den 21 Augusti 2009 14:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida