Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Fästingklåda i familjens sk grå vardag?!Slinker in och slinker ut lika fort

Vaknade av mattes mobilklocka illa kvickt imorse.Matte fick Norgeflashback...som i armen gav hon sig upp och klädde sig pronto.
Jag hade svikit henne och sovit därnere så hennes sömn var usel utan husse bredvid.Hon avskyr sova allena.

När hon sitter på klo så kommer något tassande och det var inte jag .Näe det var liten Flisan som oxå vaknat av oljudet.Hon vill minsann gå upp kl 06 och inte somna om till 7...Så det sluta med att matte står och gör värsta frisyren och sinkas så hon kommer 10 min senare än tänkt.

Jobbedag o bra tempo med arbetslista utsugen efter rapportläsning.En roman läsa efter 4 dagars ledigt kan man säga.
Lunchen togs ute i stolen mot en solig tegelstensvägg.30 min tid allena och få läsa NT .Lite bra samtal som gynnade Flisan i slutändan och så in för att äta tillsammans med de boende.Fisk med mandel .


Hemresan kl 15.30 den ledde liten nätt omväg .Lämnade sonens väska till hans pappa på hans jobb.Jag älskar den mannen.Det vet han.Hör jag hans röst blir jag skogstokigt glad.Så styrdes hemåt och upp i skogen en sväng för matte och lillmatte skulle glutta på en kissemissunge.Jag fick stanna utanför och jag skällde allt vad jag var värd.

Efter en skön solrunda så styrdes det mot fotbollsmatch .Den slutade 1-1 och det var mot IFK Norrköping och de hade ett bra lag men attans att jag tyckte de spelade bättre.Jag höll mig vid linjen och försökte få tag i bollen om jag kunde.Annars var det en söt tik som gäckade mig om inte lillhusses pappa skojade och busade med mig.
Husse gick på linjen och styrde sitt lag efter bästa förmåga.

Matte gav husse matlagningstips om vad kycklingfileerna skulle tänkas bli med färsk broccoli och ris till.Sedan kunde hon inte hålla sig utan ville stanna kvar och se matchen klart trots att Pilatesen börjat.Hon hejade efter bästa Jenaförmåga och skrek och ropade av glädje omvartannat.Helt klart bästa Muppmorsan i laget.
Sonen storspelade som mittback.Så kul se honom och det märktes att hans pappa var lika impad han, tillika bonusfar som ja mer röt åt dem då de inte gjorde som de tänkt.En skön kväll med hög luft.Familjen lyckats pussla ihop det bra med två olika päron till pappor*S*

Så slutade det och hon poppa in mig i bilen körde de 100 m hem för att så jogga bort till skolan på 1 minut .In på sin rosa matta som låg utrullad av Topsen och så började hon göra fåniga magrörelser till sköna jingjongmusiken.Kom i form helt enkelt.Styrka varvat med strech och djupandning.Mycket skönt avslut.
Hem 20.00 och så landa i soffan med goda maten tillagad av en trött husse.

När vi börjat se IDOL börjar lillmatte skrika .Mamma Drutten har en fästing på läppen.UÄÄÄÄÄHHHHH matte minns jobbets vrål.Bäst skärpa sig och inte skrämma upp dottern...tack tänkte jag .

Hon hämta fästinglassot och vips var man en fästing mindre...Hmmm 3 gången gillt tänkte matte och styr mot apoteket imorgon.

Onsdagen i rondens tecken .Jag ska hålla ställningarna hos mormor.

Önskar eder alla en go lillördag.Kan aldrig bli så bra som jag har det men försök!!!

Eder Druttmupp till hund som alla älskar inkl fästingarna!


Photobucket

Dr Drutts pig info:

Hur stor del av Sveriges befolkning kan komma att smittas om det blir en pandemi?


Man brukar räkna med att 20–40 procent av befolkningen insjuknar vid en pandemi.


Källa: Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet
15 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida