Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2020)
>>


Nyår, skräp och regn.

LÖRDAG: Var bara tvungen att nämna att jag var hemma hos Åsa med hennes familj och två andra, efter att vi ätit så spelade vi barngeni i brist på annat, och det var tur det. Jag och Åsa skrattade tills vi fick ont i magen och knappt kunde andas. Spännande. När jag kom hem sov jag, JÄTTEBRA.



SÖNDAG: På eftermiddagen red jag hest som i HAMLET, Jag, Karin och hennes son Erik red ut i skogen och det var kul för Hamlet var knäpp och ville bocka :D

Vid 17.30 tog jag bussen till Falköping för att fira nyår. Hämtade vodkan hos någons syster först och sen gick jag hem till Jakob där alla var lagomt glada. Staffan, Jakob och Tobbe kollade på dålig TV har jag för mig. Jag drack alldeles för mycket så när vi gick till Krooks fest var jag relativt packad. Ibland är jag dålig.
Sen var det några mer hos Jakob och jag och Linus sprang till Rut för att träffa Maja, vi pratade inte så mycket. Jag måste säga att Ruts badrumsgolv är bra.
På något sätt lyckades jag ta mig tillbaka till Jakob, HELT smärtfritt. Tror jag.
Jag missade "tolvslaget" och alla raketer, precis som förra året. Inte riktigt samma anledning dock. Förra året var jag så förvirrad att jag inte märkte när och hur klockan blev 00, det här året somnade jag vid halv tolv och vaknade inte förräns vid 01.

Staffan och Tobias somnade ganska fort, fast Tobias pratade en hel del konstiga saker innan. Staffan snarkade mest. Vi andra somnade nog inte förräns vid 6-7 av någon mystisk anledning. Jag sov iofs skitdåligt och hade ont i huvudet. BAH,

Det regnade den dagen. Helt jävla värdelöst.



Nu är det tisdag och min mage kurrar som tusan men jag är inte hungrig, vilket är konstigt. Den här natten har varit underlig, och jag saknar Maja.
Min tankeboll har inte funkat som den ska, det enda jag har kommit att tänka på är huruvida man skulle kunna hugga en mager tax i småbitar så den blev salami eller "igloo" och eventuellt "fiskpudding" Ibland skrämmer jag mig själv.

Imorgon ska jag rida hest och fika med Linus, tror jag.












2 Januari 2007  | Mjäk | 3 kommentarer
Linus, det vill varken du eller jag veta.

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 8 Januari 2007 21:36
Hur många läskiga kort har du inte på dig och Maja?

Webbplats: http://www.nogg.se/remembertomorrow
Skrivet av Lajnus. den 6 Januari 2007 14:39
klad hest-bild

Webbplats: http://nogg.se/majaaa
Skrivet av maja den 4 Januari 2007 17:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida