Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Vård av stort barn?090909


Hej svejs i lingonskogen everbody.Hoppas denna begynnande lillördag förflutit bra hittills.Matte var upp och strutta early this morning fast hon hade sovmorgon.Tvungen se till att logistiken ordnade sig när lillmuppan och stormuppen skulle iväg.Det skulle den ena visade det sig och hon fick stränga förmaningar att inte springa cancerloppet på skolan ifall hon kände av någon förkylning.

Sonen gjordes tillsyn på och där var han SJUK.Förstår inte vilka valpar de fått som VILL gå i skolan och vägrar va hemma trots feber och halsont och annat.(vem kan de ha det arvet efter??)
Hörde minsann hur lillhusses urhusse ringde till matte och gav rapport igår och att han önskade att matte var shoppingdrivare för inhandling av kläder åt sonen.Ehhh sa matte SHOPPA är bra .SHOPPA är jag bra på tänkte hon...och fortsatte klia mig bakom örat.Men sen är det ju så att familjerna lägger olika budget och just då den ena familjen tycker SHOPPA är bra kanske inte det stämmer överens med den andra....Men att far och son inte är såtaste vänner i ett köpcentra det är känt sen barnsben *matte minns*

Sonen som hade huvudvärk,halsont och kände sig varm.Jo tack matte sträckte sig mot de 197 cm och pannan hans var varm.Det närmsta en temp hon fick komma.
Då klär han om i TRÄNINGSKLÄDER och tänker gå på fotbollsträning.
MATTE VÄSER MED SINA 178 cm att DET GÖR DU INTE.ÖVER MIN DÖDA...
NÄREÅ säger lillhusse o säger han ska bara stå och kika på....
Två timmar senare säger matte till husse.Tränade Fredrik idag? Ja.

Behöver inte tala om på hundvis fick någon SKÄLL AV EN ARG JENA med krokodiltänder.Lillhusse drog fram ess ur ärmen.FOTON från hans långresa utomlands i somras han ej visat ännu.Sen var matte så glad så glad igen:)Fina pojken satt hon och messa tyst för sig själv.
Så förlöp pauserna i IDOL .Däremellan skrattade de gott åt den lyteskomik som IDOL ju är många gånger.Men Juryns miner roade minst lika mycket som skönsång eller rejäl falsksång.

Jon....redan favvo hos FamMupp...Flisan tyckte han såg ut som sin pappa som ung:)Ja nu liknar du mest ett FATTIG JON var matte tvungen säga...

Någon blåbärspaj blev aldrig tid till laga näe kasta paj var nog mer ordet den ljuva tisdagkvällen.Matte somnade med migrän .

Den ljuva onsdagmorgonen ljöd av mattes mobil där mormor ville ha ett par pants handlade inläst på svararen.Hon hade iallafall väntat till kl 10 det tacka matte för.
Nu ska jag rastas och lillhusse få sina kokta ägg där han ligger och nyser och mår som......någon aldrig kan förtjäna.

Undrar ibland över vård av barn regeln.MAT tänker jag.Ska jag laga mat åt lillhusse idag om han blir hungrig.Eller är man för alltid förpassad till snabbmat i micron eller mat matte lagat som sen får värmas i micron när man inte själv orkar stå vid spisen.

Tur apoteket säljer VITAMINER PÅ RÖR och djuraffärena säljer TORRFODER I PÅSE för inte har matte lust o dräpa en gris idag eller??

Näe stundar jobbkväll med start 13.30---21.30 Pip allt medans jag blir vaktad av lillmupparna.Flisbert kommer hem från skolan och tar mig ut det känns prima.Ni skulle bara veta vilken pli det lilla odjuret har på mig.Hon låter exakt som matte fast i en mindre version.

By bye från DR DRUTT I EGEN HÖG VERSION någon bättre doktor har aldrig skådats född 050505....Måste vara cooolt bli född idag som en agent liksom 090909


Photobucket

Dagens svininfluensa sanning:

Lägg inte bara energin på tvätta mjukdelarna händerna utan ta för vana o torka av telefon och dator .toahandtag ...Virus lever allt från några sek till dagar på föremål.
9 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida