Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


I en borderterriers huvud....
Photobucket


Blue & Tan


Då matte hämtade mig hos mormor idag så berättade mormor att en dam hade talat om att jag Drutten då var en väldans snygg blue & tan borderterrier.
Mormor icke engelskunnig stod o gapa jag försökte viska o förklara men hon fann sig .Så hade damen talat om att jag minsann var såååå blue .Hennes hund ja den där byrackan som försökt äta mig alive han stod där och blev fulare o fulare ju mer de pratade.
När matte så hör mormor säga ordet BLÖE AN TEN så kunde hon inte annat än småle i sin fascinobala trötthet som just infunnit sig efter minst sagt två lite för arbetsamma dagar som omvårdare.Matte tyckte spindelarmarna hon har fobi för inte räckte till liksom.


Farfars födelsedag

Då husse steg in i bilen för att ivrigt få tala om HUUUUUUR trött han var då tyckte matte de kunde köra i tystnad hem.Orka höra på vem som är tröttast tänkte jag ....Husse hade visst haft en jobbig rast på 1 1/2 timma .Matte hade inte haft nån rast...Fam Mupp när de är som muppigast.Onödigt dra igång en show liksom.
De dumpa mig kvar i bilen för att kvickt handla odjur att äta såg jag .Tur de är kokade o klara.
På hemresan ville husse ändå prata om att han frågat farfar som då har födelsedag om datorn och vårt modem osv osv.Matte kände inte för att prata om döda ting dvs datorer.Inte heller om något annat dött liksom utan hon ville bara idka blunda ögon en stund.Så fick det bli.Husse o jag låter matte tro hon bestämmer o har sista ordet.
Matte visade sitt vänstra ringfinger där det uppstått eksem.Hon talade snällt om att hon nog är allergisk mot att vara gift.Hon tål inte vigselringarna sa hon:)

Träning

Husse tala minsann om att han tänkte gå och boxtränas.Med din tumme utbrast matte.Näe med dig sa husse roande.
Även där fick matte sista ordet .För då blev hon med skarp röst en sån där sjuksköterska som förbjuder saker och då vågar man inte göra tvärtom jag lovar.
Husse knaprar några piller för inflammation i tummen så ....ja det enda han fick slå var följe med mig på en kiss o bajsrunda medans matte omsvidad i sparkdräkten slog ur sig alla svett och alla veckans frustration.
Mattes krokar ville ingen möte i parlamentet för då tror jag bestämt de kolarvippen.
Allt var sig likt på boxpasset berättade matte för husse.Lilla köttbullen var där,tuttlisa likaså och de var som alltid mer vältränade efter sommaren än före.
Så härligt se alla bekanta face som går man ur huse för att ses och slå på varandra med mitzar på händerna .Däremellan bli likt en militärövning tvingde till armhävningar tills armarna kroknar,ihopkopplade situps och rusher så matte liknade Bolts syster.
Tänk så skönt det hade varit löpa med mig i regnet istället och fått frisk luft istället säger jag .Hennes händer skakade likt parkinson vid hemkomst.Vårdförbundet

När de spisat underbara kycklingrillspett jag förövrigt inte fick smaka av utan knapra mitt torra torrfoder denna fredagkväll ja då tryckte hon och Flisan i sig en skål godis,popcorn och naturgodis uppe på det.Undrar hur feta de tänker bli då?
Äsch mattes mage ser ju ut som full med valpar då hon tvingas äta massa gluten i väntan på en stor tarmundersökning snart.Lillmatte hon är som en rännsnål så hon kan ju glufsa.Själv la mig bekvämt mellan mattes lår och som omväxling med låret som kudde.Gött gött gött.
Där låg vi och läste tidningarna.Vårdförbundets tjocka tidning innehöll mycket spännande och intressant om bla den massvaccinering som stundar mot den där grisen som kommit för att stanna i Världen.
Folks nonchalans ikring detta är nog mest skrämmande.När ska hygienen skärpas och alla ta det på allvar.

TVÄTTA ERA TASSAR MINST 5 GGR /DAG MED TVÅL.ANVÄND HANDSPRIT DÄREMELLAN.
HOSTA/NYS I ARMVECKET
PILLA INTE I NOSEN ELLER ÖGONEN
HANDHÄLSA INTE
STANNA HEMMA NÄR DU ÄR SJUK.


Husses han såg Sverige bli klådd av Norska damlandslaget i fotboll.Sånt elände vill jag inte se.Norskor som klår mig ...Never ever:) Eller hur goa systrar .Vi håller ihop i vår svorska konstellation.Nu kom husse och säger FIASKO SVERIGE....
Säger ju det bara flytta till grannlandet o dricka brus och äta gulost.


Sensommarhelg

Nu kommer en efterlängtad helg .Ledig från jobb.Men ej ledig på planer säger matte.Först kommer en sån där lång sovmorgon då hon får frukost på sängen och jag får sukta och kika på .....Kanske jag kan få smaka en bit smörgås om jag har tur.

Önskar eder en skön helg för där jag befinner mig är det alltid skönast att vara!!

Eder Drutten


Så till dagens klokskall men jag hukar mig blev nåt fel i ordningen av orden:


Photobucket

4 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida