Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Mmmmmmmmmmmmm Im Lovin It!!
Bildspel över en njutfull kväll
En fredag som gick upp i rök?


Fredagskvällen var riktigt BLÖT.
Att som maken bli uppdragen ur sängen efter jobbig jobbvecka och "tvingad?" bort från en VM Final i höjdhopp var kort sagt traumatiskt??! eller hur darlingen??Men vad gör du inte för dina girls!!....Efter att ha ätit tacofisk och tryckt i oss smågodis till vi ville få besök av Puke Ellington så ville då ju vi promt in o se lite raketer!!!

Att himlen öppnade sig från sin allra bästa svenska regniga sida gjorde inte saken sämre...samt att paraplyet du fått var trasigt ...att fyverkerierna vi åkt in en mil för att se råkade vara endast en omgång som gick upp i djup dimma och röka pga regnet ja det gjorde FREDAGSKVÄLLEN RIKTIGT SVINKUL!!! kan man säga....
Att tjockorven var som en glödgad pinne gjorde ju inte Felicias läppar gladare...skollade .Sen råkade ju jag smaka korven och ÄTA UPP AAAAAALLT fast jag bara tagit udden av den .Som sagt en kväll lilla Fam Mupp kan minnas länge.

Men nöjda var vi ..ialla fall Drutten som fick vara hemma och ensam och skälla en timma.


Lördag med blött avslut


Lördagsmorgonen var stillsam.Frun i huset fick sin frukost på sängen som alltid .
Det gick sin gilla gång.Maken ville minsann inte städa för ev nattgäster utan ha liiiiiten egentid som då skulle vara från kl 12-16 för dammsuga övervånigen slapp han inte undan.
Sedan gick det bra gå tippa på hästar ....se A final i fotbollen i vår bygd samt mentalt förbereda sig för att ta hem storseger för vårt pojklag med start kl 15.

Flisan och Drutten och matte begav sig dit för att i solen heja fram stora sonens vinnarteam.Men tror inte husse är nöjd med 6-1 ..näe de SPELA INTE BRA...ehhh man bara får lust slå en stekpanna nånstans på dig vid såna uttalanden.

Så direkt efteråt var vi då klara för bege oss på poolparty som vi var bjudna på till människor vi aldrig träffat.Tur för dom eller hahaha.

Näevars vi åkte dit och där var våra vänner som tatt med oss på plats några minuter före oss .Bildspelet får tala för sig själv.Som ni vet lägger jag aldrig ut massa bilder på männskor hysteriskt så de som var med utöver de ni ser får ni tänka er.Vi var hur som 9 vuxna och 4 barn.

En superafton och natt.Vi slog nog alla rekord i att vara vakna inkl barnen.
En taxi fick köra skytteltrafik med oss på småtimmarna.


Söndag med folk o småfolk sovande överallt i vårt hus

Nu så impade maken med att stiga upp typ när han nyss lagt sig .Till affären för shoppa god frukost till oss alla....som då åt den kl eftermiddag hahahaha.Men barnen var ju faktiskt vakna som jag var sa han gott .Mycket gulligt av dig med färskt bröd osv.Love.


Söndagen var solig och fin .Vi tog vårt pick och pack och stegade några km bort och uppåt för att ha en kaffe stund och solstund på samma soldäck vi avslutade natten.Mycket behagligt.Känns som om hoppet om en solbränna i augusti finns !!
Lite smått rädd för svinkoppor är jag...i dessa svininfluensatider heter plötsligt alla sjukdomar något på svin.....Men hoppas jag kunde hjälpa till att få dem väck ....och inte på oss.Finns en superhosta vi oxå kanditerar på blivit smittade av så nu håller vi tummar o tår.

Hem och grillat och avnjutit en härlig middag i kvällsolen samt få stoppa liten trött Felicia i säng kl 20 gör att oddsen för att få på hyrda filmen MILK i vettig tid är stort....Haft tjatter i fonen med go väninna.Såna samtal är underskattade i vår cybervärld.


Veckoplaner


Nu stundar en rätt kort vecka ...eller njae...det är ju jobbhelg men med bröllop inklämt mellan de turerna.Börjar med sovmorgon måndag och DET sitter som en smäck kan man säga.

Fruktar begravningen på fredag.Gör ont bara tänka på det.

Men det ingår i denna vecka det också .Sorg blandat med stor lycka såsom livet ter sig ibland.

Stor kram och var rädd om dig och njuuuuuuuuuuuut av de små stunderna som går ordna till .Våga gör som vårt värdpar.Bjuda in folk du aldrig mött förut.Vänners vänner .Så borde vi alla våga göra.Ink jag själv.

Hur har din er helg varit?Kommer veckan ge något mer än jobb?Mår du skapligt?

Dagens klokskall till de fördomsfulla!!!

"Att hata utlänningar är som att hata resten av världen".


23 Augusti 2009  | Dagbok | 2 kommentarer
Du glömde min triggertumme, hehe.
Skrivet av Maken den 24 Augusti 2009 19:28
Härlig helg KRAMAR i massor!
Skrivet av Anneli den 24 Augusti 2009 09:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida