Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Magica de Hex
Sverige fick förra veckan en ny snackisanka.En riktig retsticka...eller mer tändsticka till känslor.Hon blev så populär att hon fått egen klubb på facebook och det måste jämföras med att komma i rasernas rasers tycka om klubb :)


Anna heter hon och det fascionabla efternamnet hon gifte sig till var då ANKA.

När hon blir gammal kommer hon bli farmor Anka för hon har en son och en dotter så mormor Annas sylt kan hon även laga och bjuda dem på.Just nu är hon gift med farfar Anka och ja när hon blir gammal då vet vi inte riktigt hur det kommer ser ut.Nu råkar denna anka tycka om att gnaga på andra fåglars bakbens brosk...Inte riktigt normalt för en gräsätare :)

Matte tycker såna program roar men ser inte riktigt det alla andra ser.Hon ser en mycket sjuk träningsanorektisk kvinna som lider av tvång och egentligen mår riktigt uselt i sin glamorösa värld.Hennes uttalanden är som från ett annat djur nämligen grodans många gånger

Kort sagt djuriskt intressant och folket kommer denna vecka få se ytterligare bevis på att den bäst exporterade ankan vi gjort bör förbli där.Men som matte alla har nåt gott i sig tills de bevisat motsatsen.

Måndagen var riktigt zömning.Trött eller klubbad var matte då klockan ringde.
Hon skulle få skjuts att jobbarvänner.Snart jobbar hela bygden inne på vårt hus.Bra för då kan jag o husse få sova lite längre .

Jobbedag där det som alltid är massa surr när man är två att dela på en kupe.
Gruppen på tre skör då sjukdom drabbar i ett. Tur vikarier finns.
Min lillebror pussade matte och livade upp henne lite.Lunchen gick till apoteket och så en sväng till akuten för att se efter en boende hon skickat in.En kursare mötte hon och ja de kunde nog inte riktigt förstå oss äldreboendesköterskors omsorg då de knappt visste att patienten fanns fast hon varit där i 6 timmar.Hujedamig för dessa rutiner de har.

Husse hämtade idag .Tror aldrig hänt sen hämtade de mig hos mormor .
Hem och matte gick stegen pronto upp för sin lilla sömnnap en stund.Det gör under.En spikmatta och så bara djupsömn och efter 20 minuter tebaks till go.

Kvällen har tillbringats i goa vänners lag .För vi hade alla samma tanke för våra barn!!!Fika goa skratt till tårar och skämt på låg nivå ..eller ja sån nivå som passade in på tre trötta mammor.
Vid hemkomst luktade det nybakt bröd visade det sig och nystädat.

Hemma hos Fam Mupp är det jämnställt så det förslår.En riktigt föredömlig familj där alla gör det de kan efter kapacitet utan att ha manliga /kvinnliga uppgifter.


Imorgon är det tisdag och denna veckan kommer massa tillfällen få samlas på sjukhuset för massinfo när man är sjuksköterska .Just angående ge svininfluensa vaccinet och efter det kunna vara sk utbildad för att ge just det.Själva vaccinationen skiljer nog inte i utförande men kräver klara av frågor o kunna ge svar...Troligt matte tar sin tid till det efter en annan utbildning inklämd hennes lediga dag.Således en lååååång dag.Start kl 8.30 för att plocka lingon med en liten grupp ur lillmattes klass.Det blir nice tycker jag för jag är en fena på plocka BLÅBÄRENA som finns kvar jöe..VOFF ....Värsta bästa Tisdagen...trallar ut härifrån ..näevars drog just en djup suck på mattes fot här under datorn.Görtrött på blogga ...gonatt....nu startar snart ankan bräka på skånska...


Photobucket

Dagens s-influensa upplysning:

Innehåller vaccinet levande virus?

Nej, vaccinet mot den nya influensan A(H1N1) är avdödat, precis som vaccinet mot vanlig säsongsinfluensa. Det kan därför ges till personer med nedsatt immunförsvar.

Källa: Socialstyrelsen
21 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida