Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Dela glädje och sorg.....
Säg det med blommor......dagar i skiftande färger......
Fredag
Lördag


Dela glädje och sorg med dig tills döden skiljer oss åt....Precis den meningen kom till mig i skrivande stund.Så kan min helg sammanfattas med start i fredags då jag följde en vän till sin sista vila.En dag så sorgsen att det kändes som inte ens fåglarna sjöng där vid graven.Minnesbilder vi fick som jag tror ingen någonsin glömmer .Oerhört varm och så eftertänksam begravning där man efteråt kände att man hunnit med ta in och känna.Sångerna hon hade valt fick mig rysa av både val och texter.Tänk att få en sjukdom där du hinner planera din egen begravning .

Nu går mina böner till de båda barnen.LOVE TILL ER.Där slutar mina ord.Ibland är ord överflödiga.Ja sa det jag hade överst på hjärtat vid graven och där punkt ikring detta dödsfall.
Fredagskvällen var tung .Åkte ju och handlade mat efter begravningen och surealistiska skiften var det den dagen.
Bestämde som många sa att vi MÅSTE leva.Då menar alla att vi måste verkligen ta till oss våra egna liv och inse att döden kan lura bakom varje hörn fortare än vi anar.
Grillade och HÄLLREGN.....ÖSREGN kort sagt jag var mäkta blöt efteråt men jag hade bestämt ha grillad fläskytterfile och så fick det bli.Familjen grät inte över det .Hade kört ett pass innan ihop med maken .4 varv iallafall innan jag mig av på min runda.Den runda jag ofta mötte min begravda vän.

Lördagen var då jobbdag med start ur sängen kl 06.
Tempolördag och inte konstigt för vi har många boenden allena ta hand om och det är alltid så att vi människor blir sjuka även på helgerna:)

Började dock att göra mig ordning på lunchpausen.Såg nog rätt kul ut för jag var rädd att få larm och behöva springa iväg med bara ena ögat makeat liksom.Men jag klarade mig och förvandligen tilltog allteftersom.

Tänk att bara ha en dator så man klarar slipsknuten dubbel *ASG*...inge hår kamma inge smink ...Det kallar jag lätt förberedelse.

Rapporterade vid 15.30 och naturligtvis ett ärende så 15.45 var jag redo göra klart håret.
Snabb som jag är så lyckades jag med arbetskamrathjälp få till det med blomman bak.Jag hade ju flätat i blindo två inbakade men de blev jättefina.Lite diamanter och mycket hårspray i håret så var jag klar.

Kom till kyrkan 16.15 så jag var snabb.Skönt vara i god tid.Möttes av min goa vän Anna som stod och tog emot i rollen som toastmadameLIKA SORGLIG PÅ SPECTRAT SOM FREDAGEN VAR LIKA GLÄDJEFYLLD BLEV LÖRDAGENS VIGSEL MELLAN VÅRA VÄNNER.


Verkligen så som livet är som prästen sa.PRÄSTEN VAR SAMMA PRÄST SOM VID BEGRAVNINGEN jag fick nästan en chock då jag såg henne o hon mig .Men hon sa flera gånger .Idag är det glädje .Idag är det glädje som om vi hade ett mantra hon och jag efter fredagens gripande farväl.Beundrar präster i de lägena.

Mycket stämningsfull vigsel och tänk att efter 15 år tillsammans och två underbara barn få knyta ihop påsen till att bli man och hustru.Har ju nu då ca 340 bilder tagna och om detta blev axplocket jag valde visa i cybern ja då förstår ni hur resten ser ut .Väljer ju att inte visa folksamlingar och heller inte fläka ut hela bröllopet men dessa jag valt på brudparet är av kärlek till dem.


Kyssen...Kolla näbben!!!Så FUNNY!!!


Min håruppsättning syns bäst på denna bilden :)
Hmm inte riktigt i klass med brudens superhåruppsättning.Just grattat brudgummen till världens vackraste fru!!Mot Herrgården och vi var mååååååååååååååååånga gäster.Många många och alla i toppform.Så efter det var det bara glädje från start 16.30 till arla morgon.Han e min maaaan!!!
Peter och jag hade så oerhört roligt och ALLA som var där var verkligen så underbara.Vilket folk!!!
Toastmadame tillika min kompis Annapanna hon var MAGNIFIK i sin roll.Folk skrev tom om henne i gästboken det säger mycket.

OM VI HADE KUL??? skriv opp det.

Kort sagt alla var som ett riktigt drömbröllop ska vara.Medans de fotades så minglade vi i herrgårdsparken och gick en tipspromenad.Undrar så vem som vann?!


The Winner takes it all...Herr och Fru MUPP!!!Mycket mysigt bord och dukningen så nice.Vi tyckte förstås vi hade BÄSTA bordet och ta mig fanken visst var vi duktiga på ropa ....FÖRSTA BORDET ÄR NI KLARA ...jajamensan fattas bara hehehehe.Riktiga stämningshöjare var vi iallafall.Här läser jag programmet och beskrivningarna om var och en ..Åsa är en kul tjej...jo man tackar!!

Förätt:

Huvudrätt:


Efterätt:


Lekar /Sång och massa roliga tal!!Dessa frågor höll fam Mupp i.Peter och jag hade nog lika roligt för jag kunde ju avslöja då och då vad vi hade svarat :)De hade en hammare o en kavel gjorda i trä guldade som höjdes och de stod rygg mot rygg.

Sång med ballong ...
Ballongen som aldrig small och luften gick aldrig ur mig denna kväll.Bara påfyllning:) i hjärta och mage.Tårtan i bakelser.Så perfekt!!Pussar!!!

Presentbordet lades ingen tid vid stå och öppna nej det fick de göra idag.Resa till Thailand önskades det bidrag till.Precis så som när vi gifte oss för snart 10 år sen.


Dans!!


Jag kände mig som en prinsessa fin och vacker och dansade tills de nya norska högklackade skorna sa TA AV OSS !!!Men det var framåt 03 det....Innan dess hade vi dansat limbo..inte min gren...och ALLA dansade ung som gammal .Dansat i tåg .Dansat man -man dansat kvinna -kvinna.Dansat alla i en ring dansat ensam...Tror brudparet dansade mest av alla och de & vi var kvar ända tills vi kort sagt blev serveringspersonalens gråa hår:)

Nu blir bilderna mindre o mindre hahahahaahaa som avslut .Herr o Fru W på partyhumör!!
Ja sista bilden är då vi begav oss hem i natten .Nu börjar resan mot våra nya löparmål för fru S o Fru TW!!!

Tur några var gravida och kunde köra bil!!
Tur jag hade som skulle jobba kväll söndagen.Riktigt tur.Peter hade extra mycket tur som i ett vagt ögonblick lovat CYKLA MILEN TILL STAN för att hämta bilen åt mig som stod kvar där .
Tur med vädret hade han också det regnade .....
Men TUR I KÄRLEK måste nog sägas att denna helg innehöll.Kärlek till någon man älskat som lämnar jorden och kärlek till varandra.
Jag har haft en mening på kylskåpet på ett kort med två svanar på och där står GUD ÄR KÄRLEKEN .Kan va så enkelt att de båda har = tecken mellan sig och är synonymer som Panodil /Alvedon.

Kärlekens ansikte lyser olika olika dagar..får se hur denna vecka kommer bli.Imorgon är ju början på resten av ditt/mitt liv.


Summan av bröllopsdagen....

"Dagens fråga ? Varför heter det STAY UPS när de bara åker neeeeer"?

Säger som systrarna Graaf i sina bloggar...ALLA KÄRLEK TILL DIG DU FINA!!!!
mot en jobbemåndag allena då kollegan sjuk fick jag veta..JIPPI!!!Sicken tuuuuur jag har.....not.


Ps Kanske detta blir sista bloggen på noggen.Tröttnat på kreti /pletiblogg.Var mycket roligare då jag hade namn och nick på läsarna.Halva tjusningen.Kan nu ibland "känna" vibbarna och det känns inte bra.Känns inte 100 där heller längre så vette sjutton.Bara den 28/8 var det 124 läsare och min bästis hade kommenterat.Kan ju ordna en mailblogg till dig bara hjärtat.
Så fick jag säga det i kärlek....me tired of diary.Kanske blir i ny skepnad totalt.
//Åsa

30 Augusti 2009  | Dagbok | 7 kommentarer
Öh Druttlutten du får säga åt din matte att det inte går att kommentera och den har fallit bort. Sedan tror folk och fär att inte vi kan snacka och det gör jag varenda dag och i mattes blogg också. Du vilken svamp Flisan bar på men den äter ni väl inte upp va?! hehe Ha det gott och hälsa din matte att min matte skickar en kram också. Ja du kan få en från mig också grabben...hö hö....

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 3 September 2009 14:30
Tänk så konstigt livet trots allt är Åsa. Ena dagen mister man någon för att i nästa dag få tillökning på annat håll. Sorg och fest går ibland hand i hand och det gäller att vara stark men det är man ju inte alla gånger. Så man måste ta ut sorgen precis lika mycket som att tillåta sig skratt och ha skoj på fest. Jag tycker du var bedårande vacker på bröllopsbilderna Åsa. Det skiner om dig! Varm kram//Sanna

Webbplats: http://sancha.bloggagratis.se
Skrivet av Sanna den 2 September 2009 19:50
Nej du kan inte sluta skriva...hur ska jag då hålla koll på vad du gör bästisen min. Puss och kram
Skrivet av Sis den 1 September 2009 19:53
Jo preciiiis så var det jag menade .En blondinbellablogg där folka tar sig elaka friheter o skriver kommentarer som sårar...Den som varit på mitt gamla forum och trivts där förstår just kontakten mellan läsare /bloggare.Du om någon Gunilla skriver ju här då och då och precis så kan jag tycka är normalt!!OM man känner varandra. kram
Skrivet av Svar från Åsa den 31 Augusti 2009 19:20
Å lilla fröken Åsa är på det humöret haha! Sätt dej ner och ta dej en funderare. Fundelera över om det inte är helt OK att det är lite över 100 besökare på din blogg varje dag, och att de kanske får utbyte av att läsa dina tänkvärda ord, men liksom mej inte kommer sig för att skriva någonting för stunden. Att få feedback på det man skriver är iof alltid trevligt, men inte var väl det tanken när du började nogga-blogga? Du har väl inte tänkt bli en sådan där blondin-bella-variant, hoppas jag Så blogga på du och låt oss i vänskapskretsen fortsätta att ta del av dina tankar i vardag som helg, i sorg och glädje. Jag kommer inte att skriva fler kommentarer är jag gjort tidigare i alla fall (lång tunga räckes nu ut haha) Kram kram

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 31 Augusti 2009 11:13
Vann vi? Ja, då blir det att tippa stryktips i veckan.
Skrivet av Maken den 31 Augusti 2009 08:59
KRAM
Skrivet av Anneli den 31 Augusti 2009 08:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida