Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ett steg mot rätt riktning..dreams come truesDrömresan siktas 6 mån framåt
Den soliga lediga måndagen har varit ljus.Härlig.Skön.Vilsam.Eftertänksam.Barnvänlig.Superb sammanfattad.Kort sagt i hundspråk har den varit luktsam och tömmande.

Så ljuvligt få mail där vår resa till varma breddgrader i vinter nu finns bokad.
Det gjorde dagen liksom.Lätt andas. Hon fick massa energi till att städa och pyssla hemmavid.Fylld av tacksamhet var hon.Baaah och var ska liten Drutt ta vägen då va va va???Ja ja skulle inte vilja för nån Borderterrierpäls i världen vistas i en bastu 3v.

En glad mamma som mötte först en glad 8 åring och så en glad 16 åring som kom från sina skolor.Båda tackade för hon städat deras rum.Det känns gött .
Just att de inte tar för givet ATT hon gör det.Näe här hemma hjälps man åt .Ingen tar något för givet.Näe jag hårar ner så gott jag kan.
Så skönt för tacogratängen räckte till båda barnen att spisa som kvällsmat.Likaså blåbärspajen från igår.Så någon mer matlagning än skånska Tinas cooking det behövdes inte.Jag fick nåt torrt ...gott??Matte jag säger jag släpper världens rökare men jag tycker de luktar gott.

Golf en läskig sport

Tog bilen till stan och stannade vid golfbanan så sonen fick skjuta bollar o öva.Passade på att ta mig på prommis under tiden.Jag livrädd för golfbollarnas ljud vid utslaget.Låter ju precis som skott jöööe.
Kickan hon ville va hemmavid och leka med kompis alt vara allena en stund.Hon är så skön den tjejen.Ringde och vi prata lite i hennes mobil .Så ringde matte senare och då sa hon VAD VILL DU?? Höra hur du har det??DU STÖR JAG SER PÅ PIPPI LÅNGSTRUMP.Vi har Astrid Lindgrentema så jag tänkte se lite såna filmer .HEJDÅ...

Jag mötte en söt svart Pudel och hennes matte var riktigt trevlig.Häftigt det är möta okända hundägare ibland och finna matte stå och småprata om ditt och datt...Allt medans jag kan nosa tiken här och där:)
Styrde så efter timmen hem i solen och matte landade i att tvätta och hänga.Prata i telefonen gjorde hon både dit och hem.Först med go vän och hem med go mor.Här gäller inte tappa någon nyttig minut.


Dumburkskväll med avslut i sourondljud*håller för öronen igen*

De hyrde film som gömdes för syrran.Inte direkt nåt för henne.HAN fick välja ...och ja vad säga jag sitter nu här en stund medans den startar för att få chans sno åt mig datorn som laggar då båda är online...
Nattningen av Flisan blev så bra tyckte matte.För de har sin garderober i hennes rum vilket gjorde att hon kunde fixa in tvätt där medans hon läste läsläxan högt för matte.Flisan läser mycket bra.Hon fick jättefint beröm av fröken att sällan man hör en tvåa läsa så.Tycker matte också och lät henne läsa medans hon fixade och donade.Tänk att kvinnor kan göra så många saker samtidigt......Skön rutin har alla läxor fixade på en dag och sen ha veckan fri från sånt.

Filmen den visade sig vara 2 1/2 timma !!!så ja vi landar i sängen sent.Aldrig får man sluta vakta fam Mupp.
Har dessförinnan sett först Skånska Tina...sen Simon Tomas göra fin fint hemma hos och så då premiären för Svenska Hollywood fruar .Ja jeezes säger jag de var alla tre verkligen såna blonda blekta strån man önskar på export från vårt land och helst inte behöva se och kalla svenskor.Sicka raser folks.Snacka om bimboraser.Tacka vet jag blue and tan mattar.Såna där mörka med goda ögon.

Särskilt den skånska donnan som anorektiskt med elaka ögon och ond stämma hon bara var TO MUCH hela hon.Som en parodi på en Kajsa Anka liksom.
Den andra plastikopererade som försökte hitta sig nåt nytt hon kunde jag hantera där hon stod och irriterade sig på sin skjutinstruktör.
Den tredje som inte visste hur räkorna skulle förflyttas och som hade som världsproblem klara av att få dit sin väninna hon talat illa om dagen innan ja hon var även hon en parodi på sig själv......Men de var på riktigt allihop...VOFF.Inte många tassar upp för nån av dem men nog roa de oss alltid .

Nu stundar filmen Watchmen och jag kryper nog upp i knäet på lillhusse och gömmer mig .En sån där konstig film ....Allt medans matte fortsatt sy i en trasig ny tröja till Fredde och tvätta det sista inför skifte i Muppfabriken då han ju bor varannan veckan här.Sicken tur han har som kan få semester från oss så pass:)

Inatt ska jag inta HUSSES KUDDE för han är inte hemma.Matte tycker det känns tryggt ha mig där .Hårigt ,snarkar inte ,ligger still .En kopia av hennes hälft alltså.Jag kan tom prata i sömnen som matte själv gör så vi matchar varandra perfekt.

Tisdagsplaner

Upp i ottan ska vi och matte låter barnen fixa sig själv till skolorna.Det ska bli spännande höra om imorgon eftermiddag hur det gick...

Tisdagar tillhör favvodag nr 2 i mattes värld.Går inte förklara varför men i nuläget är det för PILATES är då.Annars brukar det vara Desperete Houswife kväll men det går lika bra med IDOL...ja ja ja .Mänskor har konstiga vanor.

So long och snart går vi drömmarnas värld.Ingen drömmer så bra som en Drutt gör!!!


Photobucket

Ren och pink info från Dr Drutt

Trivs viruset mindre bra i varmare fuktigare länder?


Viruset verkar spridas mer effektivt under de svalare, torrare perioderna som vi i Europa har under vinterhalvåret.

Källa: Socialstyrelsen


Tassande

Kommentarer överflödiga här.Lika lite som du ringer journalisten på Aftonbladet för ge din spontana tanke ikring det du läste behöver du det hos mig .Hundar kan ju inte läsa...bara skälla??:)Ifall du letar efter kommentarsrutan.....En borderterrier är envis och besökstatistiken visar att med mig vid tangenterna trivs besökarna bättre och bättre...Idag slogs besöksrekord.
14 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida