Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Hemlis/bekännelse..

Hej glada människor!
Ibland glömmer jag faktiskt bort att jag har en blogg, därav dom dåliga uppdateringarna.

Ja vad ska man säga, måndag återigen. Känslan är inte direkt lovande, men vad ska man göra? Jag känner mig för tillfället ytterst rastlös, arbetslös och allmänt bitter, och hoppas på att någon som läser detta kan ge mig en aning medömnkan.
Tack på förhand.
Annars så är det höst nu, det suger verkligen arsle att bo i norrland.
Så enkelt är det. Dagen har i alla fall spenderats på arbetsförmedligen och nodo.
Där det som vanligt blev en kaffe med påtår och en aning skit-snack man jonken pullan. Eftersom att hon fyller hela 20 bast den 090909 så är det planerat värsta blajjan på punkt. Kommer att bli mera än awsome.
Om jag vore en normal svensson så hade jag som alla andra fått lön imorgon, men eftersom att jag är någonstans i mellanlandet så glider min in den 27. Vilket jag ser fram emot. Ekonomin såhär i slutet av månaden är inget att hörra för direkt. Men desto mera blir det ju att hylla på torsdag.
Men då blir det att spara en hel del, för vidare viktiga bruk. Påtal om viktiga bruk, så var det ju faktiskt länge sedan jag delade med mig av en hemlis/bekännelse. Förlåt. Detta är egentligen ingen hemlis utan snarare en sån där grejj som ni gillar när jag skriver om, för det är en sån där sak som man egentligen inte får skriva om. Eller, får och får men man gör det nog inte.
Därför är det nog bäst att jag håller tyst om det ett tag till.


Efter mitt besök på arbetsförmedligen idag så var mitt humör inte på topp.
Jag blir så arg och irriterad på folk som påstår att ungdomar är lata och är arbetslösa självmant . " det finns jobb bara man försöker".
Det är lätt för en person som redan har ett arbete att säga. Jag har varit arbetslös samanlagt 9 månader av ett års tid vid det här laget,efter att gått en gymnasieutbildning med så stor konkurrans att det är omöjligt att slå sig ingenom om man int har kontakter, och med handen på hjärtat är det, det värsta jag varit med om. Självöftronendet får sig en rejäl knäck när man kommer underfund med att man sökt varenda jobb som man anses kvaliciferad för, men ändå aldrig fått något svar. Tidsuppfattningen försvinner och ibland undrar jag vilken dag det egetnligen är. För tillfället går mitt liv ut på att sova, äta och söka jobb.
Och jag är så förbannat less.
Ingen vidare givande vardag aight?! kom då inte och påstå att man är arbetslös för att man vill det! För jag förstår inte varför nån människa skulle vilja ha ett sånthär innehållslöst liv.

Lilly Bergström gillar inte detta!

Jag har från och med nu bestämt mig för att ta tag i detta på egen hand.
Jag kommer och ska aldrig mer besöka arbetsförmedlingen.. förutom när det gäller någon typ av ersättning. Vilket naturligtvi aldrig kommer att ske, för när man jobbar på arbetsförmedligen gör man allt för att inte ge någon ersättning till den yngre generationen. Dvs: MIG.
Från och med nu ska jag fixa allt det här själv. Har lärt mig att i den här världen måste man visa lite armbåge, annars kommer man ingen stans.
På egen hand klarar man sig alldeles utmärkt.
Har jag inte sant, så säg.

Lilly Bergström gillar detta.
24 Augusti 2009  | Vardagligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida