Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ohhhhhh Tjejer.....Septemberdagar att njuta av

Hellu doglover.Drutten is back....tassing ...Sorry att ni fick sitta på plats och vänta...ser er jöe.

Jag var ju bortrest ett kvarter en natt mellan torsdag och fredag hos people som jag diggar skarpt.Första gången och de sa att jag skötte mig bra.
Matte for till en annan del av köping ..den nya delen och jobbade en dagtur.Tyckte hon var kul och givande.Alltid bra med lite challenge bita i som nurse.

Boxpasset hann hon precis hem till och även det var kul .Hon fick slåss mot sin boxpartner det var länge sen hon mötte i handskar.

Fredagskvällen blev besynnerlig.Hem direkt 18 för att vara duschad och klar på cykel kl 18.15.Jo hon är kvick den där Jena när hon har fart i bena...

Tjejkväll var temat .Temat var annars i sorgens tecken.Men vet ni folks .Matte vill hälsa att OM något händer dig som ung eller mindre ung.Fundera på hur ni skulle vilja ha det i kring den händelsen.
Matte tog beslut i att hon skulle vilja att människor fortsatte leva och istället för sitta ikring ett kyrkkaffe att hellre efter en tuff begravning några veckor senare samlas i "hennes anda" och ha en riktig tjejkväll där album och minnen pratas och där var och en behåller det som sas i sitt hjärta.Precis så är nog det ultimata sättet få bli ihågkommen .Varken glorifierad eller baktalad utan bara få en goa vänner till skratt,tårar,djup kort sagt alla spektran i känslolivet, fast man själv inte finns där i person mer.

Då hon sitter med morgonkaffet idag och läser NT dödda o födda så kommer Flisan 8 år förbi .Stannar upp och börjar läsa dödsannonserna .Så frågar hon men har en hel familj dött här och pekar på bild efter bild.Näe säger jag de känner inte varandra det är annonser ...Men det är ju ett barn och en ängel och så en som varit mamma och en som varit farmor osv...Jo men just så är det vi får sätta in text när vi sörjer våra nära precis som de som är under firarhörnan inte känner varandra.Okej.Hon tänker...

Säger så .Mamma du vill ha ett hjärta och en ängel om du dör va???
Ehhh matte höll på sätta kaffet fel men fann sig fint.Ett stort rött hjärta den dagen hade hon velat lägga till.För LEVA det har hon tänkte länge till men är det något vi vet så lite om så är det just detta.
Flisan säger helt som om det var självklart.Jag ska ha en Druttenhund som håller i en ängel....o går leende sin väg.Vi satt paffa kvar och tror både jag och Peter bad en bön att måtte det aldrig ske .

Så om det.När jag kilar till doghimlen får ni samla mina hundvänner och bjuda oss på vatten och märgben och minnas hur fantastisk jag var på alla sätt som tom kunde föra en blogg framåt....

Nu ska matte ut i solen igen.Husse dukat frukostbrickan därute och lockat ner henne till solstolen innan avfärd till jobb..Själv flyttar jag mig mellan solen och busken kontra sval asfalt.Jorden bland blommorna går också bra...


Photobucket

Druttens fråga ikring svinflunsan:

Kan mitt husdjur få den nya influensan?

Det finns inga rapporter om att den nya influensan skulle smitta andra djur än grisar.


Källa: Smittskyddsinstitutet


19 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida