Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Mobbing av datanördar:)
Ja som rubriken lyder mobbing av datanördarna det kommer ständigt och jämt.
Det vet ni jöe att jag är en nörd.En sån där som fläker ut både det ena och det andra ur dogens verklighet.Ja som en rent av öppen dagbok..haha.
Som blottar rubriker så som LINGONVECKA ...när jag varit ute i skogen med matte och plockat lingon.
Som talar om Revaxör och rena husses öron när han inte hör vad matte säger.Fast sanningen är att just vaxproppar finns på riktigt.För kort sagt det är ju verkligen vad en bloggläsare vill läsa om eller hur?!
I vår blogg får läsaren ofta läsa mellan raderna för vidmils skillnad på privat och personligt.


Livet stora och små angelägenheter....Matte skrattade gott idag och för att ge ett citat så var det detta ur Aftonbladet vi läste och klappade tassarna åt;Here we go hämtat ur nätsidan många många har som sin startsida i datorn AFTONBLADET:

"Jag känner fler kvinnor än män som uppdaterar sin Facebook med samma frenesi som Marita i artikeln intill:

Lisa klär på sig.

Lisa äter frukost.

Lisa springer till bussen.

Lisa framme vid jobbet.

Lisa förbereder sig för kundmöte.

Lisa ska snart… MEN FÖR I HELVETE LISA, sluta! Jag skiter i vad du äter till lunch.Som mamma får man ändå nog av omgivningens ständiga rapporterande.

Treåringen berättar att han kissar (”Vad bra!”) medan sjuåringen visar sin teckning (”Vad fin!”).

Sjuåringen berättar att hon tar en riskaka (”Mmmm”) medan treåringen rapporterar att han håller i en liten bil (”Där ser man!”).Det är förvånande att se att vuxna människor har samma behov av att rapportera exakt varje steg i livet.

Eller ännu värre: lämnar återkommande, personliga meddelanden i statusraden:

Lisa längtar efter att få gosa med sin gosigaste Niklas. Jag älskar dig, min älskade man!

(Ännu mer förvånande: 11 personer har utnyttjat Facebooks mest meningslösa funktion – ”gilla”. ”Anna, Fatuma, Sandra, Niklas, Vicki, Jessica, Hilde, Dani, Emma, Silje och Tommy och gillar detta”. Vad gillar de? Att Lisa, 32 år, vill gosa med sin gosigaste Niklas? Eller att hon basunerar ut det för hela världen?)

Snälla, sök hjälp på beroendecenter.

Och sms:a Niklas istället.Text:Terri Herrera ErikssonTror ni folks känner igen er.För detta spär ju inte på glöden vid fikaborden ett dugg för de som dissar datorn preciiis och är så kulturella och går på kurser och stryker och ser på kulturella tvprogram om kvällarna ex vis.För vad gör folk mer än sover efter kl 22 då matte har sin guldstund att blogga med mig ??Ja ja ja jag vet ni har snuskig humor....
För hur har man tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid egentligen hålla på och skriva blogg .Kan inte förstååååå hur MAN har tid.Roligt höra ordet MAN ....när man är en man med både kulor och snopp fast det är en HON som är pseudonym att voffa bloggen framåt.Ja kära folk hur har man tiiiiid umgås via en dator så fruktansvärt onödigt och hur har du som läsare egentligen tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid att läsa denna totala ordbajseri varje dag....DET ÄR DEN STORA FRÅGAN???!!!!!Varför inte gynna teliamonopolet och svisha runt och göra hushållsgöromål medans vi pratar i telefonen med varandra som förr och betala för både det och sjukgymnastbesök för nackspärrarna efteråt?

Ja och det där Facebook hur KAN man egentligen vara med i nåt sådant???
Ja tänk hur kan man ? oc hur har man TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID??
Chatta med goa vänner man har där och en del såna där avlägsna vänner man aldrig hör nåt från ändå men ändå finns där som spöken.Ja tänk hur kan man säger matte.Som dagens visdom visade sig här.Skaffa vänner innan du behöver dem....Men var noga med att se till att det du levererar garanterat läses även av din värsta ovän.

Hur kan man följa sina vänner vad det gör precis som förr då man möttes på gårdarna och avhandlad dagens gärningar kring kossa-mu mjölkningen *L*.Eller samtalen framför lägerelden.....via en skärm?
Hur kan man chatta med folk sina barnbarn exvis i andra länder for free när man kan ringa och betala för det ...Kort sagt hur kan man??
Bara alla dessa test du kan sitta och knåpa med så totalt onödigt.Idag fick matte svar på Hur sjuk humor har du??

Resultatet blev :

DU ÄR RIKTIGT ROLIG!

Du är en jävligt rolig person, ser till att alla skrattar och håller alltid humöret på topp. Alla gillar att umgås med dig för då är det hundra på att man får ett gott skratt. Fortsätt som du gör och då blir du omtyckt!


Matte fick rätt många skratta idag under informationsträfffen samtalet löd ungefär så här:

Idag mitt i en föreläsningslokal då några sköterskor föreslog att man skulle ha rolig medans man massvaccinerade så kläcker matte en kommentar lite så där: Ska ni bjuda på små godisar i form av gristrynen då eller?...

Ännu bättre tycker jag plåster med Miss Piggy på vore ju en hit masstillverka.

Ehhh jag frågade husse bla och han tyckte nog inte hon var så värst rolig....Inte alltid iallafall och så är det nog folks.Vi är det vi är och inte det någon talar om för oss att vi ska vara!!!Du kan gå och bli din fasad och din roll ruskigt fort men umgås du med mänskor med hjärna så fattar alla att MAN ÄR DEN MAN ÄR.

Nu väntar en hundkorg i en annan del av bygden för mig .Så gött få lite semester från familjen Mupp lite och de tacksamma slippa tänka Druttvakt ett par dagar.

Dagen idag gick mellan blåbärstuvor och lingontuvor.Jag kommer garanterat bajja blått för den intresserade imorgon då blåbären ska ut.Barnen försåg mig med pinnar och Topsen med god smörgås.Kort sagt bästa dagen på länge för en hund.

Matte lärt sig massa nytt idag om hur äldre bör rehabiliteras och sedan en utbildning hur hon ska sticka oss alla då Svininfluensasprutorna anländer till Sverige.
Aldrig förr har lika stor massvaccinering trätt ikraft.Det är mycket som ordnas just nu logistiskt och 3 etapper kommer det indelas i .Först de i riskgrupperna och där ingår även vårdpersonalen .Sedan etappen med barn och föräldrar och så till slut resten av befolkningen.
Mycket intressant se hur det var ordnat och tänkt.Det kommer snart gå ut info till alla i samhället .

Kändes som frågorna jag hade är stillade resten finns läsa på bla Krisinformation.se för allmänheten en bra sida där just länken Frågor och svar är prima gå in på.
Kräver att skaffa en namnstämpel till matte för det kan bli bortåt 100 namnteckningar per dag åka på skriva efter varje spruta given i överarm för er som hoppats få dra ner byxorna inför hundratals köande.....Synd inte jag kan vaccinera enkelt sätta en tass bara så är det klart!!!

Ingen har bättre signatur än Drutten Trygg!!!


Photobucket

Photobucket


Dagens bästa sviinfluensa information matte fick.Vad säger man till dem som inte tänker eller vill vaccinera sig .
"Att denna vaccinering är en SOLIDARITETSHANDLING mot dem som inte skulle klara av få just SVININFLUENSAN.De svaga och redan nedsatta.Ju fler vi är desto mer liv kan räddas.Vi andra med immunförsvar kan gott sluta vara så UPPHÅSADE som alla viktigpettrar säger ...men kom inte sen o säg....det är ju nu ....inte sen...
Ett aktivt val för LIVET" ...citat:

Photobucket


22 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida