Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


(Själv)lysande och en fredag utan box....

Ingredienser för en fantastisk fredag!!!Här har du din dag matte:

1 Bemanna en sköterska där förutsättningen är ett normalt arbetspass....

2 Sätt allt ur spel .

3 Mitt i det ordna så sköterskan får 5 min avsluta mitt i kaoset för att ta sig själv till sjukhuset....Väl där genomlysas och stoppa ner kamera genom snoken...

4 Ordna så allt ställs till rätta vid 2 timmar senare och se till att hon får jobba över då det i sista sekund ska ordnas saker som inte går delegera .Underbart se kreativ personal .Underbart få känna omtänksamma kollegor .Underbart få ge beröm till en person som förtjänade det extra idag.

5 Släpp sen ut denna kvinna efter x antal alldeles för många arbetsdagar i en bil .Släpp in henne i en Thaimatsbutik i samma veva pratandes med styvfar som var orolig , leksaksaffär och till slut en sportaffär väl där pratandes och ventilerandes med underbar kvinna i telefon, för att sedan tas hemåt.

4.Låt henne inte glömma köpa nötter,smågodis och frukost i nära affären.

5.Låt henne komma packad med påssjuka in genom dörren kl 18 .Väl mött av glad hemkommen Drutthund,glad dotter,glad och hungrig son,hemkommen make som påbörjat disken och framdukning.Visa presenten till barnen och se glädjen över nåt de kan göra ihop trots 8 års skillnad.

6 Låt alla äta zuzammen och se sen till att mor rör ihop chokladpudding till efterätt.

7.När det kallnat tar hon det med upp kl 19 för att sen bara falla i trans med kvällstidningen med bilaga i sängen.Maken redan i sömn.

8 Kl 20.00 går de så ner för att njuta av IDOL följt av ,underbara Norska Skavlan för där trycka i sig allt godis och alla nötter samt dela en Nils Oscar rökporter med maken. Låta övertrött kicka somna i hennes famn och få gosa riktigt med henne och njuta av att ha en liten snörpa .

9.Kl 22 vinka hejdå åt sonen som drog på kompiskväll i stan.Njutfullt få se storebror bära upp sin lillasyster med förevändningen .Jag har ju muskler till det :)

10 Sminka av sminket och borsta tänder för att låta allt rinna ner i avloppet såsom en hel tids tuffa dagar .Avsluta skapa en snabb blogg till hög musik av MUSE o albumet Haarp.För er som ej lyssnat .Brittisk rock.Få vuxentid en stund .Finns inget bättre än musik .Så otroligt givande.Låten New Born med Muse är helt wonderful.Vilka gitarrer ojojojojojoj.Matte diggar hårt.Nya cdn The Resistance står på tur sen.Imorgon så här dags diggar hon till storebror på Kulturnatten då Safemanband spelar och alla hennes vänner lovat följa med som publik:)Äsch husse och hon gått alla sina 9 år på detta och haft superduperkul var gång så det funkar bara med de två också.Men delad glädje är dubbel glädje.

Imorgon är en ny dag konstatera.EN LEDIG LÖRDAG MED SOVMORGON OCH FRUKOST SERVERAD PÅ SÄNGEN.Ojämnställt så det förslår helt i Ankas anda....
Själv ligger jag i en konstig ställning och ser ut krama soffan från golvet.De fattar ju inte att jag liksom vill visa posen Borta bra men hemma bäst.

Veckans konstaterande:

En snart mer självlysande kvinna än matte finns inte.
-huvvet check -04
-ryggen check -08
-lungor /hals check-09
väntar på magsäck/tjocktarm check...Förstår att julen är räddad i form av självlysande kvinna!!!Veckans kommentar är nog :

.....en från Herr Mupp då han slår över kanal precis då Hollywodfruar startar kl 21 i tisdags och matte ligger och tror hon väntar på starten då de nyss sett program på 3an....
När hon upptäcker det 10 min in i programmet och blir "lite upprörd" så säger husse helt lungt..

VILKEN DJÄVLA ANKA MENAR DU?????

För när hela Sverige pratar om Anna Anka då har han missat det .....Photobucket

Dr Drutts Svininfluensa fråga:

Om man har influensasymtom, har eller har haft influensan - kan man vaccinera sig ändå?


Ja, man kan vaccinera sig om man har eller har haft influensan. Om man däremot har hög feber (över 38°C) ska man inte vaccinera sig. I så fall skjuter man vanligtvis upp vaccinationen tills man känner sig bättre. En lättare infektion som förkylning ska inte innebär något problem, men man bör rådfråga läkare först


Källa: Läkemedelsverket


Photobucket
25 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida