Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Äntligen får jag tassa in här och ta över skallet
Hundar kan visst tala


Ja åtminstone är min matte alldeles övertygad om det.Har i hennes andra forum i många år fått ordet och föra dagböckerna framåt men aldrig här på noggen.
Nu är det nya tider och jag får ta över ett slag medans matte vilar tassarna .
Vila tassarna gjorde vi inte igår för då gav de mig korgen.....

Ja de tyckte att jag behövde vila en stund i värmen efter att ha kissat och bajjat ur mig kreti & pleti.Så den där saken de sitter på och som är rätt vinglig tog mig upp till skogen.Själv satt jag och räckte lång tunga åt alla stackars fyrfota som behövde gå i värmen.Att känna vinden i mitt skägg det är halleluljamoment.

Tänk matte hon envisas med att dra bort sitt istället:)

Väl framme fick jag sväva fritt bland mossan och minimatte och matte då stolpa runt i mossan så som bara människor kan.Rätt snabbt fatta de att just där växte inga såna där gulingar de hade önskat hittat.
Jag fatta snabbt att det är här det växer såna där ljuvliga blåingar.
Vart jag än såg så hade jag ett blåbär på min tunga.Säkert.Jag äääälskar dem.Mini o maxi svor åt mig då jag snodde de snyggaste bären framför nosen på dem.

Helt plötsligt ropa de fingerfärdigt titta fingersvamp.Hade de lytt mig och mitt fascionabla luktsinne hade de gett fanken i plocka 3 kg och sen gnälla över hur tung ryggsäcken blev...för när de många timmar senare tillrett dem efter expertråd så smaka det just illa!!
Men glädjen var stor det såg man på deras leenden över sin fångst.

Själv fortsatte jag min färd i blåbärskogen som mors lilla Dutte alldeles blå om tungan till slut.Mini var förfärad över det som kom ut som kleti dygnet senare för hon gav matte en bajsrapport som hette duga.Först kom det guuuuuuult o sen kom det svaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart mamma.Bahhhh fattar de ingenting va.Försöker ju skita som svensk flaggan jöe.

När de börjat krokna,den ena mer ont än den andra.Mini med nackspärr och matte ja hennes rygg har det ju romaniserats om redan.Ja då satte de sig och hivade fram vatten och bröd.Baaah.Se bara hur besviken jag var liksom.Ro hit med blåbärshinken ville jag säga.Men jag fick bara äran vakta den.Bullen glufsa mini i sig och matte hade fått med sig vatten i en nutrilettshaker.Jo man tackar ja sa jag och fick dela vattnet med henne.Morr.

Får väl glad att jag slapp dricka kaffe .

Så jag detta var min premiärblogg här på noggenbloggen.Dagen idag rätt sömnig.Matte envisas ju med idka sovmorgon.Träffa på min kära Mollylab så ett terrierrace hann jag med innan blev ensam en stund hemma snyft.
Matte luktade så jag höll på nosa ihjäl mig då hon landade sent här hemma.Kunde nog här och nu på doften tala om var hon varit efter kvällsjobbet ,men hon bakbinder mina tassar tala om var:)Tack hälsar hon för go stund ikväll genom mig.Husse hade gjort sig till.Det luktade ljuvligt gott här hemma kan jag intyga luktmästare som jag är.Han hade bakat bröd nämligen.

För den duktiga kan jag tala om att jag inte kan LÄSA så av naturliga skäl slipper ni ge kommenterar här .

Ha det bäst för där Drutten befinner sig är det alltid bäst att vara!!!

Så till gammal vana.Klokskall det är jag bra på här kommer :


Photobucket
3 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida