Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Spanaren på såphillHej everbody...mina trogna tassande läsare!!


Dagen idag började jag med att glatt vifta på svansen.Har funderat på vad matte har för kroppsdel hon visar glädje på morgonen med ..inte är det munnen iallafall:)konstatera.

Hon har i snart 10 år försökt förklara för husse vad EN TALLRIK fil/yogurt är i hennes öga mätt...Ehhh men husse o hon har inte riktigt samma syn på detta.
Ett filpaket räcker med hans mått mätt till 2 p......

Så idag fick han vara upp till bevis med just ett decilitermått.
Jag och Flisan hade stora ögon och tänkte ...ja du matte du kan verkligen skoja till det kl 07.00 och du husse kan verkligen putt med liten Drutt.
SOM jag är i vägen så flyger jag fram och åker lite snyggt som på en curlingbana i hallen.Fattar ni väl jag är rädd inte få följa med liksom....
Som värsta Mupparna beter ni eder.

Mitt mål är jag till mormor på såphill där jag vaktar fint som en katt i fönstret.Borderterrier är ju känd för gilla sitta högt så här har jag min tron.
Matte har idag jobbat och avslutat med sköterskemöte.
På rasten plocka hon en bajspåse med blåbär...ja en ren rosa snygg påse.Apoteket hann också med .Allt på de härliga 30 minutrarnas rast.
Jobbedagen gav också kuvert med löneökningens uppgift o mattes värde som geriatrisk sjuksköterska.Efter Norgetrippen tycker ju matte de svenska lönerna är toppen.....

Nu stundar en TJEJKVÄLL och jag har fått lov deltaga om jag ter mig riktigt feminin...just nu tuggar jag världens godaste godaste tuggbensknuta med lammsmak .Tror jag fortsätter med det medans matte smattrar med tassarna åt mig .Hörde jag ska få sova borta inatt .Ska spana på en anna kulle imorgon alltså.Tur man är en foglig skötsam Drutt med snälla hundvakter.

Flisan kikar på barnprogram men inget barnprogram slår världens bästa barnprogram:Matte ska kika runt på nätet ikväll...stavas THAILAND säger hon...konstigt ord undrar om det går att äta??

Önskar eder en go måndagkväll för där Il Drutto är kan det bara vara gott!!!

Photobucket

Dagens svinkunskap:

"Kvicksilvret i en dos influensa vaccin innehåller lika stor dos som i en portion östersjöfisk..men man tvistar om vilket kvicksilver som är giftigast det i fisken eller det i vaccinet.Kvicksilvret verkar bakteriedödande i själva sprutan".


7 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida